welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Alexa Lundquist
avatar
új tag
Kor :
38
Hozzászólások száma :
1
Reagok száma :
0
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Fondation Pour la Recherche en Oncologie alapítója; főszerkesztő egy újságnál
Play by :
Sienna Miller

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Alexa Lundquist Szomb. 1 Dec. 2018 - 19:23

Alexa Sanna Lundquist
"A továbblépés és a felejtés nem ugyanaz."
becenév
Lexa
születési idõ
1980. június 6.
születési hely
Stockholm, Svédország
családi állapot
egyedülálló (elvált)
szexuális beállítottság
heteroszexuális
csoport
elit
foglalkozás
Fondation Pour la Recherche en Oncologie alapítója; főszerkesztő egy újságnál
play by
Sienna Miller
információk a családról
Fredrik Lundquist kitaposta a saját útját, igazi példakép lehet bárki számára. Egy egyszerű építőipari munkásból lett egy építőipari vállalat vezérigazgatója. Egészen addig anyámmal való flörtjei nem értek semmit anya részéről, de ahogyan feljebb lépett, olyan hatalmas, hamis szeretettel bújt apához közel, ahogyan csak tudott. Persze, apa imádata felé kis időre megváltoztatta őt, hiszen rájött, nem játszhat az érzéseivel, meg beleesett apába ténylegesen. Ennek egy házasság meg egy kislány lett a vége, azaz én. Ugyan ez a szerelmi láng kialudt, ezután már minden csak romlott és omlott össze. Apa rosszullétekkel küzdött, míg ki nem derült az oka: tüdőrák, negyedik stádium. Ennél rosszabb hírt nem hallhatott volna egy nyolcéves, aki akkor már megértette, hogy baj van. Apa emlékére miatt hoztam létre a McGill Egyetem és kórház számára a Fondation Pour la Recherche en Oncologie nevű alapítványt, erre szántam a válás után rám maradt pénz több, mint felét.
Annica Sandell egykori modell, tévésztár és modellügynökség vezetője. Kellhet ennél több egy nőnek? Anyám még így sem volt elégedett az életével, mindig többet akart, szeretett túlzásokba esni és mindezt az egyetlen lányán töltötte ki. Magával hurcolt fotózásokra gyermekkorom óta, divatbemutatókon kellett részt vennem tizenötödik születésnapom után. Gyűlöltem. Nem akartam ezt soha, de amint betöltöttem a tizennyolcat, elhatároztam, hogy véget vetek ennek a picit sem kellemes és állandó vakufényben való pózolásnak, anyám ezután alig szólt hozzám, de nem is nagyon hatott meg a közöttünk lévő csend. Újságírást tanultam, dolgoztam is benne, egyik cikkírás közben ismertem meg az ex-férjemet, Mikael-t, akiért anyám bolondult, imádta. Miután válásra adtam fejemet, anya idegesítő módszerekkel próbált ledumálni erről, de nem sikerült. Az, hogy tengerentúlra költöztem, még jobban szétszakított engem és anyám, bár a kapcsolatunkat pár vékony hajszál kapcsolta össze.
welcome to my life
Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete.
Vissza az elejére Go down
 
Alexa Lundquist
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakteralkotás-
Ugrás: