welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Ronald Adonis Whitley
avatar
Elit
Kor :
32
Hozzászólások száma :
23
Reagok száma :
15
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
Rendezvényszervező
Play by :
Scarlett Johansson

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Ronald Adonis Whitley Pént. 07 Szept. 2018, 15:52

Ronald Whitley
feed your own ego, I'm busy!
play by
Scott Eastwood
kor
34-35
csoport
elit  
foglalkozás
üzletember, örökös
szexuális beállítottság
heteroszexuális
információk a karakterrõl
ifj. Ronald Adonis Whitley arany kanállal a szájában született. A család egyetlen fia, a Whitley név továbbhordozója és a cégbirodalom várományosa.
Gyerekkorunkban miattad rúgtak ki tőlünk legalább három nevelőnőt, csak mert neked valahogy egyikük sem bizonyult szimpatikusnak. Legfőképpen valószínűleg azért, mert nem engedtek az ebédlőben focizni, vagy a padláson sátorozni, de a krokodilkönnyeid és a mérges toporzékolásod egészen biztosan meggyőzték volna bármelyik másik szülőt is arról, hogy a fiacskájuk nincs jó kezekben.
Bár a Borostyán Liga egyik neves egyetemén diplomáztál, az egyetem soha nem jelentett neked többet puszta szórakozásnál és kellemes társaságnál. Az egyetemi kollégiumodban legendákat zengenek rólad, a sportteljesítményeidet pedig még mindig emlegetik. Négyszemközt még sokszor azzal is viccelődsz, hogy lehet, hogy van már gyereked is, akikről nem tudsz.
A szüleink akkor is büszkék lennének rád, ha csak a kisujjadat mozdítanád meg. Nem kellett hozzá sem jeles diploma, sem előnyös házasság, hogy a Whitley cégbirodalom trónjára ültessenek. Azonban ha nagyon őszinte akarok lenni, soha nem láttam rajtad, vagy a csillogást a szemedben, amivel apa jár-kel a politika világában. Lépten-nyomon hibákat követsz el, amit lassacskán már nehéz lesz eltüntetni az idősebb Ronald Whitley, apánk szeme elől.
Mondd csak Ronnie, mit akarsz te valójában az élettől, és miért félsz bevallani ezt apánknak?

/ Remélhetőleg sikerült eléggé felvázolnom annyira a karaktert, hogy ha megtetszik valakinek, tudjon mit kezdeni Ronnie kis világával és azzal, hogy pontosan mi is áll a háttérben, miért nem akar "trónörökösként" egy cégbirodalmat vezetni. Összességében egyébként alkudhatóak a részletek, nagyon szívesen ötletelek még a részletekről is.
A play by ugyan csak javaslat, de nagyon örülnék neki (ha minimális szinten is, de talán hihető, hogy ők testvérek), viszont ha esetleg jobb ötleted támadna, akkor meg tudsz győzni szép szóval.  pirulo
És hát összességében nagyon-nagyon várom a fiatalembert, szerintem nem maradnál játékostársak, plotok, ötletek nélkül. Szóval hajrá, gyeregyere!  woo
 
Vissza az elejére Go down
 
Ronald Adonis Whitley
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-
Ugrás: