welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


A Tanárúr
avatar
Egyetemista
Kor :
20
Hozzászólások száma :
5
Reagok száma :
1
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Egyetemista
Play by :
Zoey Deutch

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: A Tanárúr Szer. 09 Jan. 2019, 13:36

Szabadon választható név
rövid! idézet
play by
Jake Gyllenhaal (csak tipp)
kor
30 felett
csoport
Oktatás
foglalkozás
Egyetemi tanár
szexuális beállítottság
hetero
információk a karakterrõl
A Tanárúr alapvetően zárkózott, de nagyon kedves ember. Olyan, akivel órák után is szívesen elbeszélget az ember és nem feltétlen az általa tanított tantárgyról. Olyan, aki otthon van a világ dolgaiban és szívesen meg is osztja a másikkal a tapasztalatait, tudását, de a magánéletét féltőn óvja. A diákjai előtt különösen. Éppen ezért volt kicsit talán meglepő, amikor egy késői órán, meglehetősen zaklatottan futottam össze vele a könyvtárban. Egy asztalnál ülve, homlokát ökölbe szorított kezén támasztotta, az aranyfényű apró festett üveg lámpa mégis kiemelte a gondterhelt vonásait. Mellé telepedtem és amikor észrevett láttam rajta, hogy még inkább komoran és kissé talán távolságtartóan nézett rám. Faggatni próbáltam a magam módján, meg mindenféle bolondságról beszéltem neki, hátha megnyílik és beszélni kezd, de azt kellett tapasztalnom, hogy még inkább elzárkózott előlem. Olyasmiről beszélt, hogy a magánéletében kisebb fennakadások vannak, de megpróbál úrrá lenni rajta, miközben kitartóan fürkészte az arcomat, és le sem vette rólam a tekintetét. Megragadtam a kezét és megszorítottam. Biztatni akartam, hogy minden rendben lesz, de ahogyan visszarántotta, ahogyan összerezzent úgy éreztem én vagyok az oka, bennem van a hiba. Mit vétettem, mit tettem? Mindig igyekeztem felkészülten menni az óráira, mindig a legjobb teljesítményt nyújtottam, soha egy rossz szót nem szóltam, nem is ez a fajta vagyok...mégis ezt a kegyetlen távolságtartást kapom?Én csak segíteni akarok, ezt meg is mondtam neki, mire komoran közölte, hogy ő a tanárom, és nincs szüksége egy diák segítségére, kivált nem az enyémre.
Ám ettől a naptól kezdve jobban figyeltem rá, és minél inkább őt figyeltem, annál inkább azt vettem észre, hogy érdekelni kezd: mint ember, mint tanár, mint férfi. Mi változott? Hiszen ugyanúgy történik minden. Vagy mégsem? És egy napon az utam újra a könyvtárba visz, ugyanolyan késő estén, és ő ott vár. Engem várt.
/Nem titkolt szándékkal hirdetem a karaktert, és bár sokan klisének gondolják a tanár és diákja között kialakuló kapcsolatot, hiszek benne, hogy ezt szépen és ízlésesen ki lehet játszani. A Tanár úr nevét, élettörténetét, hátterét a megalkotóra bízom. Lehet nős, lehet elvált, lehet egyedülálló, bármi belefér. Ha megérkeztél, kérlek küldj üzenetet, hogy tudjam, te vagy az./
 
Vissza az elejére Go down
 
A Tanárúr
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-
Ugrás: