welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Anthony Clarence
avatar
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Anthony Clarence Vas. 16 Szept. 2018, 16:10

Anthony Clarence

A ringben mindenki egyenlő
becenév
Diesel
születési idõ
1987.06.06.
születési hely
New Jersey
családi állapot
egyedülálló
szexuális beállítottság
Hetero
csoport
Civil
foglalkozás
Ketrecharcos
play by
Shad Gaspard
információk a családról
Megvannak az ősök, igaz már öregek de még itt vannak velem. Régen költöztünk ebbe az országba a szülők munkája miatt. Itt neveltek fel és itt is tudtam meg az eszem. Szeretik a jégkorongot, bár azt ki nem szereti itt? Egyke vagyok, szóval nem kellett osztoznom senkivel és ez így felnőtt fejjel sokkal jobb tudat. Betegesek már és azon vagyok, hogy hosszabbítsam az itt létüket de tudom, hogy ez örökké nem mehet.
welcome to my life


Kis koromban anyának ügyvédi állása volt, jól csinálta a munkáját és igen nagy hírhedtségre tett szert a jogi karban. Nem is volt gondunk, én jártam Thai Boksz edzésre és nagyon szerettem, szeretem a mai napig. Színes bőrű létére anyukám nagy tiszteletnek is örvendett és sokan elismerték a pályáját. Néhányan persze elítélték de ha nincs az embernek ellensége, akkor nem is csinál jól valamit. Ugyanakkor utolért minket ez az átkozott utálat és a fajgyűlölet.
Jersey éjszakán ment haza kocsival és már éjszakára járt az óra. Megállt egy utcában a pirosnál, majd hirtelen több fiatal vette körbe az autót és elkezdték ütögetni az ajtót, addig-addig feszegették, míg ki tudták szakítani a zárat. Anyukám nem léphetett a gázra mert azonnal elkapta volna a jogi része. Ügyvéd létére kárt tesz másokban, öl avagy bármi ilyesmi és a szín miatt ez csak fokozódott volna. Konkrétan ellenkezés nélkül, egymaga tűrte végig, ahogy megverik az utcán.
Hosszas jogi perek, intézkedések és legalább 1 hónapi ápolás következett. Természetesen ez az idő kiesett a munkából és elpártoltak az ügyfelek tőlünk. Fogyóban volt a pénzünk és édesapám nem tudta az egyébként magas számlákat egymagában fizetni. Hiába volt könyvelő a munkája. AZ életünk hamar tönkrement. Anyukám ugyan felépült de már nem tudta a korábbi hírneve visszahozni ebben a kemény, versenytársakkal teli hivatásba, majd lecsúszott és "zugügyvéddé" vált. A házat elárverezték később és nekünk mennünk kellett amerre látunk. Nekem is abba kellett hagynom az edzést, akkor azt gondoltam, hogy az álmaim ketté törtek és az életem megszűnt.
Franciaországban találtuk meg régi ismerőseinket és az ő segítségüket kérve tudtunk ide költözni. Semmi pénzünk nem volt, másoknál laktunk és teljesen bilincsben éltünk. Gyorsétteremben tudott anya kezdésnek elhelyezkedni, én pedig takarítani mentem egy edzőtermet. Apa tudott egyedül a saját munkájában maradni itt is. Ő volt a gerince a családnak hosszú időn át.
Ezt követve mosolygott rám a szerencse...a terem edzője elkezdett velem foglalkozni. Igaz nem sokat értettem abból amit mondott de a francia nyelv akarva akaratlan is lassan rám ragadt. El tudtunk menekülni az amerikai démonjaink elöl és anya is lassacskán túl tudott esni a traumán. Én még komolyabban vettem az edzéseket és a kezdeti versenyeket, mivel ebben hatalmas pénz és jövő volt már akkor. Tudtam, hogy csak az én pályám hozhatja vissza a régi életformánkat és szintünket.
Ami a mostani időket jellemzi...hivatásos ketrecharcos vagyok. Hála égnek nem a legrosszabbak között. A szüleim már idősek, de nem kell már dolgozniuk. Anyának néha eszébe jut, hogy a saját életét el bukta és elvették tőle. Nekem kell nyugtatni őt, illetve apa gondjait is nekem kell ellátnom.
Kibírtuk ugyan, jól élünk, van pénzünk és nem kell szégyenkeznünk....de senki sem tudja elfelejteni az ezzel járó árat és felelősséget. Bele is betegedtek ebbe a szüleim és a mostani problémáik nagy százalékban a pszichológiai törések miatt alakult ki. Sosem fogom tudni már visszahozni a régit de ezt ők is tudják. Azon vagyok, hogy a saját családomnak teremtsem majd meg azt, amiben én is felnőttem. Továbbléptem...nekik nincsen már sok hátra sajnos de az én életem csak itt kezdődött el igazán.Vissza az elejére Go down
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
254
Reagok száma :
0
Tartózkodási hely :
♡ in the heart of the page
Foglalkozás :
♡ moderation
Play by :
♡ staff

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Anthony Clarence Hétf. 17 Szept. 2018, 17:03

gratulálunk elfogadva!
üdvözlünk az oldalon
Kedves Anthony! lufi
Először is engedd meg, hogy üvözöljelek köreinkben. Számomra külön öröm, hogy színesbőrűként képviselteted magad, eddigi tapasztalataim alapján ugyanis az ázsiai pb alanyokat jobban keresik, mint az afrokat. juj
A lapod tükrözi a klasszikus karakterlap tartalmi jegyeit, kellő információt nyújtott a karakterről és az előéletéről. Nagy utat tettél meg, míg ideértél és fel tudtad építeni azt az életet, amit most sajátodnak mondhatsz. Jersey és Franciaország után Kanadában talán otthonra találsz majd, hiszen az itteni emberek a toleranciáról és a liberálsi gondolkodásukról híresek. A szüleidnek is jó sora lehet idős korukra, főleg mert kezedbe véve az irányítást, minden követ megmozgatsz, hogy visszaadd nekik a törődést és segítséget, amit te is kaptál tőlük hajdanán. Ha már körbenéztél a hivatások között, láthatod, hogy "kollégád" is akad, aki szintén ketrecharcra adta a fejét. Ki tudja, hogy mennyire ismeritek egymást, vagy esetleg ellenfelek vagytok? hmm
Néhány kisebb helyesírási hibán kívül nem vettem észre nagy bakit, ezekre később kérlek, hogy figyelj oda, máskülönben nincs okom feltartani téged. juj
Kérlek, mielőtt a foglalók részlegére térnél át, töltsd ki a profilodat és játéktérre lépés előtt olvasd el a Játék menete topikban a leírást, hogy könnyebben integrálódj a tagok közé.
Nagyon jó szórakozást kívánok! pirulo
Vissza az elejére Go down
 
Anthony Clarence
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: Archivált karakterlapok-
Ugrás: