welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


My fiancé
avatar
Művész
Kor :
29
Hozzászólások száma :
3
Reagok száma :
0
Tartózkodási hely :
Montreal, Canada
Foglalkozás :
jewelry designer
Play by :
Candice King

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: My fiancé Csüt. 06 Szept. 2018, 18:18

my fiancé
" What are you afraid of? " " You! I'm afraid of you. "
play by
Michael Fassbender (de valójában alkuképes)
kor
harmincas évei végén vagy negyvenes évei elején jár
csoport
igazságszolgáltatás vagy elit vagy törvényen kívüli vagy civil  
foglalkozás
szabadon választható
szexuális beállítottság
heteroszexuális
információk a karakterrõl
Három évvel ezelőtt egy bárban találkoztunk, még odahaza az Államokban, New Yorkban. Akkor jót beszélgettünk, egyik ital követte a másikat, majd végül egy hotelszobában kötöttünk ki. Nem hittük, hogy bármi több lehetne ebből, elkönyveltük egy hétköznapi egy éjszakás kalandnak, de miután állandóan egymásba botlottunk, úgy gondoltuk talán nem ártana megnézni, hogy mi sülhet ki ebből. És láss csodát, igazán kivételes párt alkotunk a mai napig is. Az eljegyzésünk után téged Montrealba szólított a kötelesség, így veled együtt én is költöztem. Tökéletes harmóniában, már-már mesébe illően éltük az életünket és a világ legszerencsésebb nőjének éreztem magam melletted. De aztán, mint minden jónak, úgy ennek is véget kellett érnie.
Az apádat gyilkosság vádjával börtönbe zárták, te pedig jóformán kikészültél ebben, annak ellenére, hogy sose tartottad magad gyengének vagy érzelmes embernek, sőt. Mindig is úgy tartottad, hogy az emberekben generált félelem tiszteletet szül és mindig is ehhez híven viselkedtél. Kivéve velem, hisz velem mindig is olyan más voltál.
Mióta apád felett ítéletet hoztak, megindultál a lejtőn. Túl sokszor nézel a pohár fenekére, ha pedig lerészegedsz, akkor többnyire agresszívvá is válsz, ami mostanra sajnos egyre nagyobb teret ölt magának. Korábban mellettem visszafogtad magad, majd egy-egy dühkitörésed következtében felém dobtad az üvegpoharat, igaz akkor még gondosan ügyeltél rá, hogy még véletlenül se találj el. Gondolom csak rám akartál ijeszteni, azt akartad, hogy féljek s talán el is hagyjalak?
Viszont a legutóbbi lerészegedésed folyamán túlságosan is elfajultak a dolgok. Erőszakos voltál, egy ideig amolyan passzív-agresszív tüneteket mutattál, de amikor a falhoz szorítottál, az ujjaid már a nyakam köré fonódtak.
Gratulálok Drágám, elérted, hogy féljek tőled. Hiába hangoztattad utána egész éjszaka, mennyire sajnálod a történteket, én egyszerűen félek tőled. Ha nem változtatsz valamin de sürgősen, akkor nem tudom, hogy képes leszek-e végigcsinálni az esküvőt, hozzád menni feleségül, örök hűséget fogadni neked. Őszintén, teljes szívemből szeretlek, de ha nem érzem biztonságban magamat melletted, akkor szerinted elég a szerelem? Mert szerintem nem.

Ha megjöttél, írj egy üzenetet és megbeszéljük a részleteket. Egyébként szerepelsz az előtörténetemben is, úgyhogy kérdés vagy érdeklődés előtt azt olvasd el légy szíves.  édi Minden másról pm-ben egyezkedünk. Siess, mert nagyon várlak!  édi
 
Vissza az elejére Go down
 
My fiancé
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-
Ugrás: