welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


My partner in "crime"
avatar
Igazságügy
Kor :
35
Hozzászólások száma :
16
Reagok száma :
8
Tartózkodási hely :
Montréal, Kanada
Foglalkozás :
Vezető törvényszéki antropológus
Play by :
Jessica Chastain

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: My partner in "crime" Vas. 16 Szept. 2018, 17:13

Csodálatos neved
rövid! idézet
play by
Tom Hardy / Michael Fassbender
kor
35+
csoport
Igazságszolgáltatás  
foglalkozás
Gyilkossági nyomozó
szexuális beállítottság
Heteroszexuális
információk a karakterrõl
Még nincs egy éve, hogy Kanadába települtem át, és vállaltam munkát, de már nem egy közös ügyünk volt. Azonban nem most ismertük meg egymást, már akkor volt szerencsénk a másikhoz, amikor szakértőként korábban bevontak más nyomozásba, még évekkel ezelőtt. Eleinte nem szimpatizáltunk, szerintem ti kanadaiak amúgy is vagytok egyfajta előítélettel az amerikaikkal szemben, nem is értem miért. A kezdeti nehézségeinket azonban leküzdöttük, már amikor éppen nem marjuk egymást még most is.
Remekül tudunk együtt dolgozni, olyankor mindig egy hullámhosszon vagyunk, habár azt nagyon utálod, amikor önállósítom magam, és nem hallgatok rád. Mert nem szoktam, mert ilyen vagyok. Nyughatatlan, és makacs, akár egy öszvér. Mindig megyek a saját fejem után, pedig tudom, hogy csak meg akarsz védeni.
Most is ez történt, és az őrületbe kergetsz az állandó aggódásoddal, mióta megtámadtak. A széltől is óvnál, mire mindig hozzád vágom, hogy nem vagy se az apám, se a férjem, hogy parancsolgass nekem. Egyébként a viszonyunk jelenleg afféle barátinak mondható. Cukkoljuk egymást, beszólunk a másiknak, de ha baj van, lehet számítani rád, és te is számíthatsz rám. Azt hiszem, hogy kezdesz kiismerni, néha még egy-egy sört is megiszunk együtt, de egyelőre több még nem történt közöttünk. Talán jól is van ez így, de te is érzed néha, hogy a felszín alatt azért lappang valami több? Ott az a kis szikra, csak éppen egyikünk sem hajlandó teret engedni neki, hogy lángra lobbanjon? Vajon mi kell majd hozzá? Egy életveszélyes helyzet? Egy átmulatott éjszaka? Vagy egyszerűen csak meg kell érnünk rá, hogy túllépjük a saját korlátainkat? Ráadásul most célul tűzted ki, hogy megvédesz, és kideríted, hogy ki támadott meg engem.


// Semmi többet nem szeretnék megszabni a karakterrel kapcsolatban, csak a kettejük viszonyát vázoltam fel. Hogy mi a családi háttere, milyen tragédiák és csalódás érte őt az életben, azt már a kedves megalkotóra bíznám. Bármi egyéb egyeztetés, vagy óhaj-sóhaj esetén pm-ben nagyon szívesen ötletelek, ha esetleg megtetszene az úriember Smile Nem mondom azt, hogy kőbe van vésve, hogy idővel szerelmi szál legyen a dologban, de a levegőben lógva hagynám ezt a lehetőséget. Ha egy hullámhosszon vagyunk, akkor én nagyon örülnék neki, ha sok-sok játék után lassan szárba szökne valami, de ha más elképzeléseid vannak, vagy más mellett találod meg végül a számításaidat aktív játékosként, abból sem lesz harag. Csak kérlek, légy aktív és érkezz meg! *__* Izgalmas játékaink lehetnének szerintem!
Az előtörténetem elolvasása ajánlott, mert szerepel benne a karakter Smile Ha a pb-t szeretnéd cserélni, azzal sincs baj, meggyőzhető vagyok Smile //
 
Vissza az elejére Go down
 
My partner in "crime"
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-
Ugrás: