welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Mika és Jack
avatar
Törvényen kívüli
Kor :
24
Hozzászólások száma :
48
Reagok száma :
39
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
beugrós asszisztens
Play by :
Joe Keery

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Mika és Jack Hétf. 01 Okt. 2018, 12:48
dance
Vissza az elejére Go down
avatar
Törvényen kívüli
Kor :
24
Hozzászólások száma :
48
Reagok száma :
39
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
beugrós asszisztens
Play by :
Joe Keery

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack Hétf. 01 Okt. 2018, 14:25

Mika&Jack


Péntek este van, mindenki kedvence, talán csak a szombatok vetekedhetnek vele. Néhány hónapja még nagy tudálékosan rávágtam volna erre az állításra, hogy engem ugyan nem izgat annyira, hiszen hétvégén is dolgozom. Nem úgy, mint az irodai aktakukacok, akik minden hétköznap szorgosan lopják a napot a gépeik mögött reggel kilenctől délután ötig. Azóta viszont változott a helyzet, már örülök is, hogy valami hasonló melót fogtam ki. Jó, a munka a főnökömmel ennél bonyolultabb, a munakidőm pedig a divatos kifejezéssel élve "rugalmas". Ez annyit tesz, hogy ha úgy adódik, akkor akár reggel héttől este hétig is tarthat, vagy tovább. Mindezeket figyelembe véve már csütörtöktől úgy gondoltam, hogy nekem is igazán szükségem van egy kis szórakozásra, méghozzá a lehető leghamarabb, tehát péntek este. Fogadalmamnak eleget téve pedig most itt állok az ajánlott hely előtt. Tök jó, már csak társaság kéne. Nem, a hosszú sorban araszoló tömeg még nem számít annak. Beszélnek ezek egyáltalán angolul? A hely minden földi jót ígérő neonjai egyelőre távol vannak, a kabátok pedig az amúgy biztosan csinos lányokra is eltakarják a kilátást. Egyetlen szórakozásom, hogy a mai feladvány (sárga dresscode) esetenként igen sajátságos megoldásait vizsgálom. Az átlagnál az én gúnyám sem sokkal jobb, retrósra vettem a figurát: sárga garbó és nadrág, de még jobb, mint az a citromsárga öltönyös páros előttem. Egy idő után megunom a toporgást, még egy kis idő múlva pedig egy új tervvel állok elő. Felveszem a direkt a bulihoz, de hirtelen felindulásból vásárolt szemüvegem és kilépek a sorból.
"Kell, hogy legyen itt egy másik ajtó is, ahol a nagyon fonos személyeket engedik be nagyon gyorsan.
Hamar megtalálom a helyet. A biztonságiakról egyelőre tudomást sem véve lődörgök a környéken a következő drága kocsi megérkezéséig. Mindenkit megelőzve sietek az autóhoz, hogy ajtót nyissak a remélhetőleg női utasnak.
– Helló a Ma Petite-ben! Bekísérhetem?
Igen, úgy teszek, mintha ide tartoznék. Remélem, hogy az őrök a hátam mögött eközben elhiszik a fordítottját, azaz azt, hogy a vendéggel vagyok.

Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
28
Hozzászólások száma :
16
Reagok száma :
9
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Model
Play by :
Lee Sunmi

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack Szer. 03 Okt. 2018, 21:58
Tempt my trouble

Már a Playboy party negyedik percében tiszta roncs vagyok az egésztől. Most mondhatnám azt, hogy én erre nagyon nem szerződtem, de hazudnék, mert fogalmam nincs mire szerződtem ezzel az egésszel kapcsolatban. Két hete jött ki a magazin, velem a kihajtós oldalon és azóta konkrétan azt érzem, hogy mindenki a melleimet pásztázza, meg persze az altestemet, ami nagyrészt takarva maradt a fotókon. Nem tudom mit vártam a dologtól, de néha élvezem a figyelmet, néha meg belecsavarnám magam egy L-es fekete férfikardigánba és visszaköltöznék Koreába, valahova a hegyekbe az öcsémmel. Neki valószínűleg ez állati gáz lenne, mert a hegyi kecskéknek nagyon ritkán kell ügyvéd, pláne nem ügyvédi gyakornok, nekem meg legalább elég kevesen hesszelnék a mellkasomat.
Egy ideig bájolgok, beszélgetek emberekkel, más modellekkel, nem mondom, hogy nem hasznos, hogy legalább eljöttem, ugyanis így tudok kicsit csacsogni Elsa Hosk-kal. A Victoria’s Secret kampányról dumálunk, a nő huszonkilenc éves és kicsit sincs kiégve, a lehetőségeket ecseteli, ha egyike akarok lenni az angyaloknak a kifutón. Eddig azt hittem, hogy egy két mérettel nagyobb szilikoncici lenne a megoldás, de minden jel szerint csak jó helyre kell menni mosolyogni. Tudom, hogy többen azt hiszik a playboyos szereplésem záloga az volt, hogy megint lefekszem a fotóssal, hallom, ahogy erről sugdolóznak, az igazság szerint már belefáradtam kijavítgatni őket, hogy közöm sincs már Chikarához legalább fél éve, sokáig azt sem tudtam hol fotóz a jóember. A hangulat miatt hamarosan elpárolgok a helyszínről, Elsa Hosk volt az utolsó dolog, ami lekötött, annak pedig már jó fél órája.
Beülök egy taxiba. Igazán azt sem tudom hova lenne kedvem menni, haza semmiképp, az öcsém már rég végzett a munkában, valószínűleg épp árva gyerekeknek olvas mesét valahol, vagy tudja a franc miféle baromságokkal tölti az idejét. Szóval egyedül maradtam és inni akarok, egy olyan klubb címét mondom be a taxisnak, ami nem gusztustalanul elegáns, de azért nem is valami rusnya lebuj. A mai dresscode sárga, ezzel végül is teljesen rendben vagyok a fekete-arany szerelésemmel. Amúgy meg…Mikayla Kim vagyok, pont oda mehetek be ahova akarok. Gyors mozdulattal nyújtom át a pénzt a taxisnak némi borravalóval és már nyílik is az ajtó. Mi a jó ég?  Akkorára tágul a szemem a teljesen ismereten pasi láttára, hogy lassan európainak látszom.
-Öhm…hogyne-mondom, mert kezdem látni a dolog értelmét.  Az ajtónyitogató be akar jutni és az a terve, hogy én majd beviszem, ami amúgy egy egészen jó terv, ezért is döntök úgy, hogy segítek neki. Gond nélkül libegek be a jókora biztonsági őr mellett, aki csak biccent nekik, beérve pedig az idegen felé fordulok.
-Egész szép trükk-mosolyodom el-gyakran működik?


Vissza az elejére Go down
avatar
Törvényen kívüli
Kor :
24
Hozzászólások száma :
48
Reagok száma :
39
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
beugrós asszisztens
Play by :
Joe Keery

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack Csüt. 04 Okt. 2018, 22:02

Mika & Jack

Ha Playboy Party vehetnék részt, biztosan nem ülnék taxiba, hogy minél hamarabb elhúzzam a csíkot a helyszínről. De ahelyett, hogy ott lennék, egy olyan szerencsés szépségnek nyitom a taxiajtót, aki velem ellentétben nem csak, hogy bejutnak ide is, oda is, hanem direkt meg is hívják. De irigykedés, méregetés és bánkódás helyett most új, szemtelen szerepemet kell játszanom. Nem tagadom, élvezem is, különösen azután, hogy a siker elmulasztja a veszélyes próbálkozás izgalma okozta bizsergést a gyomromban. A taxiból kiszálló Mikának nem nyújtom a kezem, az olyan régimódi lenne, inkább csak mutatom neki az utat a bejáratig.
– Remek. Csak utánam. – Válaszolom az indokoltnál szélesebben mosolyogva miközben a kidobók és a mögöttük lévő ajtó felé intek egy széles mozdulattal. Mika mellett megyek szorosan, de azért nem érek hozzá, ennyi is bőven elég, hogy közeli ismerősöknek tűnjünk.
– Helló! – Mondom az őröknek amikor elhaladunk mellettük. Újdonsült partnerem elég csinos ahhoz, hogy a sztárságtól függetlenül is beengedjenek vele itt, ha pedig megtudnák, hogy kit kísérek, akkor az már minden akadékoskodásnak elejét venné. Szerencsére néhány végig mérő pillantásnál többet nem kapunk, így a következő pillanatban már nyithatom is a nehéz ajtót Mika előtt. Most már csak azért kell izgulnom, hogy ez a bombanő faképnél hagy-e az ajtó után.
– Trükk? Hisz itt dolgozom. Úgy ismerem a helyet, mint a tenyeremet. – Szemtelenül füllentek, aztán leplezetlen nyaknyújtogatással mérem fel a terepet. A hely eléggé tele van, a legközelebbi tánctér szinte zsúfolt, a pultnál viszont alig áll valaki. Közben derengeni kezd, honnan lehet ismerős Mika arca, de egyelőre nem támadom le ilyen kérdésekkel. A híres embereknek is jár egy kis nyugalom.
– Megiszunk valamit? – Teszem fel a várható kérdést. Valószínűleg a gatyám is rámegy majd a rendelésre, de hetente csak egyszer van péntek.
 
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
28
Hozzászólások száma :
16
Reagok száma :
9
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Model
Play by :
Lee Sunmi

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack Vas. 07 Okt. 2018, 22:55
Tempt my trouble

Szóval ez pont az az este lesz, amin valami fura fazon az én közbenjárásom végett jut be egy klub VIP részlegébe? Azt hiszem, de most vagyok annyira nyomorult állapotba, hogy nem is érdekel. A Playboy party konkrétan megsemmisítette a komplexem, esküszöm valahol örülök is, hogy nem vagyok halál egyedül, legalábbis egyelőre.  Legalább valaki kinyitja nekem az ajtót anélkül, hogy arra emlékeztetne, hogy bőven közelebb járok a harminchoz, mint a húszhoz.
A pasi nem ismeri be, hogy svindler, annak ellenére, hogy rájöttem, ezen csak vigyorogni tudok. Semmi gond, akár így is játszhatunk, nekem aztán tényleg nem oszt-nem szoroz, hogy amúgy itt dolgozik-e vagy máshol, amíg nem  baltás gyilkos és nem akar feldarabolni valami sötét sikátorban, addig a világon semmi gond nincs. Körbenézek, vannak itt egy páran, de még nincs tömegnyomor, ahhoz viszont még bőven innom kell, hogy táncolni legyen kedvem, mert egyelőre csak arra vagyok jó, hogy kellemesen csillogjak a fényben az arany ékszereimmel.
-Értem, tehát nincs trükk-bólintok- miért is ne hinnék neked?!
Miért is ne? Mintha az emberek nagy része nem mondana és tettetne össze-vissza mindenfélét, mintha én nem hazudnék nap, mint nap szép nagyokat, hogy fiatalabbnak, jobbnak,szebbnek,különlegesebbnek higgyenek. Na jó, az én esetemben főleg fiatalabbnak, mert azért a többi szemponttal még nincs akkora gáz. Közben ismeretlen társaságom megérdeklődi, hogy lenne-e szükségem alkoholra és hát ugyan milyen nő mondana nemet ilyen típusú kérdésre. Én biztosan nem.
-Nem rossz ötlet-mosolyodom el az ajánlatra- ha már itt dolgozol biztosan tudod, mit érdemes itt inni.
Nem tudom mennyire jó ebben a helyzetben a nyilvánvaló kamujával húzni az agyát, de sajnos annyira rosszindulatú vagyok, hogy nem nagyon bírom ki, van egy olyan sejtésem, hogy nem fogja nagyon a szívére venni a viccelődésem.
-Egyébként Mika vagyok-biccentek és magamban persze hozzá teszem, hogy „ha esetleg nem tudnád”. Formalitások, néha van értelmük, így legalább az ismeretlen nevét megtudja az ember.Vissza az elejére Go down
avatar
Törvényen kívüli
Kor :
24
Hozzászólások száma :
48
Reagok száma :
39
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
beugrós asszisztens
Play by :
Joe Keery

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack Hétf. 08 Okt. 2018, 20:37

Mika & Jack

Ha hallanám, hogy Mika pusztán holmi fura fazonként gondol rám, akkor rögtön kikérném magamnak. Az állítás természetesen hamis, épp csak egy kicsit rámenős voltam a bejutáshoz segítő trükkel. Inkább örülnie kéne, hogy egy ilyen talpraesett férfival hozta össze a sors, mint én. Sőt nélkülem talán be sem jutott volna a helyre ilyen simán. Na jó, de, csak legfeljebb más akaszkodott volna rá. Viszont nem hallom, hogy mit gondol Ms. Kim, csak látom, hogy máris jobb kedvre derült. Én sem tagadhatom le, hogy örülök a társaságának, kinti aggodalmaim messze szálltak, most már csak bulizni szeretnék egy jót.
– Mert csakis a színtiszta igazat mondom. De ha füllentésen kapsz, meghúzhatod a fülem. – Így, hogy még ezt a szörnyű büntetést is bevállalom a lebukás esetén már igazán hihet nekem az est szépe. Ha így sem hisz, nos akkor már tudja, hogyan adhatja a tudtomra.
– Még szép! Azért mondd, mit szeretsz, nehogy rosszat kérjek. – Szemtelenül tovább játszom a helyi idegenvezető szerepét annak ellenére, hogy valószínűleg a klotyóra is csak másodjára találnék el. A pult viszont ott van szinte előttünk, odáig már csukott szemmel is elsétálok.
– Én meg Jack. Gyere. – Egy pillanatra a vállára teszem a kezem, aztán elindulok a pult felé. Az előttünk tornyosuló izomagyú óriást még megvárom, aztán viszont befurakszom a szabaddá váló helyre.
– Két long islandet. – Mondom a pultoslánynak, aztán Mikához fordulok. Ekkor esik le a tantusz, arcomra villámgyorsan meglepett ábrázat telepszik.
– Mármint az a Mika? Te jó ég! – Lelkendezek. Régebben sokszor hallottam őt a rádióban, az utóbbi években pedig még mindig nagyon tetszett a különböző magazinok hasábjain. Ezt majd el kell meséljem valakinek, csak lenne olyan, akinek ezt elmesélhetném. Közben a pultos jelez, hogy kész az ital, úgyhogy sietve és hanyagul leszámolom neki a pénzt. Az elénk tolt két finom koktél mellett már könnyebb lesz feldolgozni a nagy meglepetést. Arra önző módon nem gondolok, hogy Mika esetleg nem akar majd még most is csak erről csevegni.

Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
28
Hozzászólások száma :
16
Reagok száma :
9
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Model
Play by :
Lee Sunmi

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack Szomb. 13 Okt. 2018, 13:31
Tempt my trouble

Az emberek nagy része biztos csak valami sárga öltönyös furcsa figurának látja a mellettem álló férfit, amivel, amúgy egyet is értek, én viszont emellett tök szórakoztatónak is találom. Néha pont erre van szükségem, hogy jöjjön valaki és teljesen random kicsit kirántson a mindennapi életemből, kezdődött  ez most Elsa Hosk-kal és ez a kedves ismeretlen folytatja tovább a híres modell munkáját. Talán mégsincs teljesen elcseszve ez az este, még ihatok valami és szórakoztathatom magamat eleget.
-Szavadon foglak-kacsintok a férfire és közben remélem, hogy nem jön ezzel sok embernek, mert, ha a női intuícióim helyesek, akkor lennének egy páran, akik letépnék a szerencsétlen fülét is egy-egy hazugság után.
Mikor arról érdeklődik mit is szeretek inni elgondolkodom, mert talán a vodkán meg a hazai sojun kívül mindent szívesen fogyasztok, ezeket is csak azért nem, mert vodka állati gusztustalan, a sojuról meg mindig apám dörmögő hangja jut eszembe, mikor épp aktuálisan idegesít, szóval elég nagy a szórás, ha valami olyat kell rendelni, aminek örülök.
-Nekem bőven elég, ha nem  tisztán vodka és nem ázsiai specialitás-vonok vállat. Mikor hozzám is ér kicsit megemelkedik a szemöldököm, de úgy tűnik, hogy ma semmi sem zavar, az ilyenektől meg amúgy sem szoktam ilyenektől hülyén érezni magam.
-Hát akkor örülök a találkozásnak, Jack-biccentek az idegennek, aki most már nem annyira idegen, mint mondjuk tíz perccel ezelőtt. Miután a hombárfejű pasas eltűnik előlünk a piájával mi is odajutunk a pulthoz és Jack hamar le is adja a rendelést, amire csak mosolyogni tudok.
-Le akarsz itatni?-érdeklődtem, de nyilván nem gondoltam komolyan. Ugyan miért is akarna bárki épp engem? Pláne, ha még azt sem tudja a másik, hogy ki vagyok tulajdonképpen és pont abban a pillanatban, amiben ez átfut az agyamon látok is a másik arcán valamiféle felismerést átsuhanni.
-Ha nem hasonlítok a francia énekes fiúra, akkor azt hiszem kénytelen vagyok az a Mika lenni-bólintok. Milyen meglepő, hogy egy ennyire véletlenszerű helyzetben ismernek fel, ezen kellemesen elvigyorgok miközben beleiszom a koktélomba.Vissza az elejére Go down
avatar
Törvényen kívüli
Kor :
24
Hozzászólások száma :
48
Reagok száma :
39
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
beugrós asszisztens
Play by :
Joe Keery

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack Kedd 16 Okt. 2018, 19:07

Mika & Jack

Na igen. Lehetnék egy sima figura is az éjszakában, csak ez a sárga dresscode. A lányok még csak-csak megoldják, Mika például bomba jól néz ki így is, a férfiakon viszont legjobb esetben is furán néz ki ez a szín. Aztán ott vannak azok a szerencsétlenek is, akiken szörnyen vagy röhejesen áll a mai szerelés, de emiatt főjön azon urak feje, akiknek így dugába dől a hódítási tervük. Nekem viszont köszönöm szépen, egész jól halad az estém. A félhomályban úgy veszem ki, hogy kedves partneremnek is, úgyhogy minden adott, hogy jól szórakozzunk együtt.
– Azért majd ne erősen, másoknak is kell hagyni. – Szemtelen vagyok, hozzá biztos is a dolgomban. Miért is ne állíthatnám így, hogy bizony még mások is várnak arra a fülhúzásra? A valóság persze az, hogy Mikánál jobbat a fülhúzásra (vagy bármi másra) nehezen találnék, a keresést pedig nem most tervezem elkezdeni egy ilyen nő után.
– Se vodka, se szaké. – Egy vízszintes csuklómozdulattal jelzem, hogy innentől mindkettő kizárva. A kikért ital viszont se nem tiszta vodka, se nem szaké, nyugodtan fogyaszthatjuk mindketten egészséggel. Ránk is fér, ugyan nem szótlan egyikünk sem, de nem árt még tovább oldani a hangulatot. Mika bemutatkozására mosolyogva biccentek. Őszinte az örömöm, tényleg kellemes meglepetés a számomra, hogy pont ővele futottam össze. Sokkal kellemetlenebb lett volna a helyzet, ha egy izmos pasasnak nyitok ajtót, vagy egy olyan nőnek, aki egyszerűen csak lepattint. A leitatás ötletét egy hessegető mozdulattal hárítom el.
– Hát úgy nézek ki? – Megvonom a vállam, kezeimet pedig széttárom. És most tényleg ártatlan vagyok, engem is meglep, de meg sem fordult a fejemben ez a csajozási módszer. Nem kár érte, bejött a sokkal merészebb ötlet is.
– Tök jó! És hogy-hogy pont itt? Fotózásról jöttél? Vagy új album? Tuti izgalmas életed lehet. – Érdeklődöm kíváncsian. Ha a leitatás nincs is a tervben, a hízelgő érdeklődés azért igen.
 
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
28
Hozzászólások száma :
16
Reagok száma :
9
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Model
Play by :
Lee Sunmi

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack Kedd 23 Okt. 2018, 21:42
Tempt my trouble

Arra kell rájönnöm, nem is kis örömömre, hogy emberek kilencven százaléka pont úgy néz ki sárga ruhában, mint egy eltévedt darázs vagy, mint egy rendes idióta.  Én azt hiszem egyik kategóriába sem esem és hálisten Jack is csak úgy néz ki, mint aki évtizedet tévesztett nem pedig bolygót, mint az a csaj ott a tánctéren, aki kegyetlenül rázza magát, de azt csak egyhelyben, mivel akkora sarkakon imbolyog, amiktől még én is könnyedén szívrohamot kapok.
-Ne már-pislogok megjátszott csalódással arcomon kedves kísérőmre- pedig annyira le akartam tépni valaki fülét, mindig erre vágytam.
Valójában nyilván nem, ennyire azért nem vagyok beteg, csak egy kicsit. Hamar megbeszéljük mit nem iszunk, így még marad bőven lehetőség, ha nem akarunk tök józanon hazamenni, márpedig az nekem egy ilyen nap után nagyon nem jönne be.
-Se vodka, se szaké, se soju-egészítem ki azzal a csodálatos koreai itallal, amitől szerintem csak hányni lehet, meginni semmiképp nem ajánlott, mondjuk, ha már használni kell fertőtlenítésre biztos nem olyan rossz, mint bármi másra. Lassan tényleg úgy tűnik, hogy még leitatni sem akar, hát miféle simlis az ilyen? Vagy velem van valami gáz? Mondjuk nem értem miért tartom megtisztelőnek a gondolatot, hogy bárki is le akarjon itatni, de hát mindenkinek kell valami betegség, nem?
-Mindig elfelejtem, hogy te vagy a legtisztességesebb alak ezen a helyen-mosolyodom el és már bele is kortyolok az italomba, kellemesen hideg, az egyetlen dolog, amit az ilyen szórakozóhelyekben utálok az az, hogy pont olyan meleg van, mint amit maximum a Szaharába képzelnék. Aztán persze oda is eljutunk, hogy Jack felismer, amivel semmi baj nincs, csupán kuncogok, mikor lelkesen kezd kérdezgetni.
-A Playboy partyról jövök-vonom meg a vállam- nem volt túl kellemes élmény.
Azt hiszem én vagyok az egyetlen ember a földön, akitől el tud hangozni a mondat, de hát mit lehet tenni, ha épp ez a véleményem.Vissza az elejére Go down
avatar
Törvényen kívüli
Kor :
24
Hozzászólások száma :
48
Reagok száma :
39
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
beugrós asszisztens
Play by :
Joe Keery

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack Szer. 24 Okt. 2018, 23:22

Mika & Jack

A sárga ruhák bénán állnak mindenkin, ebben szavak nélkül is megegyezhetünk. A jelenlévők persze mindig kivételek, és nehéz is lenne behazudni Mikának, hogy rajta nem áll nagyon jól ez a szerelés is. Persze előfordulhat, hogy az itteni zene és a félhomály is ugyanúgy hat, ahogy a photoshop, amikor újságok címlapján csillog-villog.
– Na ha Karácsonyig jóban leszünk, akkor meghúzhatod. – Hangzik a gáláns ajánlat tőlem. Igazán nagylelkű felajánlás, csupán hónapokig kell sürögni-forogni érte mellettem, a hülyének is megéri, különösen, hogy ilyen rendes pofa vagyok. Annyira rendes, hogy harmadjára már nem mondom vissza a nem kívánt italok listáját. Az eszembe azért jól belevésem, hogy továbbra is olyan figyelmes maradhassak, mint eddig.
– Hát igen. – Ismerem be a kelleténél kissé nagyképűbben. Máris nem tűnök olyan rendesnek, de hát nem pont az ilyen rendetlenkedőkért epednek a nők? Ezt csakis hosszas vizsgálattal lehet megállapítani, a mostani, sokadik teszt pedig egyelőre jól halad. Viszont miért gondolkozom már megint ezen? Figyelem vissza Mikára, most. PLAYBOY PARTY. Siker.
– Nem? Pedig ott... – itt megfordul a fejemben, hogy nem feltétlenül kéne felsorolnom az eszembe jutó dolgokat, de a finom és erős koktél észrevétlenül oldja a gátlásokat. – ... ott van a bikinis futóverseny, és a párnacsata bugyiban is. Vagy ezekhez itt most hideg volt? – Kérdem vigyorogva. Remélem, legfeljebb csak a tekintetével törül képen a feltételezésért.
 
Vissza az elejére Go down
avatar
Média
Kor :
28
Hozzászólások száma :
16
Reagok száma :
9
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
Model
Play by :
Lee Sunmi

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack Szer. 07 Nov. 2018, 22:38
Tempt my trouble


Csak iszom az italom és csillogok a fényben, de most nem úgy érzem magam, ahogy azokon a hülye puccos partykon szoktam, ahol még húsz hasonló kaliberű nő van, mint én. Azt hiszem most tényleg látszom  és ez talán most nem is a hírnévtől függ, meg nem is az alkoholtól, amit ma elfogyasztottam mert az tényleg nem volt túl sok.
-Karácsonyig váratnál?-húzom el a számat megjátszott csalódottsággal-Milyen kegyetlen vagy.
Tudom, hogy természetemnél fogva sokkal jobban kellett volna éreznem magam a többi modellel valami édes szart kortyolgatva, cipőkről beszélgetve…a lányok, főleg a nagyon szép lányok nagy része olyan unalmas, hogy konkrétan sírni tudnék, amint odajönnek hozzám csacsogni. Amúgy se bírom a bájcsevejt, a szarkasztikus humoromat nem tudom túl sokáig elrejteni, szóval néhány percen belül tök önkéntelenül úgyis bedumálok valaki olyannak, akinek nem kéne, hogy aztán keringhessen rólam a neten, hogy mekkora büdös paraszt vagyok. Jack legalább többnyire vágja, hogy mik a szándékaim, meg hogy bizony a stílusom ilyen, igazából már ez is haladás a celebek hülyeségéhez képest.
-Olyan jó látni ilyen szerény férfiakat-kacsintok rá egy rosszindulatú félmosollyal a szám szélén.  Lassan a koktélom is elfogyasztom, nem is volt rossz választás, bőven elég, ha nem eper vagy mit tudom én…levendula ízű. Szeretek híres lenni, de miért várják el tőlem, hogy mindenhol valami modellhez illőt rendeljek? Lehet azért, mert amúgy modell vagyok? Hát nem értem, komolyan.
Látom a Playboy party említése is megindít valamit kedves kísérőmben és, amikor meghallom  mit, csak jóízűen nevetni tudok. Ó ezek a kedves férfi fantáziák!
-Semmi ilyesmi, sőt még topless pincérlányok voltak. Totál lelombozott-mesélem őszinte szomorúsággal a hangomban, pedig amúgy még én is megnéztem volna egy két szép, dupla d-s mellet, ha már nekem nem adatott meg.Vissza az elejére Go down
avatar
Törvényen kívüli
Kor :
24
Hozzászólások száma :
48
Reagok száma :
39
Tartózkodási hely :
Montreal
Foglalkozás :
beugrós asszisztens
Play by :
Joe Keery

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack Csüt. 15 Nov. 2018, 18:02

Mika & Jack


Ha még húsz olyan kaliberű nő lenne a környéken, mint Mika, akkor biztosan megfájdulna a nyakam a sok nézelődéstől, ő pedig kegyelemdöfésként még karácsony előtt meghúzhatná mindkét fülem. De nincs belőle húsz, csak egy, közhelyesen bókolva viszont simán felér hússzal is. Ezt a remek gondolatot viszont egyelőre megtartom magamnak, jó lesz még később is.
– Hacsak nincs előtte mondjuk szülinapod, akkor igen. De ne aggódj, már ősz van, nem kell sokat várni. – Mikának nem engedem meg a fülem húzogatását, saját magamnak viszont igen. Finoman, játékosan incselkedve kedvenc címlaplányommal húzok kettőt a jobb fülcimpámon, hogy lássa, micsoda izgalmas dologból marad ki egészen karácsonyig.
– Szerény fiúk, rendes lányok, halk zene, könnyed italok. – Sorolom mosolyogva, hogy mi az, amit itt nehezen találni.
– Ha szerénykedek, és azt mondom, hogy még csak olyan szerény vagyok, akkor mi is van? Teljesen belezavarodtam már. – Megvonom a vállam és elnapolom a szerénységem témáját. Vannak bőven olyanok, akiknek sokkal nagyobb az arcuk az enyémnél, de ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja egyáltalán nem vagyok egy megilletődött, zavarban lévő gyerek. Úgy nem is lenne sok esélyem a buliba vonulóknál vagy éppen velük szemben.
A playboy party programját taglaló választ meglepett, csodálkozó arccal fogadom, és együtt nevetek rajta Mikával. Teljesen én sem gondoltam az erre vonatkozó tippjeimet, de azért a remény aprócska, pajzán szikrája élt bennem.
– Fiúk sem? Akkor tényleg nem akartak titeket elkényeztetni. Már-már kegyetlenség ilyen unalmas partyba hívni a legizgalmasabb lányokat. – Új partnerem sajnálkozását is osztom. Az egy dolog, hogy ő nem szórakozott jól, de az, hogy én sem jutok szaftos sztorikhoz már felháborító.
– Amúgy úgy hallottam, hogy akadnak olyan helyek a környéken, ahol viszont vannak topless pincérlányok. Sőt talán még a vacsorát is meg lehet enni róluk. – Az előbbiről tényleg hallottam már valamit, az utóbbi csak a saját kitalációm. Persze sosem lehet tudni, simán ráhibázhatok erre.
– Leüljünk vagy inkább táncolnál? – Hamarosan elfogynak az italok, úgyhogy ki kell találnunk valamit a szürcsölgetés utánra.


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mika és Jack
Vissza az elejére Go down
 
Mika és Jack
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 03. Montréal :: Ville-Marie :: Ma petite ceries klub :: Alsó szint-
Ugrás: