welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


So hopeless for us- Mika & Hansung
avatar
Média
Kor :
28
Hozzászólások száma :
16
Reagok száma :
9
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Model
Play by :
Lee Sunmi

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: So hopeless for us- Mika & Hansung Szomb. 20 Okt. 2018, 18:48
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
28
Hozzászólások száma :
16
Reagok száma :
9
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Model
Play by :
Lee Sunmi

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: So hopeless for us- Mika & Hansung Szomb. 20 Okt. 2018, 18:51
Let me in your ocean, swim

Legalább húsz nyomorult percembe telt, hogy rávegyem az öcsémet erre a közös wellness délutánra. Igazán örülök, hogy sikerült meggyőznöm, mert amúgy elég kellemetlen lett volna egyedül menni, pláne, hogy kibéreltem a fürdő egy részét számunkra. Nem arról van szó, hogy akkora sztárnak képzelem magam, hogy nem vagyok hajlandó vegyülni a pórnéppel, de könyörgöm, ki szeret ismeretlen emberekkel egy jacuzziban ülni?! Hát én biztos hányok már az ötlettől is.
Szóval most éppen az öltözőben veszem át a fürdőruhámat, amit egyébként a múltheti fotózásomról nyúltam le, persze nyilván szigorúan legálisan, mivel sehol nem találok semmi normálisat a kis testemre. Vetek néhány pillantást magamra a tükörben, a kék kockás bikini remekül áll rajtam, de ugye az ott nem egy új ránc a homlokomon? Mióta megkaptam, hogy öregszem állandóan ilyen hülyeségeket keresek magamon, pont erre lesz jó ez a kis pihenés, legalább kisimulok vagy valami hasonló és a következő fotózáson nem kell majd egy tonna vakolatot a fejemre kenni, hogy emberre hasonlítsak.
Felkapom a strandkimonómat, magas lófarokba rendezem a hajam és már indulok is a kibérelt termünkhöz, ahol Hansung olyan arccal lóbázza a lábát a medencébe, mintha most legalább vízbe akarnám fojtani és csak ezért csaltam volna el ide.
-Mi ez a fej, öcsi? Ennyire rusnya vagyok?-mosolygok rá szélesen, miközben lehuppanok mellé, majd megborzolom a haját. Azt hiszem jelenleg hozzá állok a legközelebb és ez mindig is így volt. Biztos sokan gondolják rólunk, hogy marha furák vagyunk, de bármi is történik velem Sungie az az ember, akivel normálisan tudok beszélni, másnak nem is nagyon tudnék megnyílni, pláne, hogy sok barátom nincs, főleg nem itt Kanadában. Szóval mondhatjuk, hogyha ő nem lenne itt olyan egyedül volnék, hogy kénytelen lennék a nyomorult exemhez fordulni, ha valami bajom, az a nap, amikor így teszek remélem, hogy soha a büdös életben nem jön el.
Ez most a közös délutánunk, szóval nem is akarok ilyen hülyeségeken agyalni, úgyis rég volt ilyen.


Vissza az elejére Go down
avatar
Igazságügy
Kor :
24
Hozzászólások száma :
6
Reagok száma :
1
Tartózkodási hely :
Noona közelében
Foglalkozás :
Gyakornok egy ügyvédi irodában
Play by :
Cha Eunwoo

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: So hopeless for us- Mika & Hansung Csüt. 08 Nov. 2018, 16:33
To my lovely sister
- Viselkedj, kispajtás... Legalább most viselkej, kérlek... Ne hozz rám szégyent, jó?
Kim Han Sung csak meredten bámul az ölébe, nagy magányában, míg a nővére készülődik. Hogy ezt az átkozott napot, amit részint annyira várt, másrészről viszont minden egyes percben meg is bánt, hogy elfogadta, szép kettesben eltölthessék. És még mázli, hogy szó szerint kettesben lesznek. Bár kinek, mi a szerencse, nemde? Sungie most is ellenkezett, hogy ő neki ugyan mennyi dolga van, nincs ideje pihenésre, szóval a nővérének keresnie kell valaki mást, akivel elütheti az idejét. És most mégis itt van, a medencébe lógatva a lábát, s felkészülve  a legrosszabbakra.
Na de... talán nem lesz semmi baj. Hisz mi lehetne? Ez csak egy buta wellness délután, semmi több. Csupán csak valami irtó szexi fürdőruhában fogja látni a drága nővérét, mit kell ennyire idegeskedni? Na hát neki pont ez a baja. Mert már nem egyszer látta Mikát olyan fürdőruhákban, amik talán egy kicsit többet mutattak a kelleténél. Mert hogy mi is lenne szerinte a legmegfelelőbb öltözet egy kis fürdőzésre? Hát legalább egy monokini, de még jobb lenne, ha burkinit viselne. Azzal mindenki jól járna, de a lényeg, hogy Sungie a legjobban. 

Még össze is rezzen, mikor maga mellől meghallja a nővére bársonyos hangját. Hisz annyira belefeledkezett a gondolataiba, hogy teljesen meg is feledkezett a külvilágról, és arról, hogy tulajdonképpen nem egyedül van ezen a helyen itt.
- Igen... vagyis nem... Nem! Dehogy... csodásan nézel ki... Egy kis pillanatnyi nyelvbotlás. De Mika talán nem veszi nagyon magára, hogy hirtelen, a meglepettségtől első körben lerondázta gyakorlatilag. Hisz egyértelmű, hogy a nővére nem csúnya, sőt... Még Hansung tekintete is elidőzik rajta egy darabig. De csak addig, míg képzeletben fejbe nem csapja magát egy sodrófával, hogy végre el tudjon szakadni a látványtól.
- Szóval kettesben leszünk ma délután? Senki más nem fog zavarni? - És inkább csak a lábai miatt fodrozódó vízfelületet vizslatja, nem mer a másikra nézni. Mert az a fránya fürdőruha... Miért nem tudott burkinit felvenni?
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
28
Hozzászólások száma :
16
Reagok száma :
9
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Model
Play by :
Lee Sunmi

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: So hopeless for us- Mika & Hansung Hétf. 19 Nov. 2018, 00:13
Let me in your ocean, swim

Tehát, mikor összeszedem magam és kilépek az öltözőből az első dolgom a kisöcsémet piszkálni.  Komolyan mondom el sem tudom képzelni, hogy mégis, hogy bír valaki egy fürdőkomplexum medencéjébe lógatott lábakkal, ilyen búvalbaszott képpel ücsörögni.  Hát ennek már az élet is fáj? Vajon mi a fene történhetett vele? Utoljára akkor láttam ezt az arckifejezést, mikor első évben elrontott egy vizsgát, ezen annyira nekikeseredett a drága, hogy ezek után egyetlen alkalommal sem bukott meg semmiből. Sosem hittem volna, hogy létezik ilyen egyetemista!
Mondjuk be kell valljam, hogy sok esetben hallottam már, hogy a világon nincs még egy olyan ember, mint Hansung, aztán meg azt is tök sokat mondogatták, hogy  klónozni kéne, mint régen a birkákat.
-Na jó-mosolyodom el-akkor most megpróbálom elfelejteni, hogy három másodperce meg lecsúnyáztál.
Az én zavart kis öcsém! Az életbe nem fogom megérteni, hogy milyen is az ő kis világa, néha pont úgy néz ki a helyzet, mintha abból ugrasztanám ki és hirtelen azt se tudná, mit tegyen vagy mondjon. Sokan ufónak találják emiatt, amúgy meg az is, totál ufó, de ezt is csak én mondhatom rá.
Lábaimat belelógatom a vízbe, épp kellemes hőmérsékletű, nem hideg, de nem is termálvíz forróságú, mert azt a cuccot marhára rühellem. Ha már meleg az a víz, legalább legyen egy normális jacuzziban. Valószínűleg megint csak kényeskedem, ezért is nem volt nekem elég elmenni egy fürdőbe, ahogy a normális embereknek és nagy nehezen elviselni, hogy vannak ott mások is…ha másra nem is jó a hírnév, legalább exkluzív pillanatai legyenek már ennek a nyomorult életemnek.
-Ez a terv-kacsintok rá, miközben bemászom a vízbe-még pezsgőt is hoztam, csak mert luxusélet meg minden egyéb ilyen hülyeség.
Ennek örömére Sungie még mindig tök úgy bámul rám sötét szemeivel, mintha most vallottam volna be neki, hogy igazából csak azért csalogattam ide, hogy kivegyem a szerveit és eladjam az ukrán maffiának.
-Naaaa-fröcskölöm le- gyere már befele, nem harapok!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: So hopeless for us- Mika & Hansung
Vissza az elejére Go down
 
So hopeless for us- Mika & Hansung
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 03. Montréal :: Villeray-Saint-Michel-
Ugrás: