welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Csoportleírások
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
254
Reagok száma :
0
Tartózkodási hely :
♡ in the heart of the page
Foglalkozás :
♡ moderation
Play by :
♡ staff

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Csoportleírások Kedd 07 Aug. 2018, 13:56

Csoportjaink
Kanada lakói

Kereskedelem és szolgáltatás

A kereskedelmi és szolgáltatóipar egy meglehetősen változatos csoport, amely talán a legtöbb munkalehetőséget hordozza magában. A kereskedelembe tartoznak azok a személyek, akik különféle termékeket árusítanak, juttatják el azokat a vásárlóknak - így például a bolti eladók, illetve kis és középvállalkozók. A szolgáltatás munkaköre egy igénybe venni kívánt lehetőséget biztosít az emberek számára, ide tartoznak például az étterem tulajdonosok, telefonközpontosok, bankárok, a vendéglátásban és szórakoztatóiparban dolgozók, és a személyes szolgáltatást nyújtó emberek is, mint a fodrászok, manikűrösök, pedikűrösök, masszőrök. Mindazon munkák, amik magánkéz alatt szolgáltatást biztosítanak az embereknek.


Igazságszolgáltatás

Egy kalap alá tartoznak azok, akik terepmunkával és az asztalok mögül egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy az ország védelme precíz és kiegyensúlyozott legyen. Ide sorolhatjuk a jogászokat, ügyvédeket, ügyészeket és bírókat, akik a rendőrök által végzett munka végére teszik ki azt a bizonyos pontot.
A rendőri munkán túlnyúlóan ide tartoznak a nyomozói munkának különböző ágazatai, mint az igazságügyi nyomozók, bűnügyi nyomozók. A nagyobb szervezetek, mint a CSIS titkosügynökei is ezen csoport képviseletében állnak.
Fontos megjegyezni, hogy a katonai szolgálatot teljesítő férfiak és nők is az igazságszolgáltatás színében tevékenykednek, számukra nincsen külön csoport fenntartva!


Egészségügy

Azon személyek, akik fáradhatatlan munkájukkal segítik a szolgáltatást igénybe venni kényszerülő embertársaikat. Az orvosi élet nagyjait lehet itt felsorolni, mint a különböző szakirányultságú főorvosok, az alattuk dolgozó orvosok és ápolók. Az éppen csak az egyetemről kitévedő rezidensek, valamint a gyakorlati munkát végző gyakornokok is ebbe a körbe sorolandók. Ebbe a csoportba tartoznak a magánpraxisban dolgozó doktorok is, mint például a pszichológusok, pszichiáterek.
Valamint azon személyek, akik hosszútávon orvosi kezelésben részesülnek, és ez nagy kihatással van az életükre, ennek rendelik alá magukat és erre a szálra építik fel a karaktert, szintén ide tartoznak! Így például a legáltalánosabbak, a mentális betegségekkel küzdő személyek.


Oktatás

Minden valamirevaló felnőtt indult valahonnan – és vannak, akik még csak most fedezik fel az életüket, egy, a családon túlnyúló közösség tagjaként. Legyen szó általános iskolásról, középiskolásról, vagy felsőoktatásbeli tanulóról, mind ezen csoport képviseletében jelennek meg. (A különbséget majd az elfogadást követő rangadás fogja mutatni, miszerint ki melyik szinten helyezkedik el az oktatási rendszer létráján.)
Túl azon, hogy ez a diákok összegző csoportja, ide tartoznak még azon felnőttek is, akik hivatásukként a tanítást választották munkájuknak. A tanárok, tanársegédek, intézményigazgatók mind-mind ebbe a kategóriába sorolhatók.


Média és müvészet

Minden olyan önjelölt, vagy ország, esetleg világszerte ismert művészeti tevékenységet folytató személyek, akik rendíthetetlenül hozzájárulnak az állam kultikus élményéhez. Ide nem csak azon színészek, színésznők, énekesek, modellek és együttesek tartoznak, akik a rivaldafényben tesznek eleget a munkájukban rejlő szenvedélyüknek, hanem mindazok, akik a háttérben dolgoznak egy gépezet alkotóelemeként, így a rendezők, fény- és hangtechnikusok, operatőrök is ide tartoznak, a szakma különböző szakértőivel együtt.
Ide tartoznak képzőművészek: festők, szobrászok, építészek; a divatszakma munkatársai a stylistok, divattervezők;, a zenében járatosak, tehát a zeneszerzők, karmesterek, karvezetők és zenészek is. Nem szabad megfeledkezni az írás fantasztikus művelőiről sem, legyen szó újságírásról, színházi vagy filmbéli dramaturgokról, költőkről, szellemírókról, a színdarabírókról, és természetesen a könyvírókról.


Elit

Mindazok, akiket a közrendűek csak úgy neveznek: a felső tízezer. Ők azok, akik fáradtságos munkával felharcolták magukat a társadalom élvonaláig, és a közösségi életben folytatott munkájukkal is hozzájárulnak az ország jó hírének fokozásához. Természetesen ezért busás összeggel meg vannak fizetve, így akik a legnívósabb boltokból vett ruhákat aggatják magukra a legsemlegesebb napokon is, azok alkotják ezt a csoportot.
Lehetnek egy világszínvonalú üzletlánc frontemberei, a politikai életben foglalatoskodó személyek, akik az ország vezetésében, esetleg a városok polgármesteri székében foglalnak helyet. Vagy csak szimplán azok, akik a vér jogán hatalmas vagyonra tettek szert, így a piedesztálról nézhetnek le az átlag emberekre.


Törvényen kívüliek

Ők az igazságszolgáltatás ellenlábasai, azok, akik tetteikkel az államirányítás, vagy maga a társadalom ellen tesznek, kifejezve ezzel nemtetszésüket. Lehetnek ezek olyan bandák, akik a félreeső utcákban, sikátorokban drogokkal, illegális fegyverek árusításával keresik a pénzüket. Betörők, akik mások javainak megrongálásával, eltulajdonításával szeretnék felhívni magukra a figyelmet. Gyilkosok, akik bosszút akarnak állni az ellenük elkövetett tettekért, vagy csak szimplán kedvüket lelik mások szenvedésében. Maffiózók, akik alvilági játékaikkal rontják meg a felsőbb vezetést beépített emberekkel, esetlegesen az igazságszolgáltatást rossz fényben feltüntető cselekedeteikkel.
Meglehetősen sokrétű a választási lehetőség, és a fentebb felsoroltak közel sem fedik le a teljes valóságát annak, hogy mit értünk a törvényen kívüliek alatt!


Civilek

A társadalom teljes lakosságát képző személyek, akik irányultságukat tekintve nem tartoznak bele a többi csoport egyikébe sem. Ide vehetjük a munkanélkülieket, háztartásbelieket, valamint azokat, akik speciális munkakörrel rendelkeznek, így nem sorolhatók bele a többi szekció egyikébe sem.
 
Vissza az elejére Go down
 
Csoportleírások
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 01. Határátlépés :: Áttekintés-
Ugrás: