welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Josh Rydell
avatar
új tag
Hozzászólások száma :
2
Reagok száma :
0

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Josh Rydell Hétf. 07 Jan. 2019, 21:17

Joshua Alexander Rydell
'Cause sometimes to stay alive you gotta kill your mind
becenév
Josh
születési idõ
1986-aug-1
születési hely
London, Egyesült Királyság
családi állapot
Nőtlen
szexuális beállítottság
Hetero
csoport
Igazságszolgáltatás
foglalkozás
Katonatiszt
play by
Henry Cavill
információk a családról
A családtagjait nem válogathatja meg az ember. Elcsépelten hangzik, de így van. Nekem pedig úgy tűnik mindig van egy közeli hozzátartozóm, akivel áld… vagy épp ver az isten. Anya mindig szerető volt, de apánk? A megtestesült kiképzőtiszt. Nálam úgy ahogy működtek a módszerei. Az öcsémnél aligha. De végeredményében mindkettőnket tönkre tett. Charles Rydell britangol származású tiszt és Elizabeth Rydell amerikai származású írónő. Londonban ismerkedtek meg és egy ideig ott is éltek, anya az öcsémmel, Dustinnal volt várandós, amikor az Államokba költöztünk apa munkája miatt. Dustin már itt született meg, mindketten angol-amerikai kettős állampolgárok vagyunk.
Apánk részéről mindig én voltam a kedvenc gyerek. Ezt persze sosem mondta ki, azonban mindig érezhettük, hogy hiába vagyunk egyenlőek az öcsémmel, én azért kicsit egyenlőbb vagyok, hogy úgy mondjam. Szeret minket, de mindig sokkal inkább az elvárásait érezhettük a szeretete helyett. Én hamar megtanultam alkalmazkodni hozzá. Talán a nagytestvérek átka, hogy nem volt más választásom. A tanulmányi eredményem mindig kiemelkedő volt. A viselkedésem már aligha, valószínűleg itt jött ki az apai átok. Különösen a középiskolai éveim során, amikor Montreálban éltünk, szintén Charles munkája miatt. Később pedig katonai pályára léptem és tiszt lett belőlem. Az öcsémnek mindig ott voltam, villámhárítóként funkcionáltam apa és Dustin között, tompítottam az éleket. De részben talán a gond is én voltam. Nem csak apának volt képtelen megfelelni, de azt is gyakran végig kellett hallgatnia, hogy hozzám hasonlítgatják. És lám, nézd mi lett belőle. De bármit tegyen is, nekem mindig az öcsém marad és szeretem. Kérdés, hogy meddig tudok kitartani ezen a vonalon.
welcome to my life
Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete.
Vissza az elejére Go down
 
Josh Rydell
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakteralkotás-
Ugrás: