welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Jane Bouchard
avatar
új tag
Hozzászólások száma :
1
Reagok száma :
0
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
Egyetemista
Play by :
Demi Lovato

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Jane Bouchard Vas. 11 Nov. 2018, 02:26

Jane Bouchard
rövid! idézet
becenév
J, JJ, Jane
születési idõ
ide
születési hely
Red Deer, Alberta, Kanada
családi állapot
Kapcsolatban önmagammal
szexuális beállítottság
Heteroszexuális
csoport
Oktatás
foglalkozás
Egyetemista, énekes
play by
Demi Lovato
információk a családról
Igazából zeneszámokkal szerettek volna bemutatni a szüleimet és már csak az a baj, hogy... ez nagyon nehéz. Sokkal nehezebb, mint az hittem volna.

Michael Bouchard (58) - édesapa / Diamond Aircraft Industries mérnöke
Christina Perri - Human

Én mindig is tartottam valamiért apától, bár nem éppen azért, mert durva ember lett volna, inkább azért mert sosem lehettem számára olyan, mint a nővérem. Talán kicsit is féltékeny voltam - hangsúlyozom, hogy VOLTAM - Rheara, de hát ez amolyan egészséges féltékenység volt. Szépen beszélgetünk, nem éppen ellenzi, hogy én nem az eszemből akarok megélni, mint szinte mindenki a családban. Talán éppen a különcségem miatt is olyan semmilyen a kapcsolatunk, de egy biztos... szeretjük mindketten a másikat, csak sose találtuk meg a módját, hogy kifejezzük ezt.

Ava-Lynn Bouchard (52) - édesanya / építész
Miley Cyrus - The Climb

Igazából minden családban van úgy, hogy valaki mindig is jobban vonzódik az egyik szülőhöz, mint a másikhoz. Én mindig az édesanyámhoz húztam jobban, mindig tudott bennem reményt ültetni egyetlen öleléssel, dorgálással vagy éppen büntetéssel. Tudom, hogy Rhea viszont apát szereti jobban, de hát mi sem vagyunk egyformák, unalmas is lenne úgy az élet.

Rhea Grace Bouchard (28) - nővér / etológus
Katelyn Tarver - You Don't Know

Ő a világ legjobb nővére és talán neked ez sablonos, de nekem nem. Kicsit különbözőek vagyunk, de ez tesz minket olyan tökéletes testvérekké, ami belőle hiányzik, az bennem meg van és ez fordítva is igaz. Mindig ott vagyunk egymás mellett, mindig mindenben segítünk egymásban, oda-vissza működik. Én az összetört szívét ápolom, míg ő a detoxban éjszakázik velem... Felmerülhet a kérdés, hogy miért épen ezt a számot biggyesztettem be, de... Ő nem tudhatja, hogy milyen érzés... milyen érzés, amikor úgy érzed egy roncs vagy, hogy már nem tudsz jobban teljesíteni, hogy kudarcot vallottál, senki sem tudja megérteni. Ilyenkor csak a fájdalom és a csalódottság keserédes egyvelege járja át sejttől sejtig a testem és végül alkoholra vágyva fejezi ki hiányát... én pedig megadom a testemnek, ami kell.
welcome to my life
Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete.
Vissza az elejére Go down
 
Jane Bouchard
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakteralkotás-
Ugrás: