welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Roxane & Mika - Are you ready for it?
avatar
Média
Kor :
28
Hozzászólások száma :
16
Reagok száma :
9
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Model
Play by :
Lee Sunmi

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Roxane & Mika - Are you ready for it? Szomb. 06 Okt. 2018, 22:34
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
28
Hozzászólások száma :
16
Reagok száma :
9
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Model
Play by :
Lee Sunmi

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Roxane & Mika - Are you ready for it? Szomb. 06 Okt. 2018, 22:39
Being Maiko

Egy fehér leplet viselek, előzőleg kontyba fogták és kissé benedvesítették a hajamat, most pedig masszázsolajjal kenték be a kulcscsontjaimat és mellkasom fedetlen részét, hogy jobban tükrözze a ráeső fényt. Nem egyedül vagyok ma ezen a fotózáson, egy másik lány lesz a partnerem, akit Roxane-nak hívják, szemtelenül szőke és emellett állati fiatal is. Jóval fiatalabb nálam, amitől rohadtul úgy érzem magam, mint a saját koreai ne,nagyanyám beletekerve egy csipkefüggönybe, elég rusnya hajjal. Igazából remélem, hogy mire odajutunk, hogy belekezdjünk a fotózásba, kicsit magabiztosabb leszek vagy legalább nem akarok majd pánikolva elrohanni és aztán még hányni is.
-Pontosan mi is lenne a koncepció?-kérdezem a fotóst szembekerülve a díszlettel, ami maga a helyszín – a fürdő- egyik kisebb medencéje gőzölgő vízzel,meg néhány autentikusnak tűnő fadézsával.
-A gésás film, tudod, amikor az öreg gésa tanítgatja a fiatalt-magyarázza.
-Öreg a jó édes anyád, az…-mormogom az orrom alatt, de bólogatok. Érdekes ez a japános-mentoros téma nem mondom, de marhára belegázol a rózsaszín kis lelkivilágomba, hogy én vagyok a kiöregedő ku…mármint kurtizán.
-Érdekes lesz a rasszkeveredés is-mosolyog lelkesen a húszas évei közepén járó férfi, kicsit úgy csillog a szeme, mint az öcsémnek szokott, mikor végre kicsit tehet az emberiségért vagy mi a halálért- te úgyis japán vagy, a partnered meg nagyon kis északi.
-Inkább koreai-javítom ki, nem díváskodom én, csak irritál. A Kim totál koreai, kicsit sem japán, nem is szeretem, ha annak néznek, megvan a saját népségem köszi, nem kell a másé.
-Bocsi…bár amúgy asszem úgyis koreaiak játsszák a gésákat-próbál javítani a tévedésén, de pont beletenyerel a rosszba, na mindegy biztos csak félig van fogalma, miről beszél. Láttam már ilyeneket, tudják mit akarnak látni, csak pont tök rossz kultúrába helyezik az egészet.
-Akik kínaiak-vonok vállat. Ezt már fel se veszem, legalább ma még nepáli nem voltam, ahhoz amúgy is hullafehér vagyok, meg keveset is tudok a Dalai lámáról meg a hasonlókról. És akkor meglátom a…partneremet. Sugárzik, mint Fukushima a nyári napfényben és annyira fiatal, hogy kedvem lenne felsírni, akár valami nyomi kisgyereknek, akinek elvették a játékát.
-Szia-intek felé egy nem túl őszinte mosollyal, de azért bárki láthatja a pofámon, hogy eléggé igyekszem, nem összezuhanni lelkileg.


Vissza az elejére Go down
 
Roxane & Mika - Are you ready for it?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 03. Montréal :: Rivière-des-Prairies-
Ugrás: