welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


nicola kavinsky
avatar
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: nicola kavinsky Hétf. 17 Szept. 2018, 21:38

Nicola Elisabeth Kavinsky
Doesn't matter if it's by an inch or a mile, winning's winning.
becenév
Nico
születési idõ
1993. 11. 17.
születési hely
Montréal, Kanada  
családi állapot
egyedülálló
szexuális beállítottság
biszexuális
csoport
civil
foglalkozás
autószerelő, kezdő autóversenyző
play by
Ana de Armas
információk a családról
Anyámról a nevén kívül nem sok mindent tudok; elvált apámtól még kicsi koromban, és azóta nem is igazán érdeklődött sem irántam, sem a bátyám iránt.
Apám volt a hősöm egész gyerekkorom alatt; nehezen dolgozott arra, hogy megélhetést biztosítson két gyermeke számára, és hogy beteljesítse a vágyát a saját autószerelő műhelyről, ami végül a végzete lett. Pár hónappal ezelőtt vesztette életét; azóta csak ketten vagyunk, én és a bátyám.
Amióta az eszemet tudom, a testvéremmel mindig is közel álltunk egymáshoz; mindig együtt turkáltunk a családi autónkban, és ő biztatott arra is, hogy merjek kiállni azért a tervemért, hogy hivatásosan foglalkozhassak autókkal. Apánk halála ótra viszont eltávolodtunk egymástól; a hirtelen jött felelősséggel és az őt ért balesettel elég presszió szakadt a nyakunkba ahhoz, hogy mindketten magunkba zárkózva próbáljunk boldogulni vele, ami igazából egyáltalán nem visz minket előre.
welcome to my life
Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete.
Vissza az elejére Go down
 
nicola kavinsky
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: Archivált karakterlapok-
Ugrás: