welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


család ellen nincs orvosság
avatar
Szolgáltató
Hozzászólások száma :
3
Reagok száma :
0
Tartózkodási hely :
m o n t r é a l
Foglalkozás :
w a i t r e s s
Play by :
hanna g o r g e o u s verhees

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: család ellen nincs orvosság Szomb. 25 Aug. 2018, 07:38

halifaxék
család ellen nincs orvosság.
play by
lehetőleg szőke vagy barna hajú legyen.
kor
22-30.
csoport
nyitott.  
foglalkozás
nyitott.
szexuális beállítottság
nyitott
információk a karakterrõl
halifaxék eredetileg egy oklahomai kisvárosból származnak, a sáros és folyton zivataros broken bowból. édesapjuk lelkész volt és édesanyjuk egy általános iskolában dolgozott tanárnőként. kényelmes életük lehetett volna, ha megálltak volna két-három gyereknél, de ehelyett nyolcnak adtak életet és nyolc éhes szájat kellett megetetniük, amivel sok gondjuk volt, s a gyerekek is ördögien rosszak voltak, de az apjuk pozíciója miatt a templomban elnézték ezt nekik.

viszont, egy nap, a dolgok megváltoztak a halifax háztartás körül. a ruhák újabbak lettek, az ebéd nem konzerves volt és a gyerekek úsztak a különböző ajándékokban. a kis kunyhójuk egy otthonná nőtte ki magát. de nem csak az ivászattal való problémájuk volt az egyetlen titok, amit carl és tara halifax tartogatott mások elől, sikertelenül. mindannyiuk élete megváltozott egy karácsonyi éjszakán, tizenöt éve, mikor az egyik nő, aki a templomban dolgozott takarítóként felhívta carlt és tájékoztatta őt arról, hogy a titka, miszerint lenyúlta a templomnak szánt pénz adományokat, nem volt titok többé. szóval az apjuk homlokon csókolta a gyermekeit és elhagyta őket, hogy gyilkoljon, annak érdekében, hogy megtarthassa a titkát. hidegvérrel ölte meg a nőt, és a nő családját is.

az ítélet gyorsan jött meg. az apát lecsukták, életfogytiglanra ítélték, az anya meg fogta a nyolc gyermekét és az összes holmijukat, amit megtudott fogni és elindult a kontinens másik szegletébe, ahol úgy gondolta, hogy megmenekülhetnek a suttogásoktól és pletykáktól. jobban belemélyedt az alkoholba és egy újonnan jött drogfüggőségbe és többé kevésbé hagyta a gyermekeknek, hogy ellássák magukat.

a halifax gyerekek átjárták a poklot együtt, bár nem mindegyikük van közel a másikkal csak emiatt. a kapcsolat közöttük teljesen nyitott! meg amúgy minden más is nyitott - kor, playby, nem, állás, személyiség, további kapcsolatok, stb!

keresztnév halifax
29-30. playby. munka.
keresztnév halifax
28-29. playby. munka.
georgia halifax
27. marina diamandis. háztartásbeli.
keresztnév halifax
25-26. playby. munka.
keresztnév halifax
24-25. playby. munka.
keresztnév halifax
23-24. playby. munka.
keresztnév halifax
22-23. playby. munka.
gracie halifax
21. hanna verhees. felszolgáló.
 
Vissza az elejére Go down
 
család ellen nincs orvosság
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-
Ugrás: