welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Our dawn is hotter than day
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Our dawn is hotter than day Vas. 25 Nov. 2018, 22:36
Lynx & Xiaowen
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Vas. 25 Nov. 2018, 22:39
Your wave-like laughter brightens the night
Ahogy Xiaowen végre kifizeti a kicsit megkésve érkezett rendelését és bezárja lakásuk ajtaját, puha léptekkel indul meg lakótársa szobája irányába; ahogy egyre csak redukálódik a köztük lévő távolság, úgy nehezedik súly mellkasára, megkérdőjelezve ép elméjét, amiért oly könnyedén beleegyezett a közös filmezésbe. Hiába keresi magában a választ, kit is okolhatna felelőtlen döntéséért, képtelen dűlőre jutni. Lynx, amiért olyan barátságosan viselkedett vele, mint még soha, elhitetve vele, hogy tényleg van esélyük haveri viszonyt kialakítani? Esetleg saját maga, amiért az őket elválasztó fal által felbátorodva úgy érezte, mellette, szemkontaktust kialakítva is képesek lesznek folytatni a telefonos beszélgetésüket?
Talán amíg nem lépi át szobája küszöbét, még van esélye arra, hogy megússza a dolgot, elég volna csak lepakolni elé a padlóra a szendvicsét, melynek létjogosultságában még mindig kételkedik. Ezernyi ötlet szalad át fején, hogyan is fog katasztrófába torkollni az éjszaka; valahogy a legártatlanabb, legóvatosabb mondatával képes volt magára haragítani kollégáját, miért pont ma alakulna másképp, mikor már telefonon is megtette?  Ráadásul a férfinek igaza volt, valóban nem bírja az alkoholt annyira, mint azt egy drinking game megkövetel, így ha nem azzal rontja el az egészet, hogy idejekorán kiszáll, mielőtt leajlasodna, félő, mindkettejüket kellemetlen szituációba rángatja; hiába próbált gondoskodni a másikról hasonló helyzetben, nem most szeretne érte viszonzást, s elérni, hogy neki kelljen tartania a fejét, mielőtt belefejel a vécékagylóba.
Mégsem képes egyik baljós gondolat sem fékezni lépteit, s mire észbe kap, már az őket elválasztó vastag fadeszkával néz farkasszemet. Mellkasa látványosan emelkedik, hogy az éltető levegővel némi bátorságot és derűlátást is magába szívjon; akár jól is alakulhat az este és amellett, hogy most először jól szórakoznak egymással, talán bebizonyíthatja neki, hogy nem vonzódik a férfiakhoz, még ha úgy is vonzza a tekintetét, mint dögszag a legyet.
Szórakozottan helyezve át testsúlyát egyik lábáról a másikra, dülöngélve, majd még vet egy utolsó pillantást szeretett kedvencére, aki, mintha csak megérezte volna gazdája aggodalmát, nyelvét kíváncsian öltögetve emeli fejét irányába.
Hiába minden igyekezete, hogy ne csapjon zajt, ahogy próbálja felszabadítani egyik kezét, hogy kopoghasson, kínosan zörög ujjai között a papírzacskó széle, feleslegessé téve igyekezetét, így végül elveti szándékát.
- Lynx? Ott vagy? Bemehetek? – kérdezi vékony, bátortalan hangon, kételkedve, hogy a benti egyén egyáltalán meghallotta szavait.
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Vas. 25 Nov. 2018, 22:57
Mégis mi a fene ütött belém?
Ezen gondolkodok a sarki alkoholbolt felé menet, meg visszafelé, ahogy a telefonom nyomogatom, lelkesen sms-t pötyögve Xiaowen hülye számára a hülye telefonomban. Kezdve attól, mennyire kurvára kellemetlen volt neki elküldeni egy képet, amit valaki teljesen másnak szántam, befejezve azon, hogy végül áthívtam filmezni meg alkoholizálni, az egész szituáció hihetetlenül, netflixes tinisorozatba illően abszurd volt, és amikor már a lift falának támaszkodva tartottam visszafelé a lakásunkba, még reménykedtem abban, hogy ezt az egészet csak egy alkoholpárlatos lázálomban találtam ki magamnak, és semmi sem történt meg az előző száztizenhét perc eseményeiből és amikor átlépem a lakéás küszöbét, ő a legrosszabb esetben is egy pillantásra sem fog méltatni azután, hogy legutóbb a fejéhez végtam, hogy nem elég, hogy gyáva, de még ostoba is.
De ahogy visszavonszolom magam a lakás túlsó végébe, a lakrészemig, nem botlok belé egyszer sem; csupán a kis háziállata követ a tekintetével, és egy hirtelen ötlettől vezérelve még neki is integetek, mielőtt becsuknám magam mögött a nehéz mahagóni ajtót és elterülnék az ágyon.
Fogjuk rá, hogy rend van; igaz, a ruháim nagy része összegyűrve hever a fotelen és a környékén, de legalább az üres alkoholos üvegeket sikerült egy sorba rendeznem az ablakpárkányon, ami már fél siker; bár biztos vagyok benne, hogy rám fog szólni, hogy takaríthatnék itt gyakrabban. Mondjuk igaza lenne; hiszen ez az első alkalom, hogy áthívtam, és akkor is egy ilyen disznóólba invitálom?
Szégyen.
A gondolatmenetemből a kfc-s papírzacskó zörgése ránt ki; és a gyomrom olyan hét emeletet zuhan, mikor rájövök, hogy ezt nem álmodtam, hogy tényleg itt van és tényleg filmezni akar velem, meg alkoholizálni, meg... velem tölteni az idejét.
- Aha, gyere! - Vigyorogva invitálom beljebb, sietősen hemperedve az ágy másik oldalára, hogy helyet csináljak neki ott, ahol az előbb még hevertem a három üveg Hennessy társaságában. - Emlékeztél a szendvicseimre?
Xiaowen && Wonjae
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Hétf. 26 Nov. 2018, 00:18
Your wave-like laughter brightens the night
Vegyes érzelmek kavarognak benne, ahogy meghallja Lynx hangját; a felszínen örült volna, ha nem is kap választ, vagy ha igen, akkor is nemlegest, hogy elorozva a neki vásárolt kaját… na, de kit is akar hitegetni, úgyis végül otthagyta volna az ajtaja előtt, majd meggondolva magát a konyhába száműzze, már csak a rend kedvéért. Valahol mélyen azonban megörült az invitációnak, az üzeneteivel valahogy elhitette vele, hogy szüksége van a tinédzserkorából sajnálatosan kimaradt filmezés bepótlására, s hogy elengedje magát, némi alkohollal rásegítve hangulatára. Elhessegeti a baljós érzést, mely azt súgja fülébe, a férfi csupán azért akarja leitatni, hogy gúnyt űzzön belőle, vagy ki akar belőle csikarni valamit, s bízva saját felelősségteljes mivoltában, megteszi az első lépést lakótársa birodalmába.
- A gyomrom korgása nem hagyta, hogy elfelejtsem – állítását bizonyítva arca magasságába emelve zörgeti meg a zacskót, majd tesz egy újabb tétova lépést, figyelmét inkább a bent uralkodó káosznak szentelve, mintsem annak okozójára.
- Az ott mind szennyes? – szemöldökét ráncolva mered a fotelbe hányt kupacra, átkozva magát, amiért feltette a kérdést már csupán a válaszlehetőségek miatt is. Nem tudja, képes lesz e megállni, hogy ne költöztesse ki a halmot a mosókonyhába, vagy álljon neki kivasalni őket, ezzel kapásból elrontva az estét. Ez az egyetlen gondolat, ami végül képes arra motiválni, hogy folytassa útját az ágy felé, s egy pillanatnyi vacillálás után lehuppanjon, Lynx felé nyújtva a szendvicsét.
- Ummm… gondolom kitaláltad, hogy fogalmam sincs, mik az ivós játék szabályai… Már ha vannak egyáltalán… kérdőjel?  – érdeklődi kínos mosollyal arcán; igazából fogalma sincs, miről is beszélgethetne vele, vagy egyáltalán kell e társalogniuk, vagy fogja be, hisz filmezni jött… Vajon tényleg biztos abban. hogy pont vele akar filmezni?
Megenged magának rövid, de alapos mustrát Lynx érthetetlen okból egy kényelmes nagymacskát idéző alakján; majdnem elismeri magában, mennyire magabiztosnak tűnik, majd legszívesebben fejbe csapná magát – mégis mit várt, hisz a saját ágyában fekszik?
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Hétf. 26 Nov. 2018, 00:49
Olyan sután lép be azon az ajtón, hogy szinte megsajnálom; mégis, ajkaim széles vigyorra húzom, ahogy meglobogtatja a levegőben a kfc-s zacskót - elvégre is korábban, amíg ezt meg nem tette, még hajlandó voltam volna engedni, hogy visszavonuljon a saját szobájába, ha nem akar itt lenni... De most, ha menni is akarna, biztos utána rohannék, már csak azért is, mert tényleg akarom azt a paninit, amit rendelt nekem.
- Örök hálám üldözzön. Cserébe hoztam alkoholt. - Egyik könyökömre támaszkodva mutatom fel irányában az egyik üveget, aztán visszateszem azt magam mellé, már csak azért is, mert egy könyökre támaszkodni hosszú távon fájdalmas.
- Nem. A szennyest a szennyeskosárban szoktam tartani. - Szórakozottan vonom fel az egyik szemöldököm, látva a megütközését, és magamban elmormolok egy imát is, hogy a kis káoszom témáját ezen a kis eszmecserén abba is hagyjuk; hiszen nem azért hívtam át, hogy megdiskuráljuk, mennyire rendetlen tudok lenni, hanem hogy romkomot nézzünk és leigyuk magunkat a sárga földig.
- Minden elmagyarázok, mielőtt elkezdjük, nyugi. - Még villantok rá egy utolsó, biztató mosolyt, mielőtt beleharapnék a szendvicsembe; és egy pillanatra el is felejtem, hogy nem vagyok egyedül, és elégedetten morogva moncholok, mert hát... ez egy isteni szendvics, jó?
Aztán rájövök, hogy elbasztam a rendelést ott, hogy nem mondtam neki, hogy menüben szeretném a kis szendvicsem; és a felismerés, hogy nincs sült krumplim, elszomorít. Fogalmam sincs, mi vezet rá erre a döntésre, de egy hirtelen ötlettől vezérelve közelebb húzódok Xiaowenhez és a fejem a vállának támasztva, a shrekes macskát megszégyenítően aranyos gombszemekkel nézek fel rá.
- Adsz a sült krumplidból? Lécciiiii. - Az utolsó magánhangzót talán a kelleténél túl hosszúra is húzom, ahogy a fejem macskamód dörgölöm a vállának; nem hiszem, hogy ez beválna, de megpróbálni nem árt, nem?
Xiaowen && Wonjae
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Hétf. 26 Nov. 2018, 12:22
Your wave-like laughter brightens the night
- Hurrááá – nyöszörgi elhaló lelkesedéssel, mely inkább származik csupán annak realizálásából, hogy tényleg nem fogja megúszni az ivászatot, mintsem valós ellenvetésből. Végülis, pont ezért jött, nem? Ahogy letelepedik mellé, kezébe veszi az egyik elegáns üveget, hogy szemügyre vegye; azzal már korábban is tisztában volt, hogy nem az alsó kategóriás lőrék közé tartozik, de még sosem vizsgálta meg közelebbről, s főleg nem kóstolta. A címkén szereplő 40% némileg eltántorítja; Lynxnek ebben is igaza volt korábban, sörhöz és borhoz szokott szervezetének biztosan kihívást jelentene egy egész üveg elfogyasztása, így inkább leteszi az italt.
- És a gardróbban mit? Mert ahogy látom, nem a tiszta ruháid – érdeklődi kissé csipkelődve, remélve, hogy a válasz nem alkohol vagy halott prostituált lesz. Bár az utóbbit talán megkérdőjelezné, ha már azt mondta, nem szokott felhozni a szobájába senkit. A faggatózás ellenére nem tervezi, hogy nekiáll takarítani -vagyis nem ma, majd holnap-, így elengedi a témát. Elhadar egy gyors, de hálás köszönömöt szavaira, majd levadássza saját tasakjának tartalmát, halvány mosollyal (túl korán) elkönyvelve, hogy biztosan jól adta le a rendelést, látva, milyen jóízűen eszik a másik.
Váratlanul éri a gesztus, mindenre számított volna az éjszaka folyamán, de arra nem, hogy pont Lynx fog macska módjára törleszkedni az ennivalóért. A szülei pont ezért nem engedték sosem, hogy efféle háziállatra tegyen szert, őt azonban valamiért megindítja a gesztus, a maga nyakatekert módján még aranyosnak is találja. Meglepetésében ahelyett, hogy az apró vödröt nyújtaná oda, a kezében lévő, de még érintetlen szálat nyújtja oda, arca előtt lengetve azt.
- Elcserélhetjük a popcornra, amit ígértél, ha gondolod – ajánlja fel, remélve, hogy megtartotta szavát és tényleg hagyott neki belőle – Kellett volna krumpli is? Bocs, elrontottam, gondolhattam volna, hogy neked is így kellene rendelni… - motyogja bűnbánóan ráeszmélve hibájára – Már most elcsesztem az estét… -fűzi hozzá, észre sem véve, hogy nyíltan elkáromkodta magát.
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Hétf. 26 Nov. 2018, 12:44
Fura látni a kezében a Hennessy-s üveget; nem illenek egymáshoz, ő meg az alkohol, de nem szólok erről, csupán kitartóan figyelem, lélekben elkönyvelve csak magamban, hogy talán hoznom kellett volna neki valamit, ami nem fogja kiütni a második vagy harmadik kör után. Igazából fogalmam sincs, hogyan bírja az alkoholt; hiszen lényegében inni se nagyon láttam, leszámítva, amikor kötelező pezsgővel kínáltak minket valamelyik eventen.
- De. Ha gondolod, nézz be oda is nyugodtan. - Hanyagul vonom meg a vállam, már amennyire ezt meg tudom tenni így támaszkodva; valószínűleg ő még nem jött rá, de meglepően sok ruhám van, ahhoz képest, hogy a lakásban általában ugyanazt a három darabot szoktam viselni különféle kombinációkban. Bár kétlem, hogy tényleg felkelne és szemügyre venné a gardróbom, de hát sose tudhattam, ugye? Talán ezért is pörgetem gyorsan végig fejben a dolgokat, amiket ott tartok: régi újságcikkeket, fotóalbumot, anyám személyes cuccainak egy részét, a fegyvertartási engedélyem... Ez utolsó talán megijesztheti majd, de legalább nem tartok ott halott prostit meg szexjátékokat, ami már fél siker, igaz?
Egyébként is épp sokkal jobban leköt a sült krupliért kuncsorgás, mint a szekrényem tartalma; hiszen a számításaimmal ellentétben sikerrel járok, hiszen a látóteremben megjelenik egy darab sült krumpli, meg Xiaowen keze, ami nekem kínálja azt. Első meglepetésemben azt se tudom, mit csináljak; de aztán a fogaim közé fogom a sült krumpli végét, és úgy veszem azt magamhoz, félszeg, büszke vigyorra az ajkaimat.
- Köfi. - Próbáltatok már sült krumplival a szátokban beszélni? Nem? Megsúgom, elég nehéz.
Viszont szavait hallva lehervad a mosolyom; nem volt célom, hogy bűntudatot ébresszek benne, igazából az én hülye hibám volt, hogy nem precizáltam jobban, mit akarok, és emiatt most ő érzi rosszul magát.
- Dehogy cseszted el, nyugi már. - Biztatóan próbálok rá mosolyogni, fejem megint csak macskamód dörgölve a vállához; ha mással nem is, legalább azzal jobb kedvre tudom deríteni, hogy hülyét csinálok magamból, nem? - Legfeljebb megeszem a tiédet.
Amenyiben rám nézett korábban, ez az a pillanat, amikor pimaszul kacsintok rá, valamennyi kétértelműséget adva ezzel a következő néhány szónak, amit kimondok, át se gondolva, miféle következményei lehetnek majd.
- ...de kárpótollak majd ezért valahogy...
Xiaowen && Wonjae
[
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Hétf. 26 Nov. 2018, 18:30
Your wave-like laughter brightens the night
- Nem, kösz – utasítja el az ajánlatot, majd tétovázva hozzáfűzi – De ha esetleg holnap bejöhetnék rendet tenni…? – Noha nem tisztaságmániás, egész eddig ő takarította a házat, hála annak, hogy még nem találtak megbízható takarítócéget, így most, először belépve ebbe a helyiségbe úgy érzi, itt is felelőssége rendet tartani. Talán, ha sikerül mindent a helyére tennie, onnantól Lynxnek is könnyebb lesz továbbra is abban az állapotban tartania.
Lágy mosollyal nyugtázza, ahogy a másiknak sikerül kihalásznia kezéből a krumplit fogaival, egész addig, míg rá nem jön, neki is illett volna rendelnie, s kezdi átkozni magát tahóságáért.
- Ez így fair – erőltet ismét mosolyt magára, rápillantva lakótársa arcára, ki a folyamatos ciculásával kezd hatni az ösztöneire, melyek arra késztetik, hogy gyengéden túrjon hajába, mint a macskák selymes bundájába szokás. Be kellene szereznie Lysani mellé egy szőrösebb házikedvencet is… Követkető szavaival azonban szinte azonnal eléri, hogy úgy kapja el a kezét, mintha megégette volna, végtelenül megbánva korábbi gesztusát.
- A popcorn elég lesz, de köszönöm… - mormogja orra alatt, remélve, hogy nem szúrja ki szokásához híven zavarát, majd miután lemond az egész adag sültkrumpliról, s odanyújtja neki, nagyot harap a saját szendvicsére, alaposan megrágva azt, ismét terepszemlét tartva, hogy legalább addig se kelljen a Lynxre néznie, hogy még ennél is kínosabban érezze magát. Talán már azelőtt el kellett volna kezdenie az ivászatot, hogy átlépte a küszöböt…
Figyelme a laptopra terelődik, melynek vörös fénye majdnem több fénnyel árasztja el a helyiséget, mint az éjjelilámpa. Fogalma sincs, hogyan is zajlik le egy közös filmezés; csak megbeszélik, mit is néznek és már el is kezdik, vagy még csinálnak előtte valamit?
- És… eldöntötted már, mit nézünk pontosan? Vagy miket? – Bátor kérdés, tekintve, ha sikerül beleválasztani a legkínosabb, legklisésebb filmet, szervezete az első film végéig sem fogja bírni a megpróbáltatást. Újabb falatot harap le a szendvicséből, hogy erőt gyűjtsön az ismételt szemkontaktushoz; ha már képtelen normális beszélgetést kezdeményezni, illene legalább némi figyelmet szentelni a rá, ha már befogadta hajlékába…
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Hétf. 26 Nov. 2018, 19:00
- Hagyd csak, majd feltakarítok valamelyik nap. - Zavartan sütöm le a tekintetem, elesett, félszeg mosolyra húzva az ajkaimat. Nem várhatom el, hogy a kis lakrészem is rendbe tegye, tekintve, hogy a lakás nagy része így is rá volt hagyva; és ezzel meg is jegyzem magamnak, hogy ha lesz pár szabad percem, lehetőleg nézzek valami takarítócég után; legalább addig is hasznossá teszem magam.
De egyből elfelejtem az egész tervezgetést, mikor ujjai a hajamba túrnak; nem hittem volna, hogy ez valaha is megtörténik, egész eddig csupán gondoltam rá, de ez sikeresen elfeledteti velem, hogy van még egy fél szendvicsem, amit illene megennem. Szemeim lehunyva élvezem simogatását, és halkan duruzsolva mondom ki végül azt a néhány szót, amivel mindent elrontok.
Lynx, te idióta!
- Nem úgy értettem. - Csupán a szemem sarkából pillantok rá, ahogy elmormolom a szavakat, de nem kerüli el a figyelmem, hogy zavarba hoztam; de ezúttal ezt nem teszem szóvá, mint ahogy minden más esetben tenném, inkább csak visszahúzódok az ágy túloldalára, zavartan köszörülve meg a torkom. Még a sült krumplit is elfelejtem elvenni; csak a paninin nyammogok még, figyelmem sietősen a laptopra terelve, amint csak szóba kerülnek a filmek.
- Találtam pár klisés tinifilmet, amik közül választhatsz. - Szabad kezemmel fordítom felé a gépet, hogy ő is lássa a kínálatot; legalább egy tucat tinifilmmel pakoltam tele a listám csak erre az alkalomra, ezt vajon értékelni fogja? - De trailer alapján talán a Sierra Burgess is a loser vagy a To all the boys I loved before lehetne menő.
A laptop billentyűzeténwk vörös fényében fürkészem az arcát, próbálva rájönni, mire gondolhat, de aztán feladom; a szendvicsem befejezve inkább az első üveg után nyúlok, hogy kibontva azt nagyot kortyoljak a tartalmából. Ez egy hosszú este lesz...
Xiaowen && Wonjae
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Kedd 27 Nov. 2018, 17:23
Your wave-like laughter brightens the night
- Biztos? Nagyon szívesen… - Fogalma sincs, segítséget ajánljon, vagy inkább levéve válláról a terhet, rendet tesz és ki is takarít helyette; vagy egyáltalán érte szeretné bevállalni, vagy saját maga miatt. Végül, rájőve önnön rámenősségére, kínosan harapja be alsó ajkát, s kezd galacsint gyúrni a papírzacskóból.
Csupán egy zavart hümmögésre futja válaszként a másik mentségére; talán valóban ő értette félre és túlreagálta, mindenesetre hálás a kis személyes térért, amit felszabadított neki, hogy összeszedhesse magát. Észrevétlen tolja oda a krumplis vödröt a férfi mellé, míg az a laptop felé fordul, s óvatosan közelebb mászik; először tekintetével vizslatja át a kínálatot, majd bátortalan nyúl az egér felé, hogy lenyitva a leírásokat felmérhesse, mire is vállalkoztak.
- Látom, tényleg komolyan gondoltad a dolgot – kuncogja el magát félszeg, lopva pillantva Lynxre; valamelyest jól esik neki, hogy rákészült a filmezésre és összegyűjtötte a listát, nem kell kínos perceket tölteniük azzal, hogy egyáltalán rábukkanjanak egy ígéretesnek tűnő filmnek – bár a Netflixen inkább ezekből van, mintsem színvonalas műsorokból. Bele sem mer gondolni, közös sorozatuk melyik kategóriába tartozik…
- A Sierra Burgess jó lesz… meg a To all the boys is, ha túlélem az elsőt – jut dűlőre végül, már a cím folytatásából is elkönyvelve, hogy biztosan nem józanul fogja álomra hajtani a fejét.
Ahogy figyelemmel kíséri mozdulatait, nagyot nyel, nem tudva, mihez is kezdjen. Bevillan neki, hogy elfelejtett poharat hozni, melyet már csak azért sem mer megemlíteni, hisz, ha netán ki kellene érte mennie, félő, meggondolja magát és elszökik. Ráadásul nem akarja megsérteni azzal, hogy nem iszik vele az üvegből, mintha gusztustalannak tartaná a másikat, vagy fertőzőnek, ugyanakkor pofátlan sem akar lenni, és állandóan kikuncsorogni a kezéből az italt. Egy újabb üveget kibontani pedig pazarlás lenne, hisz biztosan nem tudja elfogyasztani mindet…
Végül eldobva minden épkézláb érvet, szó nélkül, tétován nyújtja kezét lakótársa felé, remélve, hogy érti a célzást.
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Kedd 27 Nov. 2018, 23:07
Mély levegő, Lynx.
- Aha. - Hát, ez még kezdetnek is kurva gáz, legalábbis ezt mondom magamnak lélekben, mielőtt a számba tömném az utolsó falatot a szendvicsből; törökülésbe helyezkedve az ágyon figyelem egy hosszabb pillanatig, ahogy karcsú ujjai az egérre simulnak, aztán elfordítom a tekintetem, az alkohol után kutatva. Lehet, négy üveg kevés lesz belőle... - Nem maradhat ki az életedből a tinikori cringefest. Ha esetleg eljutunk egy harmadik filmig, megnézetek veled egy igazi klasszikust is, szóval... Próbálj nem kidőlni, jó?
Hagyom, hogy elindítsa a filmet; közben sietősen juttatom a szervezetembe a folyékony bátorságot, még annak ellenére is, hogy tudom, nekem pont nem kéne belőle ennyi. Legutóbb, amikor ilyen mennyiségben fogyasztottam alkoholt, az arcára csaptam az ajtóm...
...aztán a látóterem legszélén megjelenik a keze, és egy pillanatig el kell gondolkodnom azon, hogy mégis mit akarhat vele, mielőtt rájönnék, hogy minden bizonnyal csak az alkoholos üvegre céloz. Szórakozottan vigyorogva nyomom a kezébe a Hennessyt és dőlök el az ágyon, egyenesen a tizenhét párnám közé... Hát nem kész főnyeremény a királyi méretű ágy? Már csak valami haszna is kéne, hogy legyen, akármi, bármi.
- Amúgy nem mondtam, de érezd... otthon magad. - Felkönyökölve pillantok felé, de ebből a szögből csupán a profilját látom; így jobb híján vissza is dőlök a párnák közé és felbámulok a plafonra. Azt inkább nem mondom, hogy a filmet igazából már kétszer láttam; mert akkor biztosan megkérdezné, hogy miért, és el kéne ismernem, hogy ez afféle guilty pleasure nálam, hogy tiniknek szánt romkomokat nézek. - És bátran helyezd magad kényelembe, vagy valami, nem harapok.
Ezt meg mégis mi a faszomnak tetted hozzá? Lynx, te idióta.
Xiaowen && Wonjae
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Szer. 28 Nov. 2018, 19:23
Your wave-like laughter brightens the night
Szenvtelen válasza lelohasztja arcáról a pillanatnyi, kósza derűt, és a reményt, hogy a férfi valóban lelkesedik a közös programért, így csalódottságában tovább bámulja a monitoron megjelenő kínálatot.
- Megpróbálok… Bár ez a filmen és a szabályokon múlik – dönti oldalra a fejét kérdőn, emlékeztetve Lynxet arra, hogy igazából még mindig fogalma sincs, mit is kellene csinálnia, már ha egyáltalán szeretné kötni valamihez az ivászatot, vagy csak igyon minden egyes alkalommal, amikor kínosan érzi magát… Ez esetben valószínűleg el sem kellene emelnie az üveget ajkaitól. Mégis, mikor végre megkaparintja magának az alkoholt, bátortalanul szorongatja, figyelve, ahogy szinte elveszik lakótársa a hatalmas ágyon, a meglepően sok párna között, melyeket a saját fekvőhelyről minden bizonnyal letúrna alvás közben.
- Köszönöm – Ahogy elindítja a filmet, fejét forgatva néz körül maga körül, hogy élve a lehetőséggel nagyobb kényelembe helyezze magát, még ha nem is tudja, mivel is érhetné el. Csupán egy módot talál rá, így, miután eldönti, hogy az ajánlat felhatalmazza arra is, hogy kicsit pofátlan legyen, vállára húzza a plédet, majd törökülésbe helyezkedve bepurritozza magát, fél kézzel még mindig Hennessyt szorongatva. A másikra tévedve tekintetével rákérdezni, miért a plafont felé fordul, de ahogy meghallja szavait, inkább nem is firtatja.
- Az jó – motyogja értelmetlen válaszát, majd végre a szájához emeli az üveget; egész eddig híján volt a bátorságnak, hogy legurítsa az első kortyot torkán, de a harapás kétértelműsége kiváló motivációnak bizonyul. A borostyán nedű égetőn kaparja gyengébb italokhoz szokott nyelőcsövét; arcára minden igyekezete ellenére fintor ül, míg torka köszörülésével enyhít a kellemetlen érzésen.
- Bocs – kér elnézést szánalmas viselkedéséért, majd visszaadja az üveget, hogy átadja helyét vacsorája maradékának – Próbálok életképesebb lenni – Összébb húzza magán a plédet, hogy annak ölelésének komfortjában nagyobb biztonságban érezze magát.
- Te kitennéd a lábad a kádból úgy, hogy a csempére kell lépned? Miért a mosdókagyló előtt van a szőnyeg? – szólal meg rögtön az első jelenetet látva, majd elszégyellve magát a leglényegtelenebb dolgon való felesleges felháborodásán, inkább ajkai elé szorítja a takarót, mintha az gátat szabhatna a sok butaságnak, melyek elhagyják száját.
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Szer. 28 Nov. 2018, 20:26
- Ha más nem, megmutatok egyet-kettőt a túlélési módszereimből, hogy tovább bírd. - Nem néz felém, így minden bizonnyal azt az apró, biztató mosolyt sem látja, amit felé intézek; pedig ha tudná, mennyire örülök, hogy itt van...! - Amúgy csak egy szabály van: minden tinifilmes klisére iszunk, legyen az veszekedés, nagy egymásra találás, random csók, egyéb dráma, vagy bármi, ami teljesen értelmetlen.
Ezzel a jelszóval egyenesedek is fel, abban a tudatban, hogy ehhez viszont célszerűbb lenne, ha mindkettőnknél lenne egy-egy üveg, tekintve, hogy ezt a filmet telepakoltál ilyenekkel; ennek ellenére nem nyúlok a másik Hennessy után, csupán az üvegekre nézek, amik az ágyon hevernek, kettőnk között, afféle választóvonalként. Figyelem, ahogy betekercseli magát a plédembe, aztán belekortyol az italba; és az alsó ajkamba kell harapnom, hogy ne kuncogjak fel az arckifejezésén.
- Idővel megszokod. - Egy halvány mosoly kíséretében veszem vissza tőle az üveget, de szavait meghallva instant emelem azt ajkaimhoz; itt az első filmes klisé! - Lesz rá lehetőséged, hidd el.
Nagyot kortyolok az alkoholból, mielőtt visszanyújtanám neki az üveget; remélem, nem most fogja megbánni, hogy egyáltalán átjött...
- Amúgy nem... Még a végén elbaszódnék a vizes csempén és kitörném a nyakam... És akkor kivel lenne csókjeleneted a sorozatban? - Vigyorogva fordulok felé, menet közben elmarva még pér szálat a sült krumplijából; fogalmam sincs, minek provokálom az efféle megjegyzésekkel, és meg is lepődök azon, hogy inkább nem az én számat akarja befogni a pléddel. Én a helyében biztos ezt tenném. - Meg nem fázik a talpa? Vagy szerinted fűtött a padló? Bár a csempéből ítélve... Túl régi ez a padló ahhoz, hogy fűtve legyen.
És most már csempeszakértő is vagyok! Ha nem jön be a filmipar, csempe-eladó leszek.
Xiaowen && Wonjae
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Csüt. 29 Nov. 2018, 17:57
Your wave-like laughter brightens the night
- Kösz, az jól fog jönni – mormogja hálásan, majd a szabályokat hallva felsóhajt – Oh... izé… Van még időm végrendeletet írni? – Noha nem ismeri a filmet, pusztán a címből, valamint a tényből, hogy pont ez került terítékre, érzi előre vesztét; bár reméli, hogy a másik talán nem hagyja, hogy a hátán elaludva a saját hányásába fulladjon bele – pedig ez lenne igazán celebhez illő halálnem -, ha mégis, azzal sincs tisztában, az évek alatt összekapart vagyona a szüleire vagy a menedzsmentre szállna.
Végzetét még közelebbinek, fenyegetőbbnek érzi, ahogy szinte azonnal rá kerül a sor, mielőtt ki tudná heverni az első kortyot, s ismét kezébe kerül az üveg; nem volt felkészülve, hogy rögtön az első pár másodpercben megajándékozza a film egy valószerűtlen jelenettel. Szenvedve gurítja le torkán az újabb kortyot, majd bólogatva ért egyet; kölyökkorában pont akkor mondott le végleg a szemüveghordásról, mikor elcsúszott a vizes csempén és leverte a mosdókagylóra tett okulárét, amiben így szilánkokra tört a lencse.
-Detto… és a papucsát is a fürdőszoba előtt hagyta? – köszörüli torkát, majd a takaróba mormogva fűzi hozzá – Borával.
Talán a lány említése ó miatti zavarában, talán csupán mert kezd hozzánőni a Lynx illatú puha pléd, fészkelődni kezd, míg végül az a fejére kerül, már csak az orrát és szemeit hagyva szabadon.
- Ja… Annyira nem értek hozzá, de tényleg nem tűnik annak… És áthágja a természet törvényeit a csaj... – akin most oly’ természetellenesen megmarad a törölköző, míg épp magához intéz szavakat a tükör előtt ácsorogva. „You are a magnificient beast”.
- Just a beast… - morog rá válaszként, rosszallón ráncolva szemöldökét, majd lopva pillant társaságára – Tükör előtt mondott pep talk is számít? Ugye nem? Csak minden második filmben szerepel… - Görcsösen szorongatja Hennyt, melyet azóta sem adott vissza a másiknak. Lehet, hogy beigazolódik félelme és kénytelen lesz kisajátítani magának azt?
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Csüt. 29 Nov. 2018, 22:11
- Nincs. - Sietősen rázom meg a fejem, halkan felnevetve a lelkesedésén; bár már most biztos vagyok abban, hogyvalószínűleg sokkal jobban fogok szórakozni nála, tekintve, hogy az alkohol nem fog olyan könnyen kifogni rajtam. Őt viszont sajnálom; elvégre is olyan elesettnek tűnik a Hennessys üveggel a kezében, minthacsak életében először tartana bármit is a kezében. Pedig biztos vagyok abban, hogy azt a kezét használta már más dolgokra is... - De nem hagylak meghalni, a menedzsment leszedné a fejem érte.
Bár korábban elhatároztam, hogy tartani fogom a tisztes távolságot tőle, most mégis úgy helyezkedek, hogy inkább felé nézzek, mint a laptop irányában; és figyelem, ahogy a plédembe tekercseli magát, mint azok a macskák, amiket plédbe szoktak tekerni, és egy pillanatig kedvem lenne a telefonom után nyúlni, hogy lefotózzam - de megint csak, a rajongóink nem érdemlik meg ezt a látványt. Lehet, önző vagyok, de ki ne akarná ezt a pillanatot csak saját magának megtartani?
- Szóval akkor szívesebben csókolnád meg Borát, mint engem? - Taktikusan ignorálom a filmre ejtett megjegyzését, ahogy az egyik, még ki nem nyitott Hennessy-s üveg után nyúlok; mióta van ebben a filmben ennyi klisé? Nem emlékeztem erre.
- Magához ragasztotta azt a törölközőt, vagy mi? - Az üveg halk súrlódással nyílik; a padlóra dobom a fölöslegessé vált kupakot és Xiaowen felé tartom az üveget, koccintásra. - A pep talk is számít. Egészségedre.
Kivárom, hogy koccintson velem, csak ezután húzom meg az üveg tartalmát, szemem sarkából végig Őt figyelve; hiszen nem az a célom, hogy egy film után kiüssen, akkor hogy fogunk felelsz vagy merszezni? Elvégre is egy egész pizsamapartit beterveztem neki, ami minden bizonnyal kimaradt a tinikorából... Én meg csak újraéltem a sajátom egy estére. Huszonnyolc évesen. De hát jobb későn, mint soha, nem?
Xiaowen && Wonjae
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Pént. 30 Nov. 2018, 19:38
Your wave-like laughter brightens the night
- De ha mégis meghalok és kísérteni fog a lelkem, csak magadat okolhatod… Minden éjjel rendet fogok tenni a szobádban, és nem tehetsz ellene semmit – fenyegeti véresen komolyan; képtelen más okot találni ajánlata visszautasításának, mint hogy Lynx ragaszkodik a kuckójában uralkodó káoszhoz, így talán eléggé megrázónak találhatja a szokatlan büntetést. Magát legalábbis sokkolná, ha minden reggel arra kellene kelnie, hogy egy kísértet feldúlta a szobáját.
Kérdésére szolidan vállat von, majd szinte nem is arra válaszolva jegyzi meg – Szép lány, nem? Jól áll neki a vörös rúzs – támasztja alá állítását és vonzalmát nem épp hiteles heteroként.
- Mintha csak egy Junji Ito sztori lenne, és az emberi hús alatt egy béka él, ezért ragad a bőréhez a törölköző… Vagy ő Charley Witherspoon a Bojack Horsemanből? – dönti oldalra fejét eltűnődve, titkon elismerve magát eme párhuzam megtalálásáért, s remélve, lakótársa tudja, miről beszél
- Neeeeeeeeee – nyüszíti színpadias szenvedéssel, ahogy a másik eldönti, az ösztönző beszéd klisés; ahogy megtalálja a Lynx tekintetét, felveszi a szemkontaktust, remélve, hogy ki tudja olvasni csillogásából hamis halálfélelmét.
- Nem is -…”tüsszentettem”, fejezné be, de végül realizálja saját helyzetét – Oh, egészségedre – görbülnek mosolyra ajkai, majd meghúzva az italt, megkönnyebbülve veszi észre, hogy szinte már csak a melegséget érzi torkán – Tényleg könnyebb – ismeri el, majd szemöldökét ráncolja, ahogy a világ lassabban fordul, mint ahogy ő a monitor felé.
A film rosszabbnak bizonyul, mint ahogy azt várta; noha tény, roppant mód tetszik neki, de a kreatívan tálalt sztori bővelkedik a klisékben; a főszereplője tipikus lúzer a legjobb barátjával egyetemben, aki nem mellesleg egy sassy fekete srác – ki szinte minden egyes mondatával előcsal belőle egy halk nevetést, még ha nem is mindig fogja fel szavai jelentését-, és természetesen ebben az iskolában is van egy celebtrió, akik próbálják megkeseríteni az életét. Nem is kapcsol, hogy ez mind egy-egy indok arra, hogy ismét ajkaihoz emelje az üveget, csupán szórakozottan, lassan ringatózva balra-jobbra konstatálja magában, agyába fészkelte magát Henny. Már nem is találja annyira rossz ötletnek, hogy idejött.

Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Pént. 30 Nov. 2018, 20:53
- Szörnyű! - Színpadiasan emelem a homlokomhoz a tenyerem; hát miféle rémes büntetés lenne, ha valaki itt rendet tenne! - Bár nem ajánlanám, hogy minden éjjel gyere, még olyat látnál, amit nem akarsz.
Vigyorogva ingatom meg a fejem; nem, mintha annyi rémes dolgot csinálnék éjszakánként, legtöbb esetben csak romantikus komédiákat nézek netflixen és literszámra öntöm magamba az alkoholt, de hát viccelődni még szabad, nem?
- Fogalmam sincs, sose néztem rá úgy. - Igazából nem is emlékszem, láttam-e rajta valamikor vörös rúzst; bár ha láttam is, akkor se jegyeztem volna meg. Inkább fiatalabb húgomként tekintek rá, amióta csak elkezdtük a forgatást, és még csak belegondolni is, hogy másképp lehetne, fura dolog... És hát így nem is nagyon figyeltem oda arra, mit csináltak vele a sminkesek. Bár biztos jól állt neki, ha azt se szóltam meg, hogy miféle katasztrófa történt vele út közben...
- Nem tudtam, hogy megnézted a Bojack Horseman-t is. - Érdeklődve vonom fel a szemöldököm, az egyik favorit sorozatom nevét hallva; pont belőle nem néztem volna ki, hogy azt is megnézze... És úgy tűnik, tévedtem. - De amúgy igazad lehet, ez a törölköző már veszekszik a gravitációval.
Mikor tekintete az enyémbe fúródik, játékos félmosolyra vonom az ajkaimat; aztán az üvegek egymásnak koccannak, és én hatalmasat kortyolok a sajátomból. Bármi is történjen még a filmben, és azon kívül is, a folyékony bátorság nem fog ártani...
...még ha hamar rá is jövök, hogy az az alkoholmennyiség, amit beraktároztunk az estére, minden bizonnyal nem fog kitartani a második filmig. Az üres öveget az egyik, padlón heverő kupacra dobom, aztán sietősen nyitom is a másodikat, hogy koccintásra nyújthassam azt a fiatal színész felé, amint csak véget ér az első, kifejezetten nem realisztikus csókjelenet a filmben.
- Nem hiszem el, hogy ez tényleg működött. - A szabad kezemmel nyomok szünetet a filmre, hogy legalább egy pillanatnyi nyugtom legyen a cringe-től; meg hogy pofátlan megjegyzést tehessek, valami meggondolatlant és teljesen fölöslegeset: - Ezt a csókjelenetet sokkal jobban meg tudnám csinálni.
Az üveggel mutatok a laptop kijelzője felé, miközben ajkaim féloldalas, kihívó mosolyra húzom; evidens, hogy már csak az alkohol beszél belőlem, de a kihívás igenis reaális és teljes egészében a plédbe bugyolált színésztársamnak szól. És amíg a reakciójára várok, lustán támaszkodok meg, mintha csak a strandon hevernék, nem a saját, széttúrt ágyamon.
Na, erre mit mondasz majd, Xiaowen?
Xiaowen && Wonjae
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Szomb. 01 Dec. 2018, 20:06
Your wave-like laughter brightens the night
- Ezt most úgy mondtad, mintha még nem láttam volna… - kúszik ritka, pimasz mosoly arcára, miközben előhalássza az ölében heverő telefonját, hogy Lynx arca előtt lobogtatva azt emlékeztesse arra a bizonyos dickpicre. – Különben is, akkor jönnék, mikor már alszol… Bár nem tudom, mi lenne a sokkolóbb, ha arra kelnél, hogy rend van, vagy ha arra nyitnék be, hogy épp kivered… Oké, ez utóbbi mindkettőnknek az lenne… - ered meg a nyelve, ahogy végre kezdi átadni magát a baráti közegnek.
Szinte meglepődik a férfi Borát illető válaszán; noha maga fel sem tudja idézni, volt e olyan momentum az életében, mikor vonzalmat ébresztett benne egy nő, képes felismerni a bennük rejlő szépséget, de a tény, hogy a másiknak ez fel sem tűnt, összezavarja – Ne mondd. hogy csak rám néztél ÚGY – kérdez vissza talán túl bátran. Egyáltalán rá ÚGY gondol?
- Pedig de, még a karácsonyi részt is – húzza ki magát egy pillanatra büszkén, még ha nem is jár különösebb elismeréssel, hogy képes volt végignézni az öt évadnyi depressziólöketet – Princess Carolyn egész motiváló – neveti el magát lágyan; noha egyeseknek nem tűnhet példaértékűnek, ahogy minden alkalommal feláldozza a magánéletét és boldogságát a karrierjéért, de legalább újra és újra próbálkozik, nem úgy, mint Xiaowen, ki riadtan fordul el minden ölébe hulló lehetőségtől.
De most az egyszer megfogadja, hogy nem foglalkozik tettei következményeivel, félelem nélkül emeli ajkaihoz az üveget, elveszve Lynx tekintetében…
Felesleges lenne már vitatkozni azon, túl sokszor, vagy túl kevésszer tette meg ugyanezt a mozdulatsort. Ha megéri a másnapot, minden bizonnyal szidni fogja magát és lakótársát is, most azonban képtelen gondolkodni, nemhogy még realitást is keressen a kósza foszlányok között. A nevetéstől, és az alkoholtól pozsgás arcáról levakarhatatlan a mosoly, túl jól érzi magát, hogy megálljt parancsoljon magának; ösztönösen iszik, mikor a másik is, kinek józan ítélőképességében már jobban bízik, mint a sajátjában.
- Mi? Működött? – kicsit lassabban fogja fel a képernyőn történteket; nem elég, hogy teljesen irreálisnak tűnt, abban is kételkedik, hogy egyáltalán csókot látott – Pornóban szebbet látsz – közli szinte felháborodottan; kevésbé ittasan talán választékosabban fejtette volna ki magát, kifejezve, hogy a csók hitelességére, romantikájára céloz.
Laposan pislog a másikra a kihívását hallva; igazából nem nehéz felülmúlni a filmben látottakat, de a másik valahogy felkeltette az érdeklődését… talán túl sok volt az illatából, mely a takarójából árad és olyan melegséggel öleli át, mintha személyesen tenné, arra késztetve, hogy továbbra is szorongassa magán, mikor szinte megfő.
- Mutasd – fordul felé ingatag, majd lelassulva kap az üveg után, ami koordinálatlan mozdulatai által kiborult kezéből; szerencse, hogy már ennyit ivott belőle, így csak pár csepp hagyott nyomot a pléden. - Feltakarítom… majd – bámulja a foltot, de képtelen tovább keseregni rajta, hézagos figyelme ismét a férfire terelődik. Újabb korty, újabb lépés a teljes megsemmisülés felé; lehullik hátáról a takaró, ahogy közelebb hajol Lynxhez, nem figyelve, melyik tagjába kapaszkodik, hogy biztos pontot találjon a körülötte forgó világban.

Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Vas. 02 Dec. 2018, 13:56
Nem tudom, mit mondjak, mikor az arcomba tolja a telefonját; nem igazán akartam emlékeznia rra, hogy véletlenül melléküldtem valamit, amit nem kellett volna, és az, hogy emlékeztet erre, csk egy zavart kacajt csikar ki belőlem. Igaz, ezzel legalább letudtuk a problémáját annak, hogy olyat lásson, amikor benyit, amit korábban még nem...
- Hát, a stábból csak rád. - Hanyagul vonok vállat, mintha a világ legnyilvánvalóbb dolgát közölném; bár ott volt még a díszlettervező lány is, aki előszeretettel tette volna szét előttem, csak kérni kellett volna, de még ő sem érdekelt annyira, mint kellett volna. Valószínűleg azért, mert túl egyszerű lett volna csak úgy elvenni mindent, amit felajánlott; lehet, elértem volna azt a kort végre, amikor jobban értékeli az ember azt, amiért meg kell küzdenie?
- Ha a menedzserem is olyan lett volna, mint Princess Carolyn, akkor biztos többre viszem. - Szórakozottan jegyzem ezt meg, egy hosszabb pillanatra kibámulva az ablakon; ha Moirát a sorozat valamelyik szereplőjéhez kellene hasonlítanom, minden bizonnyal azt mondanám róla, hogy Peanut Butter és Todd keveréke: túl lelkes és elég butus, ráadásul fogalma sincs, hogyan kezeljen. Tekintve, hogy eddig minden ötlete csak még nagyobb szarba kevert, mint amilyenben már így is voltam...
De sietősen űzöm is el ezt a gondolatot, hiszen nem azért vagyunk itt, hogy a munkatársaink inkompetenciáját analizáljuk; és ezt sikeresen meg is szakítja a film az ostoba kliséivel, meg az ostoba csókjelenetével. A két lány annyira logikátlanul viselkedett benne, hogy nem jött rá a srác, hogy valami nincs rendben?
- Hát ez az egész "csukd be a szemed" dolog... Meg hogy Sierra a kocsi alól mászott ki. Még a legbutább izomagyú gyökér is rájött volna, hogy valami kurvára nem oké. - De az irritációm is csak addig tart, amíg meg nem hallom a megjegyzését a pornóról; de akkor hiénamód vihogom el magam, mert hát... Igaza van! Ennél még a citromtolvaj kurvás pornó is romantikusabb (meg reálisabb) volt.
De arra nem számítottam, hogy a kihívást elfogadja majd; még a félhomályban is látom, mennyire ködös az alkoholtól a tekintete, és talán ha valamivel jobb ember lennék, valamivel felelősségteljesebb, most gyengéden tolnám őt vissza az ágy másik oldalára, oda, ahol a kezem már nem éri el. De egy másik, impulzív részem az engedélyét hallva már teszi is félre a kezemben lévő, félig teli Hennessy-s üveget és húzódok közelebb hozzá, hogy egyik kezem a derekára simítva vonjam őt közelebb magamhoz, mielőtt az ágyra borulna az elfogyasztott alkoholmennyiségtől (amit lényegében én erőltettem bele, shame, shame).
- Hagyd csak... - Hangom alig több rekedt sóhajnál; a hang a fejemben még üvölti, hogy húzódjak el, mielőtt megégetem magam, vagy ami még rosszabb, Őt, és tudom, hogy ez lenne a helyes dolog, és mégis megsemmisítem a kettőnk között lévő távolságot, hogy ajkaim végül puhán simítsam az övéire, csókba invitálva őt. Valahol mélyen reménykedek benne, hogy nem most fog épp kijózanodni és rájönni, hibát követett el - hiszen egyszer már ezt elbasztam, és félek, hogy egy második alkalommal már nem tudnám rehabilitálni magam.
Xiaowen && Wonjae
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Hétf. 03 Dec. 2018, 10:54
Your wave-like laughter brightens the night
Egy másik világban, más életét élve biztosan hízelgő lenne Lynx kitüntetett figyelme irányába, most azonban zavarba ejti, elérve, hogy inkább ne is merje kommentálni válaszát. Ha netán valaha is lehetséges opció lenne egy párkapcsolat kettejük között, vajon tudnának működni együtt? Még haveri viszonyba sem tudtak kerülni az együttélés végtelen hosszúnak tűnő hetei alatt, egyik atrocitás követte a másikat, amin valószínűleg nem változtatna, ha gyengédebb érzelmeket is táplálnának a másik iránt.
- Így legalább megúszol egy évekig tartó se veled, se nélküled kapcsolatot – Ismeri a nőt, már amennyire megismerhette a saját menedzserével való közös munkájuk során, de sejti, mire céloz Lynx; impulzív személyisége nem minden esetben jelent előnyt, főleg nem egy olyan szakmában, ahol fontos szerepet játszik a szervezőkészség és rendszerkövetés.
Sajátja vajon mit szólna hozzá, ha váratlanul betoppanna az ajtón és meglátná ebben az állapotban? Igaz, ettől nem kell félnie, a férfi sosem jelentkezett személyesen anélkül, hogy ne jelentkezett volna időpontot egyeztetni vele, de több, mint valószínű, efféle tapasztalat híján nem tudná kezelni a helyzetet. Ha eltekint attól, hogy pont Lynx miatt részegedett le annyira, mint talán még sosem, szerencsés, hogy olyan mellett tette ezt, kinek volt már része benne.
- Áh -fogja fel lassacskán, mire is célzott a másik korábban – annyira nem is agg… agal… erős – keresi az agilis szót, majd egyezik ki egy kevésbé szofisztikálttal – Akkor se tudnék kimászni ennyi idő alatt, ha elütöttek – Nem áll neki vitatkozni magával, hogy elgázolva egy akkora kocsi által főleg nem tudna előugrani törött gerinccel, már ha egyáltalán túl is élné a szerencsétlen eseményt, mindenesetre valószerűtlennek tűnt már maga az akció is egy olyan lánytól, aki egy kis futástól is elhányta magát.
Hálásan simul a férfi támogató ölelésébe, miután szinte az is nehéz feladatnak bizonyul, hogy közelebb kerüljön hozzá; vékony ujjai vállára fonódnak, Benne keresve biztos pontot; mikor közelsége majd’ annyira megszédíti, mint az alkohol vérében. Hogyan is lenne képes ellenállni Neki letaglózó melegségének, illatának mámorában? Megérezve ajkait sajátján, ösztönösen hunyja le szemeit, óvatosan kezdeményezve; józan esze, mely’ emlékeztethetné, filmes csókról volt szó, nem igaziról, rég kettesben hagyta Vele, hagyva, hogy nyelve bizonytalan mozduljon. Még úgy is érzi a Hennessy ízét, hogy ennyiszer legurította már torkán; talán pont ez az ismerős érzés bátorítja fel, hogy elmélyítse a csókot, s szabad kezével, mellyel nem az üveget szorongatja azóta is, ölelésének biztonságában elindul, hogy nyakának hevítő bőrére simítson, majd felvándoroljon, puha hajába túrva.
Elnyújtja a pillanatot, kiélvezve minden egyes másodpercet, míg végül a levegőért hevesen küzdő tüdeje készteti arra, hogy elváljon ajkaitól. Józanul sem volna képes felidézni, mikor volt része igazi csókban utoljára, de talán ezen emlékek sem tűnnének olyan intenzívnek, valódinak, mint ez, a feje tetejére állt világban.
Pihegve, résnyire nyílt ajkakkal próbál a másik szemeire fókuszálni, remélve, hogy azok képesek lesznek visszarántani a valóságba. Hol is tartottak?
- Ööö… hogyan… izé… nem tudom összehasonlítani… - pislog rá némi logikus választ, megoldást remélve a másiktól – Ezt elbasztuk – kacag fel, majd a kelleténél kissé erősebben ejti rá fejét Lynx vállára, szinte lefejelve azt.

Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Hétf. 03 Dec. 2018, 22:36
Egy hosszabb pillanatig elgondolkodok azon, mondjam-e neki, hogy ha elütnék, akkor nagyon semmit se tudna csinálni, nem hogy kimászni egy autó alól, de aztán úgy döntök, ezt a gondolatot inkább megtartom saját magamnak, azzal együtt, ami azt mondaná, hogy ha összetörne a gerince, akkor legalább be lehetne őt hajtogatni egy bőröndbe - mert ez egyből hozná maga után a kérdést, hogy miért mondtam ezt egyáltalán ki, meg hogy honnan tudok ilyeneket, és akkor el kéne ismernem, hogy imádom a zombis filmeket, amik tele vannak efféle research material-lal.
De hát hogy is koncentrálhatnék zombikra, amikor Ő ennyire közel van? Főleg, hogy hagyja, hogy szinte már az ölembe húzzam, ujjaim lassan vezetve végig az oldalán majd a hátán; és mikor mélyíti a csókot, a torkomból felszakadó, halk morgás egyből elárulja, mennyire is élvezem a helyzetet. Nem fogom letagadni, hogy életemben néhányszor már elképzeltem ezt a pillanatot; igaz, nem a Hennessy ízével fűszerezve, sem egy ostoba filmjelenet következményeképp, mégis felülmúlja minden elképzelésem; és az az ostoba hang a fejemben azt üvölti, hogyŐ hazudott, hiszen heteroszexuális férfi nem csókolna ennyi beleéléssel, és főleg nem markolna úgy a hajamba, mintha azt akarná, hogy ez a pillanat a lehető legtovább tartson...
...és csalódottan konstatálom, hogy a csók véget ér; de ahogy tekintetem végre sikerül kipirult arcára összpontosítanom, ajkaim játékos mosolyra húzódnak, csupán a másodperc töredékére, mielőtt a vállamba fejelne.
- Au. - Egy pillanatra elbizonytalanodok, mennyit engedhetek meg magamnak, de végül afféle próba-szerencse alapon eddig szabad kezem lassan végigvezetem a gerince mentén, igyekezvea lehető legtöbet kihozni a közelségéből. Elvégre is, ha holnap rájön, mi is történt, soha többet nem jön majd a közelembe...
- De hogy akarod összehasonlítani, vegyem fel videóra, vagy mi? - Még egy halk kacajt is megengedek magamnak, mert ez az ötlet már önmagában is legalább annyira abszurd, mint ez az egész pizsamaparti, meg Xiaowen részegen, meg a tinifilm, amit azóta se indítottam el újra.
Xiaowen && Wonjae
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Szer. 05 Dec. 2018, 12:24
Your wave-like laughter brightens the night
Ha még lenne pár életképes agysejtje sem szívesen gondolna bele a holnapba, s miféle következményekkel járhat eme meggondolatlan cselekedete, mely váratlan melegséggel, elégedettséggel tölti el mellkasát; ennyire ki lett volna éhezve eme gyengéd kontaktusra? Noha Hozzá sem áll sokkal közelebb, mint a férfiakhoz, kiket titokban látogat, hogy kielégítse szükségleteit, valahogy mégis teljesebbnek tűnik az ölelése, teste melege bőrén.
Elégedett morgását hallva belemosolyog a csókba, majd vágyakozó sóhajjal jutalmazza; ettől a pillanattól kezdve valószínűleg feleslegesen mentegetőzik azzal, hogy ő 100 százalékos bizonyossággal hetero, de ráér holnap kitalálni, mivel szeparálja el magát a másiktól. Túl régóta vágyott a gyengédségre, melyről eddig csak álmodhatott, kiéhezve mélyíti el a csókot, átadva magát a mámoros érzésnek. Nem válik el ajkaitól, míg elgyöngült teste nem kényszeríti rá, majd miután tekintete által ismét megtalálja kapcsolatát a világgal és Vele, a vállára borul.
Játékos derűvel neveti el magát meghallva egyszavas, fájdalmas panaszát; saját feje szinte üresen kong, nem rázta meg találkozása a másik csontozatával. Illata annál inkább, mélyen lélegzi be aromáját, szégyenérzet nélkül pihentetve rajta továbbra is haszontalan tagját. Érintése hátán túl jól esik neki, ösztönösen mozdul, hogy keze alá simulhasson, elégedett sóhajával akaratlanul is jelezve Lynxnek élvezetét.
- Ja… vagy nem tudom… Fel tudod? Máshogy nem tudjuk visszanézni – pillant fel rá szeme sarkából, nem mozdulva a felettébb kényelmesnek bizonyuló helyzetből. Nagy baj úgysem lehet belőle, ha rögzítik videóra, legföljebb törlik a felvételt telefonjukból és emlékezetükből egyaránt… már ha az alkohol nem teszi meg ezt helyettük.
Bizonytalan veszi el kapaszkodó kezét, hogy az időközben elkallódott telefonja után keresőexpedíciót indítson, de ahogy körbetapogatja az ágyat maga körül feleslegesen megkockáztatva, hogy elboruljon, visszadől Lynx stabil, s igencsak hívogató felsőtestének.
- Nem találom… - sóhajtja lemondón, anélkül, hogy tudná, a férfi érti e, mire céloz, majd a veszteséget két korty Hennessyvel könyveli el magában.

Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Szer. 05 Dec. 2018, 22:05
Ha ezek után még egyszer megpróbálkozik azzal, hogy elhitesse velem, hogy hetero, insten bizony megcsapkodom valamivel; hiszen minden reakciója ellene beszél, az apró sóhajától kezdve egészen addig, hogy ujjai akaratosan marnak a hajamba, ahogy mélyíti a csókot. Ha valaki hetekkel korábban mondta volna, hogy pont Ő fog így csókolni, minden bizonnyal az arcába röhögök; de most, hogy ez megtörtént, nem találtam szavakat, mert hát... ezt nem néztem ki belőle. Minden elvárásom felülmúlta; de főleg azzal vett meg, ahogy macskamód simul a kezem alá, ahogy cirógatom, és szinte már várom, hogy dorombolni kezdjen - ami viszont sose történik meg.Kár.
- Aha... Várj, csak megtalálom a telefonom. - Viszont a szavaimmal ellentétben nem sietek a jobb napokat is látott készülék keresésére; hiszen a kezeimnek sokkal jobb helye van az Ő hátán, főleg, mikor telefonja keresésére indul. Szélesen vigyorogva próbálom őt megtartani, hogy ne boruljunk el, hiszen annak minden bizonnyal a laptopom látná a kárát; de aztán visszahúzódik hozzám, és ez az a pillanat, amikor megjegyzem magamnak, hogy a mai este folyamán már nem is akarom bármerre is engedni. Nem állítom, hogy egyből rajtam lenne a rózsaszín szemüveg, de Vele mintha valahogy több értelme lenne ennek az... egésznek.
- Nem tudom, minek kerested, amikor az enyém kéznél van. - Búcsút mondva a háta simogatásának nyúlok a nadrágom hátsó zsebéhez, hogy előhalásszam belőle a telefonom; büszkén emelem azt a magasba, mint valami trófeát, mielőtt letenném azt mellénk az ágyra, hogy a kezem felszabadítva elvegyem a Hennessy-s üveget Xiaowen-től.
- Ebből egyelőre elég lesz. - Szórakozottan ingatom meg a fejem, mielőtt én magam is belekortyolnék az alkoholba. - Van egy telefonunk, szóval ha gondolod, vegyük fel és hasonlítsd össze a filmmel.
Aztán ez az üveg is a padlón végzi a másik mellett; helyette már a telefon van a kezemben (a negyedik alkalommal sikerül is feloldani a képernyőt - emlékeztető a holnapi, valamivel józanabb Lynxnek: valami egyszerűbbre cserélni a képernyőzár mintáját), amit próba-szerencse alapon nyomogatok a fényképezőgép után kutatva. Csupán a szemem sarkából nézem a kijelzőt; sokkal inkább leköt az, hogy közben feltűnt, Xiaowen haja mennyire puha és belső kényszer volt beletúrnom, hogy ezzel is ösztönözzem arra, hogy felemelje a fejét.
- Na, végre! - Mikor végre megtalálom a fényképezőgépre emlékeztető valamit, büszkén emelem a magasba a telefont újra és indítom el a felvételt, nagyjából ránk irányítva a kamerát. Biztos vagyok benne, hogy a félhomályban szar se fog látszódni, de ha ez a szíve vágya, hogy vegyem fel...
- Takard el a szemed, tudod... Mint a filmben. - Vigyorogva kacsintok rá, mikor végre felemeli a fejét, aztán várok; ha filmes csókot akar, filmes csók lesz. Meg hátha addig a kezem se szakad le a helyéről attól, hogy a magasban tartom a telefont...
Xiaowen && Wonjae
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
23
Hozzászólások száma :
55
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Yan An

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Szomb. 08 Dec. 2018, 01:29
Your wave-like laughter brightens the night
- Nem voltál elég gyors – próbálja védeni magát, hogy ne tűnjön annyira logikátlannak kudarcba fulladt keresése, még ha valóban teljesen felesleges művelet volt; de hát miért is kérdőjelezi meg cselekedeteit, mikor szinte már maga sem tudja, mit miért csinál? Látszólagos önérzetessége azonban rögvest eltűnik, ahogy Lynx előveszi saját telefonját - Honnan húztad elő? – vonogatja szemöldökét, pajzán mosolyra húzva ajkait, majd elneveti magát. Ha a józan énje látná, valószínűleg zavarba jönne a perverz megszólalásáért, de most, még ha maradt volna némi szégyenérzete sem látszana semmi különbség az alkoholtól rózsás orcáján.
- Naaaaaaa, ne lopd el – nyüszít fel felháborodva, ahogy a másik elorozza tőle a hennessys üveget; talán tényleg abba kellene hagynia az ivászatot egy időre, de egyelőre képtelen ezt belátni – Tolvaj mosómedve – kommentálja a galád cselekedetet dohogva.
- Szerintem kezdheted – jelzi egy apró bólintással egyetemben, hogy felkészült „élete alakítására”, de figyelme hamar el is terelődik Lynx lágy érintésére fején; készségesen hajol keze alá, hízelegve, hogy tovább folytassa, laposan pislogva pillantva Rá.
Ahogy a kijelző fénye felvillan, ösztönösen veti rá tekintetét, mégsem képes kellőképp ráfókuszálni az azon megjelenő dolgokra, így hamar feladja; elég lesz majd azután erőt vennie magán, ha végre megörökítették csókjukat, mely minden tekintetben alázni fogja Sierráékét.
- Hm? – kérdez vissza szűkszavúan az önjelölt rendező utasítására, majd felfogva szavai jelentését, készségesen takarja el szemeit tenyerével, majd világától megfosztva indul el koordinálatlanul, hogy ajkai ismét egyesülhessenek a másikéval…
…és kudarcot vallhasson; nem az az édes puhaság fogadja, mint amire emlékezett - már amennyire megbízhat még memóriájában és agysejtjeiben – még ha ugyanaz a Lynx illat csapja meg orrát. Ujjait szétválasztva vizsgálja meg helyzetét, lassan realizálva, hogy a férfi nyakát sikerült megtalálnia - Eltévedtem… - motyogja bőrébe bocsánatkérőn; gondolhatta volna, hogy nem fog elsőre sikerülni, azonban képtelen rájönni, mit is rontott el.
- A filmben ez könnyebb volt – talán mégis realisztikus volt jelenet? Megeshet, hogy pont azért volt annyira szánalmas, esetlen az a csók, mert eltakart szemmel képtelenség megtalálni a partner ajkait. De ennek ellenére mégis összejött, neki miért nem?  
- Segíts – könyörög halkan, kapaszkodó kezével jobban belemarkolva a másik pólójába, másikkal továbbra is megfosztva magát szeme világától.

Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
27
Hozzászólások száma :
76
Reagok száma :
26
Foglalkozás :
sorozatszínész
Play by :
Samuel Seo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day Vas. 09 Dec. 2018, 23:17
A megjegyzésére szórakozottan horkanok fel; ha józanul is legalább ennyire bátran kimondaná a dolgokat, amiket gondol, biztosan megkedveltem volna már a legelején, nem csak azután, hogy egy fedél alá lettem vele kényszerítve. Igaz, ennek így, hetekkel később már nem volt jelentősége; hiszen az a mosoly, ami kiül ajkaira, hatérozottan olyan irányokba vezeti a fantáziám, amilyenekbe nem kellene, és minden akaraterőmre szükségem van, hogy arra tudjak koncentrálni, hogy elvegyem tőle az üveget és meg is húzzam a tartalmát, ezzel próbálva valamennyire elterelni a gondolataimat.
- Mosómedve? Ez egy egész jó ötlet arra, milyenre csináltassam a hajam legközelebb. - Szórakozottan billentem félre a fejem, csupán annyira, hogy valamivel jobb rálátásom legyen az arcára a félhomályban; szinte macskaként simul a kezem alá, és ez akaratlanul is mosolygásra késztet. Vajon ha most látná magát, még mindig kitartana amellett, hogy heteroszexuális?
Csupán a tekintetemmel követem a mozdulatait, de eszembe nem jutna segítenem neki; hagyom, hogy eltévedjen, hogy puha ajkai végigsúrolják a nyakamra tetovált rózsát, és a szemeim lehunyva próbálom kiélvezni a pillanatot, sejtve, hogy több úgyse lesz belőlük.
- Shh... - Rengeteg fölösleges szót mond ki, amikre oda sem figyelek; inkább arra koncentrálok, hogy a kezem ne remegjen, mikor ujjaim az álla alá simítva fordítom az arcát magam felé, hogy pár hosszabb pillanat múlva újabb csókot lopjak tőle, azúttal valamivel bátrabban, követelőzőbben, mintha ezzel el tudnám neki mondani azt a rengeteg dolgot, amit sosem fog tőlem kimondva hallani. Ha túléli a másnapot, minden bizonnyal látni se akar majd; ezért is engedem meg magamnak azt, hjogy a lehető legtöbbet hozzam ki ebből a piallanatból, ujjaimmal sután markolva a puha hajába, hogy még közelebb húzzam őt magamhoz, ignorálva a telefonom pittyegését. Biztos csak egy új követő szívecskézi az összes eddigi posztomat, semmi fontos...
Xiaowen && Wonjae
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Our dawn is hotter than day
Vissza az elejére Go down
 
Our dawn is hotter than day
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 03. Montréal :: Le Sud-Ouest :: Bérlakások :: Xiaowen és Lynx lakása-
Ugrás: