welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Fiona és Jack – Megérkezés
avatar
Törvényen kívüli
Kor :
24
Hozzászólások száma :
44
Reagok száma :
37
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
beugrós asszisztens
Play by :
Joe Keery

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Fiona és Jack – Megérkezés Szomb. 15 Szept. 2018, 20:26
Vissza az elejére Go down
avatar
Törvényen kívüli
Kor :
24
Hozzászólások száma :
44
Reagok száma :
37
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
beugrós asszisztens
Play by :
Joe Keery

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fiona és Jack – Megérkezés Vas. 16 Szept. 2018, 11:51

Fiona & Jack
Az út idáig egyáltalán nem volt rövid, mi több, rohadt hosszú volt. Az egyetlen izgalmat az szolgáltatta, hogy végig a háta mögé kellett tekintgetnie, hogy a sötétben várakozó bérgyilkosokat és verőembereket rögtön kiszúrhassa. Ez ugyebár akkor is felettébb megterhelő, ha az előbb említett rosszarcúak csak a képzeletében léteznek, vagy ha léteznek is, nem pont a Jack körüli sarkokban. A dolgát nehezítette az a remek ötlet, hogy a feltűnés elkerülése végett a repülés helyett a buszt és a vonatot választotta. Ennél még a saját tragacsa is jobb lett volna, de a hirtelen jött paranoia miatt még azt is a városban hagyta.
„Kellett nekem annak a hülye Bobnak hinni, hogy ezek mindent lenyomoznak. Mit is vártam valakitől, aki a földönkívüliekben is hisz és kristályokkal gyógyítja magát?”
Gondolja miközben biccent a kapun kijövő udvarias öregúrnak és beslisszol az épületbe még mielőtt a bejárati ajtó becsukódna az öreg mögött. Nem mintha nem tudna bejutni máshogy is, ért a zárakhoz, sőt a kulcs is ott lapul a zsebében, épp csak meg kéne keresnie a megfelelőt a kulcscsomón. Az első lépés tehát kész, most jön az ajtó megtalálása. Ez sem nehéz feladat, még azoknak sem, akiknek Jackhez hasonlóan nem a tanórai feladatokon edződött meg az agya. Ajtót meg különben is nagyon jól tud választani.
„Lássuk csak.”
Komótosan megy át az előtéren, közben nem túl feltűnően a névtáblákat böngészi. Szeretne úgy tenni, mint aki már járt itt, de ez nehéz, mivel valójában most van itt először. Kész szerencse, hogy legalább angolul beszélnek a környéken, az itt szintén népszerű franciául ugyanis nem tud.
„Harrow. Ez lesz az.”
Elégedetten biccent, aztán az előbbieknél jóval gyorsabb léptekkel megy fel a lépcsőn a megfelelő ajtóig. Az ajtó előtt megint lassít, nem biztos benne, hogy kopognia kéne-e, vagy csak szolgálja ki magát a kulcsokkal. Végül az utóbbi mellett dönt. Miután a harmadik zárat is kinyitja végre lenyomhatja a kilincset és benyithat a lakásba. A belépés után az első dolga az ajtó bezárása maga mögött, csak aztán indul el szemrevételezni új kuckóját. A hűtő természetesen üres, ezen majd később segítenie kell. Előbb viszont egy sürgősebb ügyet kell elintéznie, a fürdőbe megy. Na nem a tükörben kezdi nézegetni magát, tükörképére csak egy pillantást vet. Ha valaki esetlen hallgatózna, akkor hallhatná, hogy mit csinál, egy szakértő fülelő pedig hangokból azt is kitalálhatná, hogy direkt középre céloz.
 
Vissza az elejére Go down
 
Fiona és Jack – Megérkezés
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: Lezárt játékok-
Ugrás: