welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Hudson & Leni | the charity party
avatar
Civil
Kor :
29
Hozzászólások száma :
13
Reagok száma :
7
Tartózkodási hely :
• Montréal •
Foglalkozás :
• event organizer •
Play by :
• Candice King •

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Hudson & Leni | the charity party Kedd 11 Dec. 2018, 15:34
***
Vissza az elejére Go down
avatar
Civil
Kor :
29
Hozzászólások száma :
13
Reagok száma :
7
Tartózkodási hely :
• Montréal •
Foglalkozás :
• event organizer •
Play by :
• Candice King •

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hudson & Leni | the charity party Kedd 11 Dec. 2018, 15:34

Hudson and Sutton
Danger doesn't lurk at every corner. It's just hanging out, waiting for fear and horror to show up. ◊ ◊ ◊


- Leni... Leni! Leni, ezt hová tegyem? - szólongat Amanda, a dekorációfelelősöm, miközben kezében egy összeállított asztaldísszel jön utánam. - Azt hiszem, kicsit elszámoltuk magunkat, mert már minden asztalon van belőle... - magyarázza, miközben a másik irányba mutogat. A fejemet ingatom, majd a pult felé irányítom.
- Nem, annak ott lesz a helye, középen – igazítom őt útba, bár szerintem ezt magától is tudnia kéne már, ha más nem, akkor a jegyzeteiből, amiket együtt állítottunk össze. De az utolsó simításoknál hajlamos egy kicsit szétszórt és ideges lenni, ezt észrevettem már. Még szerencse, hogy én ilyenkor vagyok leginkább elememben. Össze is hívom a pincéreket még egy utolsó egyeztetésre, csak hogy biztos legyek benne, ezúttal minden rendben megy majd.
Elismerem, néha velem is megesik, hogy szétidegeskedem magam az előkészületek kellős közepén, főleg ha néhány tervezett dolog felborul, és újra kell mindent kezdeni. Ez ezúttal is majdnem így volt, és ilyenkor általában őrült vágyat érzek a vásárolgatásra, felesleges kacatok begyűjtésére. Mondhatjuk, hogy mázli, hogy nincs egy felesleges vasam sem. Persze más volt a helyzet, amikor még apuci kicsi lánya voltam, otthon laktam a szüleimmel, és apa ügyvédi fizetéséből tellett mindenfélére, amit megkívántam. De fel kellett nőnöm, és manapság örülhetek, ha a szükséges dolgokat meg tudom venni magamnak és Lilynek.

Két órával és negyven perccel később már javában zajlik a jótékonysági parti, aminek a megszervezésére egy régi ismerős, Hudson kért fel. Nem mondhatnám, hogy túl jól ismerem őt, nem állunk annyira közel egymáshoz, de öt-hat év ismertség alatt azért már volt lehetőségem meggyőződni róla, hogy a vele kapcsolatos érdekes pletykák ellenére jó srác. Emlékszem, még amikor jegyben jártunk Danny-vel, egyszer azt mondta róla, hogy pénzért fekszik le másokkal. Hudson akkoriban elég rossz állapotban volt, drogproblémákkal küzdött, annyira nem is volt nehéz elképzelni róla. Azóta viszont nagyon is összeszedte magát, és úgy sejtem, valamivel kapcsoltban összedolgoznak Ewerettel, ami szintén csakis a javára írható. Ám amikor körbesétálva a teremben nem egy, hanem rögtön két vendég zakója alatt is fegyvert pillantok meg egészen véletlenül, mégis az első gondolatom az, hogy mielőbb megkeressem az este házigazdáját. Hiszen ez mégis csak egy karácsonyi jótékonysági est, aminek elvileg békésnek kéne lennie. Minek hozna bárki magával pisztolyt egy ilyen eseményre? Számomra ez abszurd. És aggasztó. Talán csak paranoiás vagyok, mert történtek mostanában velem furcsa dolgok, és remélhetőleg hamar megnyugtató választ kapok majd.

- Hudson, beszélnem kell veled – hajolok közelebb a férfihoz, hogy ezzel kicsit máris elvonjam a figyelmét arról, amivel épp foglalatoskodik. - Nem szeretnék vészmadár lenni, de aggasztó felfedezést tettem az imént – kezdek bele, és közben egészen lehalkítom a hangomat, hogy biztosan csak ő hallhasson. - A bejárat közelében levők körében két fickónál is láttam, hogy fegyver van. Gondolod, hogy aggódnunk kellene emiatt? - pillantok a szemeibe kissé feszülten.

szószám: 000 Üzenet: 000

MADE BY TORIE
Vissza az elejére Go down
avatar
Törvényen kívüli
Kor :
29
Hozzászólások száma :
104
Reagok száma :
53
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Klub vezető - Escort - Gyermek segélyszervezet támogató
Play by :
Mariano Di Vaio

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hudson & Leni | the charity party Kedd 01 Jan. 2019, 02:49

Hudson and Leni.
►  What's Wrong?► ► ►    Beautiful Lie


AÁltalában szeretek előre gondolkodni, de az utóbbi időben túl sok váratlan dolog történt velem, így ennek a jótékonysági rendezvénynek a megszervezését, egy közelebbi ismerősömre bízom. Akit már egy kicsit régebb óta ismerek, még ha nem is olyan közelről. Ewerett egyik kollégája volt korábban a nő párja, hm..pár. Olyasvalami ami nekem sosem fog megadatni, noha időnként eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne, de sosem sül ki jó dolog belőle. Alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra, beteg vagyok, dührohamos, és szexfüggő, igen végtére is az vagyok, másképp nem lehetne pénzért megfektetni másokat, úgy ,hogy ezért ne utálnám saját magam. Rohadt egy meló, de ez van.
Mindamellett a sok szar mellett próbálok fennmaradni a víz tetején, elevezni, ahogy a lehetőségeim engedik. Unatkozom, mert nem hagyhatom el az országot a függőben levő FBI-os nyomozás miatt, legalábbis anélkül, hogy ne jelenteném be. De őszintén szólva ki a fenét érdekelne, hogy kimegyek Hawaiira, vagy Új-Zélandra, netán Európába, csakhogy jól érezzem magam? Senkit! De a szabályok a protokoll a stb-stb… Mindegy. Itt vagyok, és épp halálra untatom magam egy gyerekek javát szolgáló jótékonysági eseménnyel. Luna tanácsa volt még egyszer korábban, mielőtt még összevesztünk volna egymással. Szerinte nem kellett volna a férjét beavatnom, szerintem, nem volt más választásom, ő pedig…az én értékrendem szerint, ott hagyott a szarban, amikor szükségem lett volna rá. Megbíztam benne, de nem tudok felülírni egy több évtizedes barátságot, ami még jócskán Luna múltjába nyúlik vissza. Ha az a nyomozó haverja azt mondja a pirosra hogy fekete, akkor azt el is hiszi. Dacos arckifejezéssel igazgattam a nyakkendőm, még le is biggyedt a szám széle. A készülődési rutin utolsó fázisaiban tartottam, a hajam készen volt, magam is be tudtam állítani, bő egy óra kellett hozzá, csak a hajamhoz. Igen, piperkőc vagyok, és büszkén vállalom, de aki a testéből él, az legyen is igényes. Több kozmetikust láttam életemben, mint bármely nő; ez se zavart igazán. A telefonomban levő naptáramra pillantottam, bizony a havi wellness kikapcsolódásom ideje is közeledik, és ezt általában valamely nyaraló paradicsomban szoktam megejteni, ahol igazán jók a masszőzök szolgáltatásai, s ha benéz egy kis Happy Finish is, nem bánom. Hamarabb érkeztem a helyszínre, mint a vendégek, elvégre az est gazdájaként ez az én dolgom. Fogadni az érkezőket, és modortalanság volna, ha késnék a saját rendezvényemről. Épp a belépő vendégeket üdvözlöm a bejárattól nem messze, mégis pont annyira távol,hogy ne igazán lássam a belépő kártyáikat felmutató embereket, és vegyem őket jobban szemügyre, ami egyébként sem az én feladatom. Bályolgok, mosolygok a korábban érkezőket fogadom, de nem sokáig ácsorgok már itt. Némely nő már volt a partnerem, az ágyban, és mégis milyen könnyedén el tudunk beszélgetni az est témájáról pár szóban. Éljenek a sznobok és a megjátszott világuk. Mintha fél lábbal magam is közéjük tartoznék nem? De… Épp a nyakkendőm igazítom meg, és kortyolok bele az egyik tálcáról lekapott italba, hála Leninek, egy pincér lesz aki a közelemben fog legyeskedni, nem azért, hogy leigyam magam, de sose legyen üres a kezem. Mert nem szerettem volna kézfogások tömkelegével se találkozni. A kézfogás és egyébként az emberekkel való érintkezés a szexen kívül, pedig az mocskosabb – sokkal megterhelőbb feladat volt a számomra.
Leni mögém érkezve szólít meg, mire rá pillantok, először csak a vállam felett, majd felé is fordulok, és az említett irányba pillantok.
- Nem…- a hangom határozott, és nyugodt, hiszen a vendégek is akiket épp üdvözlök,lesik minden mozdulatom. Majd Ewerettet keresem a tekintetemmel, neki a feladata a hely biztosítása, ő lett megbízva ezzel, nem lehet, hogy az Ő emberei  egy kicsit túlzásba estek a feladatuk elvégzése közben?
- Bocsássanak meg, mint a házigazdának, egyéb kötelességeim is vannak,a vendégek üdvözlésén kívül. -  cseppnyi sajnálatot csepegtetek a hangomba - Örülök, hogy eljöttek, erre az eseményre, és segítenek boldogabbá tenni az árva gyerekek karácsonyát. Köszönöm. – igen, a rongyrázás fontos a gazdagok körében, hogy még inkább elfogadjanak, és lássák, hogy az újgazdag felkapaszkodott kis playboy is jó valamire nem csak arra, hogy reklámokba jelenjen meg, vagy címlapok főoldalán. Hanem arra is, hogy jótékony célokra fektesse be a pénzét. Miután kimentettem magam, teljesen udvariasan, legalábbis így érzem. Teljes figyelmem Leniának szentelem.
- Mutasd kik voltak. Szólok Ewerettnek, hogy nézzen az emberei után, a vendégek se jönnének fegyverrel. Azt hiszem. Bár… - megeresztettem egy hosszabb fáradt morranást. Már most elegem volt ebből az estéből, és csak azért maradtam, mert az árva gyerekeknek gyűjtünk egy jobb élmény érdekében, hogy ne legyen sivár a karácsonyuk. Ennyit megérnek!
- Egyébként csodás minden, a dekoráció is, és a menü is. Semmi sem üti egymást, és olyan trendi, hogy mindjárt hányok. De egy szavuk se lehet – céloztam a jelenlevő vendégekre halkan.MADE BY TORIE
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hudson & Leni | the charity party
Vissza az elejére Go down
 
Hudson & Leni | the charity party
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 03. Montréal :: Ville-Marie-
Ugrás: