welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


agent Anderson
avatar
Igazságügy
Kor :
34
Hozzászólások száma :
4
Reagok száma :
1
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
CSIS titkosügynök
Play by :
Chris Evans

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: agent Anderson Pént. 07 Szept. 2018, 16:35

..... Anderson
Having a partner definitely allows you to take more risk.
play by
Ryan Reynolds/Ryan Gosling/Taylor Kitsch (vagy bárki más!)
kor
kb. 35 (+/- pár év)
csoport
Igazságszolgáltatás
foglalkozás
CSIS titkosügynök (ál-foglalkozás: Utazási ügynök)
szexuális beállítottság
hetero (?)
információk a karakterrõl
Nem vagy egy könnyű személyiség, ezt még neked is be kell ismerned, Anderson. A kisujjadat nem mozdítanád meg azért, hogy bárki is könnyebben szót tudjon veled érteni, sokkal inkább a szarkasztikus, sokszor pofátlanságig vitt megjegyzéseiddel kívánod az őrület határára juttatni az embereket, amit van, aki viccesnek, de akad, aki inkább taplóságnak vél. Magam se tudom elképzelni, hogy miként tudtam melletted eddig több mint öt évet kihúzni… Valahogy azonban mégis sikerült kiviteleznem, elvégre a társadként az a legfőbb erényem, hogy bármi is történjék, el kell viselnem Téged. Nem teszed egyszerűvé a dolgomat, hiszen bármi is legyen, ríttig ellenem, és a „felsőbb hatalom” szavai ellen szegülsz. Sokszor nem veszed komolyan az ügyeinket, legalábbis ezt a látszatot kelted, mert mindemellett tudjuk, hogy ha valamit ki kell emelnünk, amiben maradéktalanul tökéletesen teljesítesz, az a munkád. Fogalmunk sincs, hogy hogyan csinálod, mégis pazar statisztikával masírozol a hatókörödön belül. Talán a zabolázatlan kíváncsiságod teszi, az, hogy a bevállalós jellemed a nekem okozott sok fejfájás és az általam elrebegett káromkodás mellett mégis mindig a hasznunkra válik. Ezért is vallják a legtöbben azt, hogy kifogásolhatatlan párost alkotunk: ott vagy te, aki fittyet hány a szabályokra, bevetés alatt áll le csapni a szemet egy kiszemelt hölgynek, és megy a maga konok feje után, míg melletted állok én, aki a racionális elveket alapul véve próbálja belőni a határaidat, és megfékezni téged, ha elszabadulna a túlzott kalandvágyásod.

Ennél többet nem is kívánok megszabni az Úr kapcsán! woo Igyekeztem olyan képet adni Anderson személyéről, ami mellett szabadon formálható a múltja, a jellemének különböző pontjai, esetleges indíték, ami miatt olyan az attitűdje, amilyen! pirulo Úgy gondolom, hogy számos izgalmas játékban lehetne részünk, akadnak elvarratlan szálak -ld.: az előtörténetem "Első meghatározó ügy" bekezdésében-, amik csak a megvalósításra várnak édi
A play by tetszés szerint változtatható, csak érzékeltetni szerettem volna, hogy egy erőteljesebb férfi emberről van szó, aki remélhetőleg besorolható a fentebb megadott korcsoportba!nyelves Biztos vagyok benne, hogy sok más játékostárs és plot is várna Rád, úgyhogy ne habozz, gyere!
 
Vissza az elejére Go down
 
agent Anderson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-
Ugrás: