welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Rebecca Woodrow
avatar
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Rebecca Woodrow Csüt. 13 Szept. 2018, 19:19

Rebecca Woodrow
You've got to stay strong to be strong in tough times.
becenév
Becca
születési idő
1985.09.13.
születési hely
Detroit, Michigan
családi állapot
Egyedülálló
szexuális beállítottság
Hetero
csoport
Kereskedelem és szolgáltatás
foglalkozás
Marketing manager
play by
Jessica De Gouw
információk a családról
Sebastian Thorn - Nevelőapa
Mivel Rebecca szülei meghaltak egy autó balesetben még amikor 9 éves volt, így állami gondozásba került. Rövid ott tartózkodása alatt nem igazán jött ki a többiekkel, mint ahogy később Sebastian-al sem. Bántotta a dolog, hogy a szülei olyan kicsi korában elhagyták őt és nem volt hajlandó senki mást sem elfogadni nevelőapjaként. Sebastian eleinte próbált kedveskedni vele, mindent megadott neki, amit csak tudott, de  pénz csak rontott az amúgy is rossz kapcsolatukon.


Alexander Woodrow - Fiútestvér
Alex mindig is közel állt hozzá. Ő volt az egyetlen, akivel igazán ki tudott jönni s mikor nagy szüksége volt rá, mindig mellette állt. Ha segítség kellett, mindig segített. Bár kiskorukban elválasztották őket (amiért Becca nevelőapját hibáztatta), sosem szakították meg egymással a kapcsolatot. Gyakran találkoznak egymással, élvezik az együtt töltött időt. Beccának nem tetszik, öccse jelenlegi barátnője, ezt néhányszor már szóvá is tette, amiből kifolyólag volt köztük néhány nézeteltérés. 

welcome to my life
Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete. Ide jön a karaktered előtörténete.
Vissza az elejére Go down
 
Rebecca Woodrow
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: Archivált karakterlapok-
Ugrás: