welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Ana && Archer
avatar
Szolgáltató
Kor :
25
Hozzászólások száma :
8
Reagok száma :
3

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Ana && Archer Pént. 02 Nov. 2018, 12:57
Vissza az elejére Go down
avatar
Szolgáltató
Kor :
25
Hozzászólások száma :
8
Reagok száma :
3

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ana && Archer Pént. 02 Nov. 2018, 16:25
Azt hiszem, a káosz ott kezdődött el, hogy a kis, közös konyhánkban lévő kávéfőző felmondta a szolgálatot, és hiába hívtam ki hozzá az első szerelőt, akit kidobott a google keresés, végérvényesen búcsút kellett neki mondanunk. Ha valaki még egészen mostanáig kételkedett volna abban, hogy az emberiség nagy részét csak a koffein hajtja, akkor benézve az irodánkba megbizonyosodhatott volna arról, hogy így volt - hiszen a mindennapokban lelkes és gyorsan dolgozó munkatársaim nagy része a munkaidő első néhány órája után vált hasznavehetetlen, vánszorgó zombivá, akinek még arra se volt ereje, hogy levonszolja magát a szemben lévő starbucksig.
Igaz, semmi jogom nem volt kritizálni őket, mert én sem teljesítettem a legjobban, most, hogy legalább még két ember munkája szakadt a nyakamba; nem tudom, ezt Ana jelen nem léte tette másokkal, vagy a kávéfőző hiánya, de hirtelen mindenki csigalassúsággal dolgozott, mintha nem léteztek volna a határidők, meg a kliensek, meg egy teljes cég, aminek dolgoztunk. A papírhalmok a kis asztalomon lassan abszurdális méreteket öltöttek, egy nagyobb kupaccal felhalmozva az asztalom bal oldalán, és kisebbel a jobbon - és ez már önmagában elég volt ahhoz, hogy egy kisebb pánikrohamot idézzen elő bennem. Egyáltalán mikor került ide ez a rengeteg papír? Hiszen csak három percre mentem ki az épület elé rágyújtani...
Egy rezignált sóhaj kíséretében teszem félre a szemüvegem az undorítóan pink, macskás bögrém mellé és fejelem le a laptopom billentyűzetét; ebben a tempóban sosem leszek kész semmivel, főleg nem azzal a projekttel, amit megígértem, hogy befejezek péntekig... Ami lényegében holnap lesz. Úgy tűnik, ennek is éjszakázás lesz a vége, csakúgy, mint az elmúlt három éjjelen, amikor próbáltam utolérni magam azzal a papírmunkával, amit valaki az asztalomra tett. Miért gondolta mindenki azt, hogy ha a főnök asszisztense is vagyok, akkor minden papírt rám lehet bízni?
Felegyenesedve a székemben próbálok kinyújtózni, hogy kicsit megmozgassam elgémberedett tagjaimat; a bögrémben még mindig ott van a regeli energiaitalom már rég kiszénsavasodott maradéka, amit nem volt időm meginni, és a páfrányom is szemrehányóan nézett rám, mert napok óta elfelejtettem már meglocsolni. Az ilyen pillanatokban bántam, hogy Ana nincs itt - hiszen ő egyből tudta volna, hogyan szedjen rendbe mindenkit, aki a koffeinhiánytól hirtelen felmondta a szolgálatot.
Kéznél lévő papír hiányában az asztalom lapjára írom fel ceruzával, hogy szóljak a kávéfőzőről is, aztán visszahajolok a kis gépem fölé; elvégre is nem azért vagyok fizetve, hogy a legszebb szavakkal élve is csak így baszam itt az eget, főleg, hogy a papírhalmok maguktól nem fognak eltűnni... És nem igazán volt már kire átruháznom őket.
Vissza az elejére Go down
 
Ana && Archer
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 03. Montréal :: Ville-Marie-
Ugrás: