welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Erin & Joshua ~ Let's eat and chitchat a bit
avatar
Civil
Kor :
30
Hozzászólások száma :
13
Reagok száma :
7
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
Cégtulajdonos, naplopó, szívtörő
Play by :
Ryan Cooper

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Erin & Joshua ~ Let's eat and chitchat a bit Kedd 30 Okt. 2018, 11:34
Erin & Joshua
Let's eat and chitchat a bit
Vissza az elejére Go down
avatar
Civil
Kor :
30
Hozzászólások száma :
13
Reagok száma :
7
Tartózkodási hely :
Montréal
Foglalkozás :
Cégtulajdonos, naplopó, szívtörő
Play by :
Ryan Cooper

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Erin & Joshua ~ Let's eat and chitchat a bit Kedd 30 Okt. 2018, 11:34

Erin & Joshua
Let's eat and chitchat a bit

Nincs is jobb szerda esti program, mint együtt vacsorázni a cég szexi, bombázó jogi képviselőjével és, bár nem lesz egy kellemes megbeszélés, mert épp amiatt kell találkoznunk, mert beperelt minket valaki, azért majd megpróbálom a hangulatot valamicskét feldobni. Tudom, hogy Erin úgyis megoldja a problémát, hiszen eddig sem volt soha semmi baj és immár egy éve gyarapítja cégünk kis csapatát. Nem mondanám, hogy anno, mikor kiválasztottam kié is legyen a munka, nem volt előny számára, hogy rohadtul bejön, mert akkor hazudnék. Bárki bármit mond, egy csini pofi és egy formás hátsó igen nagy segítség lehet egy nő karrierjében, de még mielőtt bárki kitalálná, hogy ez hímsoviniszta duma, volt már szerencsém anno olyan gyakorlati helyhez, ahol majdnem én lettem megerőszakolva, mert az ötvenes éveiben járó főnökasszony, csak azért alkalmazott, mert rám volt gerjedve. Szóval igen! Mi férfiak is nagy veszélyben vagyunk, bár ettől függetlenül meghúztam a nőt, mert a kora ellenére jól nézett ki. Amúgy is a fontosabbik testrészem dönt az ilyen dolgokról és, ha ő úgy látja, hogy tisztelegni akar valakinek, én bizony nem állok az útjába.
Na de Erinnel nem ez a helyzet. Persze, mindig körbe udvarolom, mint általában minden nőt, de csak ízlésesen. Eszem ágában sincs azon főnökök közé beállni, akik nem győznek szexuális zaklatás miatt rendőrségre járni. Mondjuk, ha Erin felajánlaná, hogy másszak be az ágyába, biztos, hogy nem utasítanám vissza, de én magam nem nyomulok rá annyira, hogy félreérthető legyek. Csak szolidan legyezgetem az egoját, éreztetem vele, hogy bizony nagyon csinos nő és ennyi, emellett pedig azt hiszem, inkább baráti a viszonyunk. Tekintve, hogy ő a jogi képviselő, nem is árt jóba lenni vele, hiszen igen sok pénz is múlhat azon, hogy mennyire akar küzdeni a cégért vagy épp mennyire nem. Jelen pillanatban is egy elég komoly pert indítottak ellenünk, mert betörtek az egyik céghez, melynek a biztonsági rendszerét mi készítettük. Az egyetlen bibi az ügyben, hogy a rendőrség még nem göngyölítette fel teljesen az ügyet, így nem is értem, miért volt nekik az az első és legfontosabb, hogy pereljenek. Szent meggyőződésük, hogy mi vagyunk a balfaszok és azt hiszik, hogy majd megszabadíthatnak egy csomó pénztől. Hát nem. Legalábbis remélem, hogy találunk valami kiskaput és Erin megoldja ügyesen ezt a problémát.
Egy egyszerű, de barátságos étterembe foglaltattam asztalt, hogy, ha már erről kell beszélnünk, legalább ehessünk is egy jót. Igazi úriemberhez hűen időben megjelenek és jelzem a hostessnek, hogy érkezni fog majd egy hölgy, akit örülnék, ha az asztalomhoz vezetne. Mindezek után már nincs más dolgom, mint helyet foglalni és rendelni magunknak egy-egy pohár igen jó évjáratú vörösbort, majd lesni az ajtót, hogy Erin mikor sétál be rajta.
Unalmamban azon kezdek agyalni, hogy vajon milyen ruhában fog megjelenni, de ahogy ismerem, a kosztüm lesz valahogy most is a választása, hiszen nem egy randevúra igyekszik, ráadásul nem is vettem még észre, hogy azon lenne minden erejével, hogy engem elkápráztasson szexibbnél szexibb ruhákkal. Aztán ki tudja?
Komolyabb elfoglaltság híján a telefonomat kezdem nyomkodni, azaz megnézem az e-mailjeimet meg akkor már a Tinderemet is, melyen mindig találok magamnak valami finom falatot, végül a körülöttem ülőket veszem szemügyre. Egy-két hölgyön a kelleténél tovább is elidőzik tekintetem, nagy meglepetésemre pedig van köztük olyan, akit ez nem is zavar, sőt. Még tetszik is nekik, holott a randi partnerük épp ott ücsörög velük, na de én tudom, hogy is kell rájuk pillantani ahhoz, hogy ne vágják hozzám a retikülöcskéket, hanem inkább kihúzva magukat még jobban megmutassák domborulataikat.
Végül aztán megjelenik Erin, én pedig felállok, ahogy a hostess oda vezeti hozzám és barátságos mosollyal üdvözlöm.
-Szia! Köszönöm, hogy el tudtál jönni.- állok is fel a helyemről, mert hát nem vagyok én akkora nagy bunkó, mint ahogy sokan gondolják és, mivel a hostess kihúzza neki a széket majd be is tolja, én inkább csak megvárom, amíg helyet tud foglalni.
-Nem egy egyszerű ügyről lesz szó, de talán jobb, ha előtte rendelünk. Mit szólsz?- érdeklődök kíváncsian, hiszen mégis csak jobb úgy idegeskedni a papírok fölött, hogy közben van mit falatozgatni, ezen felbuzdulva pedig, már bújom is az étlapot.
-Rendeltem neked is egy kis bort, de szólj, ha nem jó. Rendelünk mást.- pillantok rá mosolyogva a lap mögül, hiszen nem akarom én megszabni neki, hogy mit fogyasszon. Azt még a randipartnereimmel se szoktam tenni, nem még egy munkatárssal.
Vissza az elejére Go down
 
Erin & Joshua ~ Let's eat and chitchat a bit
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 03. Montréal :: Villeray-Saint-Michel-
Ugrás: