welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Maggie Belody
avatar
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Maggie Belody Kedd 21 Aug. 2018, 13:30

Maggie Belody
A változás az élet rendje, a fák se kérnek bocsánatot, amiért változnak, én miért kérjek?
becenév
Mag
születési idő
1991.06.05.
születési hely
New York
családi állapot
Egyedülálló
szexuális beállítottság
Biszex
csoport
Művészek
foglalkozás
Divattervező,hobbi fotós
play by
Stella Maxwell
információk a családról
Apa: Harry Belody (53) Rendőrhadnagy
Anya: Melinda Zelmerton (50) Saját ABC-t vezet
Loki: Egy 2 éves keverék, mentett, fekete cica
Anyáék 12 éve váltak el egymástól békességben, és szeretetben.  Amíg nem lettem nagykorú anyánál laktam, de nagyon sokszor voltam apánál is. Anya a válás után 2 évvel talált magának egy megfelelő párt, és férjhez ment. Apa is próbálkozott, voltak, és vannak is kapcsolatai, de a házasságig nem jutott még el. Mindig is szerettem volna egy kistestvért, de sok év próbálkozás után, és különféle beavatkozások után sem sikerül,így feladták a próbálkozást anyuék.
welcome to my life
Reggel eléggé nehezen vettem rá, hogy kikeljek az ágyból, miután lecsaptam az ébresztőórát, de muszáj volt felkelnem, mert dolgoznom kellett tovább, ugyanis az este hajnal 2-ig dolgoztam, terveztem a ruhákat, de elaludtam a vázlataimon. Kimászva az ágyból, egyenesen a fürdőbe vezetett az utam, mert az este már nem volt energiám rá, hogy lefürödjek. Felvettem valami kényelmes ruhát, majd elindultam a konyha felé. Útközben csatlakozott hozzám a drágaságom, Loki. Először ő kapott enni, és friss vizet, majd utána jöttem csak én. Reggeli közben is, csak a ruhákon járt az agyam. Már elég rég voltam valamerre kikapcsolódni, eléggé rám férne egy kis pihenés. Úgy döntöttem, hogy meglátogatom ma aput a munkahelyén, és elhívom ebédelni egyet valahová, addig is beszélgetünk, már elég rég beszélgettünk egy jót már. Reggeli után folytattam a ruhák tervezését tovább, csak a szokásos program. Fél 11 után elkezdtem készülődni. Lezuhanyoztam, raktam fel egy alap sminket, hajamat kivasaltam, majd felöltöztem kissé nyáriasan még, de vettem fel egy farmerdzsekit, mert fújt kissé a szél, meg mondott esőt délutánra. Loki-nak raktam ki enni, inni, és írtam egy sms-t a szemben lévő szomszédomnak, akivel nagyon jóban vagyok, és szokott Loki-ra vigyázni, vagy átjön, ha elmegyek hosszabb időre itthonról, hogy nézzen majd már rá. A rendőrség nem messze van innen a lakásomtól, kb. 3 utcányira, ezért gyalog indultam útnak apához. Belépve a rendőrségre, rögtön mosolyra húzódott a szám. Szinte mindenki ismer már engem, és mosolyogva köszönnek nekem, ahogyan Mary néni a recepciós is.
- Istenem, de megnőttél! – mondta mosolyogva Mary néni, közben az arcomat kezdte el simogatni.
Nem tudtam mit mondani neki erre, csak nevettem. Akárhányszor jövök apához, és Mary néni van a recepción, mindig ezzel kezd, hogy de megnőttem. Apához már tudtam az utat persze, ezért el is indultam hozzá felfelé a lifttel, remélve, hogy nem ment még el ebédelni. Kilépve a liftből, fütyörészve lépdeltem az irodája felé. Pont, amikor kopogtatni akartam, akkor lépett ki az irodájából.Megpuszilt, majd felkapott az ölébe, és megpörgetett a levegőbe, én meg jókedvűen nevettem közben. Mintha megint kislány lennék.
- Te meg mit keresel itt Bogárkám? – kérdezte miután letett a földre.
- Gondoltam kimozdulok valamerre, ne csak a jegyzeteket lássam már mindenhol, ezért azt jutott eszembe, hogy elhívlak ebédelni. Na, benne vagy? – kérdeztem tőle, közben nekem rontott egyenest az irodából, Jack apa kutyája, aki egy bernáthegyi. Míg várok apa válaszára, jól megszeretgetem ezt a nagy dögöt. Mert az, mert majdnem a padlóra döntött.
- Persze, hogy benne vagyok! Régen találkoztunk már, és jó lenne beszélgetni egy jót. – mondta mosolyogva, majd visszavezette Jack-et az irodájába.  Magára vette a dzsekijét, a dolgait magához vette, majd elindultunk a liftek felé, ahol megbeszéltük, hogy ki milyen ételt kíván most, veszekedtünk egy sort, hogy hová kellene mennünk enni, de végül én győztem, szóval az én helyemre fogunk menni.
Vissza az elejére Go down
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
254
Reagok száma :
0
Tartózkodási hely :
♡ in the heart of the page
Foglalkozás :
♡ moderation
Play by :
♡ staff

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Maggie Belody Hétf. 17 Szept. 2018, 17:30

gratulálunk elfogadva!
üdvözlünk az oldalon
Kedves Maggie! Smile
Ezennel hivalosan is üdvözöllek köreinkben! Nagy utat tettél meg, köszönjük, hogy ilyen kompromisszumkész voltál, nagyban megkönnyítetted vele a dolgunkat és talán a saját helyzetedet is. Mivel jelezted felénk, hogy a hirdetőd is nagyon vár már és áldását adta, nem tartalak fel sokáig. Smile
A karakterlapodat egy hangyányit rövidnek találtam, de reméljük, hogy a játéktéren lesz alkalmunk részletesebben is megismerni Maggie-t és úgy fogsz köreinkben nyiladozni, mint egy növögető, szirmait bontogató virág, hogy aztán a végén bizony teljes pompádban tündökölhess.  lufi
Reméljük, hogy hamar beilleszkedsz a játékosok közé és jól fogod érezni magad.
Ha még nem tetted volna, kérlek foglald le az arcod és vésd fel magad a munkahely-nyilvántartásunkba is, majd ha a Játék menetén is átrágtad magad, nincs más hátra, mint szárnyra kapni a játéktéren.
Nagyon kellemes időtöltést kívánok!  édi
 
Vissza az elejére Go down
 
Maggie Belody
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: Archivált karakterlapok-
Ugrás: