welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


First working day
avatar
Egyetemista
Kor :
18
Hozzászólások száma :
23
Reagok száma :
17
Tartózkodási hely :
₰ Montreal
Foglalkozás :
₰ Egyetemista // University of Montreal //
Play by :
₰ Julia Adamenko

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: First working day Szomb. 08 Dec. 2018, 13:02

Dr. Cavanaugh rendelője

Atlas & Maya
Vissza az elejére Go down
avatar
Egyetemista
Kor :
18
Hozzászólások száma :
23
Reagok száma :
17
Tartózkodási hely :
₰ Montreal
Foglalkozás :
₰ Egyetemista // University of Montreal //
Play by :
₰ Julia Adamenko

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: First working day Vas. 09 Dec. 2018, 17:19

Maya & Atlas
"First working day"

Hazudnék, ha az mondanám, hogy aludtam éjszaka, na jó nem nagyzolok, sokat nem aludtam, mondjuk így.  Talán annyit sem kellett volna, mert az alvás 50 perceiben rémálmok gyötörtek, ahogy éppen kiteszi a szűröm, mint egy rőt bundájú macskának, pedig valahol azt olvastam, hogy a vörösek, mint kandúrok. A macskák persze.
Reggel az a cirka 45 percecske a tükör előtt meghozta a hatást, a sminkem pont olyan, mintha nem lenne, cseles, mert van, nem sok, de akad. Kis alapozó ide, kicsi oda, hogy egyenletes legyen a bőrtónus, kevés pilla sötétítés, és máris kész a macskaszem, azt mondjuk apám meg anyám hozta össze, a déditől örököltem. Farmer, pulcsi, bakancs, helló világ, melózni megyek, nem divatbemutatóra. Azért a melltartóm szexi, félők úgysem nézi meg, a bugyim is tanga, azt meg bánni fogom, de ki tudj ami villan elő. Sejtem semmi. A körmeimet rövidre csináltattam, éppen nem hosszabb, mintha eredeti lenne, pedig nem az, de kurvára törik, úgy szakad, mint a papír, lehet nem kéne rágni, az tán tudna a dolgon nyomni.
A kocsiban Bach zenél, na jó, ez már túlzás lenne, valami rádió pittyeg szerelmes dalokat, hát itt engem ismernek. Nocsak és nocsak. A szívem egyre hevesebben ver, ahogy a házához közeledem. Pedig jártam már itt, na persze loppal. Dorával a fedélzeten, hogy legyen valami mentségem, esetleg azt hazudhatja, hogy itt lakik a nagyija, a papija, a sánta egere, mit tudom én, akkor sem gondolkodtam ezen, most sem fogok. Csak az agyam működjön, arra ma szükségem lesz.
Álmodnom róla, hogy életeket mentünk ma, hogy kihívnak egy kólikához, egy lázhoz, vagy egy sántasághoz, ú milyen jól mutathat gyógyítás közben, ahogy a kócos haja a szélben száll. Jól van, kezd királylányos lenni.
Valójában meg tuti takarítani fogok, kórlapokat írni, esetleg adatot rögzíteni, de nem baj, míg mélabús hangja a fülemben zenél.
Boldog vagyok, tény. Elmondható és látszik is. Majd kiugrom a bőrömből, én drágám, már biztosan nagyon vár engem, mint a leendő Cavanaugh családtagot.
Szinte kiröppenek a kocsiból a megadott cím előtt. Nocsak férjecském, de szép helyen laksz. Kérlek ma ne legyél borotva, aki elvágja a nyakam egy szóval. Ma lehetnél igazi kis cuki manó, akit lehet szeretni, ölelni, csókolni. Hoppáhoppá, szájfény.
Kezemben az elmaradhatatlan kávés pohár, nem hoztam neki, itthon van, magamnak is minek? Kiníáljon meg.
Egészen 8 percem van megérkezni. Utolsó pillantás a kocsi tükrében, a hajam lófarokban, felül befonva, hogy lássa hattyúnyakam, és ne hullajtsam szanaszéjjel, lehet főznöm is kell valami finomat neki.
Hangyák másznak a bőröm alatt, tuti téli melót űznek, úgy trappolnak. Mellesleg kurva hideg van, idefagy a mosolyom menten, vagy a zúzmara a szempillámra és per szemöldökömre is egyben.
Hát jó, csak nyugalom, lassú léptekkel közelítem meg az oroszlán barlangját.
Reggel nyolc van, még biztos morcos a medvém. Iiiihj. Úristen de várom, hogy megláthassam, hogy a szívem ütemere dobbanjon, ja azt teszi így is.
Ideélvezek.
Komolyság Maya, nyugodjál meg, nem lesz itt semmi baj. Jó leszel, csinos vagy, a ruhád tök kulturált, semmi mini, semmi mellkidobás, jó dekoltázs van, de azt kell, hogy lássa. A doki szerint jók a cickóim. Nosza neki, mutassuk meg.
Nem csengetek, belépek a rendelő ajtaján, hiszen ez így működik minden felé, engem már az meglep, hogy van rendelője, nem szokott lenni. Az olyanok, mint ő a kocsijukban élnek, alszanak, esznek és onnan melóznak.
- Halló?! - oké, menten megkapom, hogy ő nem telefon, pedig az olyan jól tudna rezegni a combjaim között. Jól van, viselkedjünk.
A hideg szétmarta az arcom, és előbb vagyok 3 egész perccel, nem mondhatja, hogy elkéstem.
Baszki, csak legyen itt, nehogy valakit ideküldjön, de nincs asszisztense, emiatt vagyok itt.
Hol vagy, te csillagbogár? Gyere anyucihoz. Most olvastam egy könyvet, abban volt ez a gyere hozzám. Igaz ott a rémek hívták a többit és valójában a Miszter egy igazi őskövület, elég paraszt, de szép, ezt nem vehetjük el tőle.
Ez hát a háza? Itt fogok élni, gyerekeket nevelünk és egy ágyban leszünk miiinden éjszaka, elég lesz egy egyszemélyes, úgyis rajta fekszem majd.
Szétvet az izgalom, ugrál a bőrömön a rengeteg energia, érzem, ahogy melegen lebeg előttem.  Vissza az elejére Go down
avatar
Egészségügyi dolgozó
Kor :
37
Hozzászólások száma :
20
Reagok száma :
17
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
állatorvos ~ egyetemi vendégelőadó
Play by :
Travis Fimmel

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: First working day Vas. 09 Dec. 2018, 18:50

Maya & Atlas
Release the Kraken!
Nem tudom, hogy mire számítsak a mai naptól. Négy évvel ezelőtt jól menő praxisom volt, aztán jött a baleset, a család kiadott egy közleményt a formalitásnak megfelelő közleményt a betegek pedig átirányításra kerültek - jobb szó híján. A céges telefont kikapcsoltattam, privátin pedig hiába kerestek - olyan mélyen dagonyáztam a depresszióban, hogy Teresára maradt mindennek az intézése; Végül nem maradt semmi. Nem maradt intézni-, tennivaló, nem volt több megoldásra váró feladat, nem maradt semmi neki csak én - és egy emberi roncs igazán alkalmatlan arra, amire neki szüksége lett volna a történtek után. Feldolgozni, túllépni, engedni az időnek, hogy rátegye a kezét a szíve helyén tátongó mély sebre... Azt mondta nem azért hagy el, mert nem szeret. Csak rám sem bírt nézni többé, a két lábon járó fájdalomra, akitől ha remélt is, hát nem kapott vigasztalást - azt mondta azért hagy el, mert nem akar egy reggel arra ébredni, hogy megöltem magam.
Nyomtalanul és igények nélkül sétált ki az életemből, és ha lehetek őszinte megkönnyebbültem, hogy eltűnt - Ella vonásaiban megtaláltam az anyját, így Teresa is minden lélegzetvételében, mozdulatában a lányunkra emlékeztetett; Ha marad, akkor biztosan valóra váltom a félelmét.
A sok dilidoki kivétel nélkül tett rá kísérletet, hogy beleszője az egyoldalú beszélgetésekbe az exfeleségemet, bár azt a mai napig nem tudom, hogy mi végre. Hívjam fel lelkizni, beszéljük meg, béküljünk ki, csináljunk másik gyereket? Elment, és én hagytam elmenni, anyámnak pedig azt, hogy eltüntessen minden nyomát a házból - kegyetlenségnek hangozhat, de mire végzett, a házban nyoma sem volt a gyermekkel megáldott házasságomnak. Nem mintha az emlékeimre rá tudott volna menni festőhengerrel, a kínomat pedig ugyancsak bedobozolni és a padlásra tenni, de soha nem kételkedtem abban, hogy a javamat akarja - ha úgy hagyja a gyerekszobát, ha enged a ház ugyanazon szobájába bezárkózni, ahol annak előtte férjként tértem nyugovóra, mostanra gyógyíthatatlan agorafóbiás lennék; Tudnám, hogy ez nekem rossz, mégsem tennék ellene semmit.
De vissza a praxishoz: híre ment, hogy újra nyitok és elég vegyes fogadtatásban részesült a dolog; Ha nem lennék kiemelkedő szaktekintély a saját területemen, ziher, hogy évekbe telne újra nyitni a rendelőt - pontosabban a rendelőt kinyithatnám, csak senki nem jönne be az ajtón. Az aktivitásom felől - egyelőre, remélem - így is csak a rezervátumok érdeklődtek, de konkrét felkérés nem érkezett.
De nekem azért van egy asszisztens gyakornokom, akinek nem tudom milyen munkát adhatnék mára. Mindenesetre pozitívumként könyvelem el, hogy pontosan érkezik.
- Jó reggelt, Miss Baker. - Idebent jó meleg van, sőt, az egész házban - nem volt olcsó ugyan napelemekkel és szélturbinákkal önjáróvá tenni az épületet, de egyszer kellett megvásárolni és nagyjából életem végéig élvezhetem a környezetbarát kezdeményezést. A magam részéről civilben vagyok, sacc ugyanúgy ahogy az egyetemen szoktam megjelenni - se köpeny, se sztetoszkóp, semmi.
- Megmutatom, hogy hol tud lepakolni, aztán akár neki is vághatunk a napnak. Ha bármire szüksége volna, ne habozzon kérni - kávé, tea, ennivaló.. - Invitáló kézmozdulatot teszek egy irányba, mégsem engedem magam elé, mert a váróból a rendelőbe mágneskártyával lehet csak bejutni. A vizsgálóból nyílik még néhány orvosi helyiség, onnan meg a "személyzeti" - mintha a házamban lenne egy kisebb lakás, hálószoba nélkül, teakonyhával. Nincsenek fém öltözőszekrények, amilyet várna az ember, hiszen itt általában két ember dolgozik, ebből az egyik helyben lakik - ebből a helyiségből nyílik a házamba vezető ajtó. Nem láttam értelmét berendezés szempontjából a garasoskodó egyszerűségnek: az akasztós szekrény és az étkező asztal igazi fából van, a székek és a kanapé kényelmesek, a szőnyeg jól mutat a hajópadlón, a gépek meg A++++++++++ kategóriásak...
- Technikailag ezt a részt csak maga fogja használni, én max átkelek rajta. - Mutatok az ajtóm felé, ahol szintén mágneszár van a mindenkori kliensek felé való bizalmatlanságomat kiemelendő.
- Kávézzon meg, melegedjen át nyugodtan, én addig kint leszek a vizsgálóban. - Bár nem volt kérés felé, ha beindul a bolt akkor neki is át kell majd öltözni az előírásos műtőspizsamába, így azt hiszem jó ha tudja... hogy végül is ez az ő szobája?  
 
Vissza az elejére Go down
avatar
Egyetemista
Kor :
18
Hozzászólások száma :
23
Reagok száma :
17
Tartózkodási hely :
₰ Montreal
Foglalkozás :
₰ Egyetemista // University of Montreal //
Play by :
₰ Julia Adamenko

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: First working day Hétf. 10 Dec. 2018, 15:14

Maya & Atlas
"First working day"

És itt van Ő, az üde napfény, az éltető erő, a lüktető, vad, pulzáló energia. A szívem feldorombol, akár egy engedelmes levelibéka, ha ugyan van olyan. A békák vajh szelídíthetőek? Nem hiszem, még sosem láttam béka showt, lesz mivel próbálkozni. Annak is eljön a maga ideje.
De most itt van Ő a nagyon nagy. Ah istenem, megint milyen jól néz ki és tudja a nevem. Nem hiszem el, én drága leendő férjem.
A mosolyom kiszélesedik.
- Jó reggelt Dr. Cavanaugh. – azonnal olvadni kezdek és nem csak kinti hideg nem rág zúzmarát a csontjaimra, de a lelkem is merő olvasztott vaj. Mmm, beleszédülök a finom illatába, az otthonának melegségétől, attól, hogy itt minden merőben Ő maga. Megveszek. Ficereg a bőr a testemen, a mohó vér az ereimben, a késztetés, hogy összekócoljam a haját és megharapdáljam a száját, de nem lehet.
Kellemes baritonja leszánkázik a hátamon, ócska kis mosoly kúszik újfent az ajkamra, a hajam nem takar el semmi.
- Rendben, nagyon köszönöm. – gyere te kis mackó, adj egy csókot, képzelem, hogy ledöbbenne, na jó én is, ha ezt meg merném lépni, persze nem merem. Erős vagyok meg minden, de nem hülye, már az kész mázli, hogy nem acsarog rám, mint egy dühödt tacskó, hanem engedi, hogy vele dolgozzak. Graaah. Mucihusi, alig várom, hogy az ölébe ülhessek, de adok neki pár napot, úgyis minden hétvégém itt telik majd, meg heti 2 avagy 3 délutánt. Amellé, hogy sokat tanulok, penget is érte. Hihetetlen, hogy azért fizetnek, hogy a világ legdögösebb pasija mellett tölthetem az időm. Mondjuk, fizethetne nekem természetben is, kezdhetjük azzal, hogy vegye le a pólóját, annyira érdekel, hogy mutat a kockás hasa, a mesei csípőcsontja, lejjebb már nem is merek gondolkodni, pedig… Hör.
Belépek utána a mini lakásba és elismerően felhümmentek. Itt van luxus bőven, de ezt néztem ki belőle, meg ez a finom meleg, igazából szerintem belőle sugárzik, megőrülök, hogy hozzá érhessek. Már nem, nem a lakáshoz. Őhozzá.
Az egyik inashoz lépek, leejtem a táskám a kanapéra, kibújok a kabátomból és felakasztom.
Olyan izgatott vagyok, mint hat másik, megörülök. Sosem éreztem még ezt a búja vadságot, ami bennem nyargal, a vérem lüktet, zavaróan gyorsan száguld, és tudom, hogy piros lesz az arcom, vérvörös a szám, az izgalom zöldebbé festi a szemeimet.
Áldom a sorsot, hogy alig, alig sminkeltem, most láthat természetes valómban, a kis melleimmel… Mert azok gecire kicsik, ez elég szomorúvá tesz, de nem ma. Ma semmi sem.
- Óh, ez nagyon eredeti – máshol kapnék egy kis ficakot egy szekrénnyel, ami semmire sem jó, itt pedig egy szoba és egy konyha, majd főzök neki teát.
Átkel? De nem rajtam édesem. Én leszek az állandó tényező életed kis egyenletében.
Alig várom, hogy együtt dolgozzunk, ő meg én, én meg ő. Ő meg ÉN. Mi együtt, életünk végéig.
- Rendben. – csak azért nem sietek azonnal utána, mert kell egy kis idő, hogy összeszedjem magam. Kikészültem. Pedig annyira jó érzés lakik a testemben, amitől kerülget a jóízű hányinger.
Megvárom, hogy kimenjen. Aztán engedek meg magamnak a levegőbe egy karate rúgást. Kedvem lenne ordítva ugrálni, a hajam tépni és fene nagy boldogságomban egy dalt is tudnék írni.
Adok magamnak 5 percet, elmegyek pisilni, alaposan kezet mosok, eligazgatom a hajam, csatára fel.
Visszasétálok a rendelőbe. Imádom ezt a szagot, a jellegzetességét.
De a legjobban Őt.
Amúgy meg a pasit meg kéne büntetni, hogy ilyen jól néz ki, elvesztem az eszem a közelében és ez nem jó.
- Csodálatos ez a ház, apám mindig egy hasonlóra vágyott. – csak csevegek, hiszen rettentően izgulok. Várom, hogy mivel fog megbízni, mi lenne, ha kérne egy hátmasszázst? Testet. Levetkőzhetne, na attól barmulnék meg teljesen. Ja nem, azon túl vagyok.
Minden rezdülésében érzem őt, figyelem, iszom, zabálom a látványát, tudom, hogy ez lesz jobb is.
Olyan ez kicsit, mint a karácsony reggel, amikor megkapod végre a vára várt ajándékot és egésznap nem tudsz szabadulni tőle, sőt napokig sem.
- Felhívott már mindenkit, hogy visszatért?  Mert biztos vagyok benne, hogy nálam jobban senki nem tudja elmondani nekik, ha még nincs túl rajta. – imádnám beprómozni. Mint a segédje. Hah. A sok kis fruska, akik a csilliárdos lovaikhoz hívogatják, és a cipőjükbe brunyálnak a látványától. Egy fiatal hang, egy nő, jelzi, hogy a kedvenc dokijuk újra röppen.
Az ő melójával annyi a gáz csupán, hogy nincs nappal, nincs éjszaka, nincs hétvége. Ha beteg egy állat menni kell, nem lehet reggelig várni, egy óra egy ló esetében teszem azt, az életébe kerülhet, egy kellemes kólika, egy megfázás, egy gyulladás, egy esés, egy varrni való seb, az azonnali, nem reggeli, nem holnapi.
Olya szolgálatkész vagyok, belezöldül.Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: First working day
Vissza az elejére Go down
 
First working day
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 03. Montréal :: Le Sud-Ouest-
Ugrás: