welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Oly & Ethan | just breath
avatar
Tanár
Kor :
36
Hozzászólások száma :
22
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
» montreal
Foglalkozás :
» p.e. teacher (high school)
Play by :
» sebastian stan

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Oly & Ethan | just breath Hétf. 10 Szept. 2018, 15:06
***
Vissza az elejére Go down
avatar
Tanár
Kor :
36
Hozzászólások száma :
22
Reagok száma :
14
Tartózkodási hely :
» montreal
Foglalkozás :
» p.e. teacher (high school)
Play by :
» sebastian stan

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Oly & Ethan | just breath Hétf. 10 Szept. 2018, 15:46

to Olivia
little practise never killed nobody

A szabadtéri edzésnél nincs jobb szerintem, főleg, ha nincs olyan hideg, és szerencsére ebben a pillanatban nincs az. Reggel azért csípett a levegő, ezért mondtam Oliviának, hogy csak dél környékén jöjjünk ide, sokkal jobb most. Igaz egy pulóver nem árt, de legalább melegen tartja, és remélhetőleg nem fog megfázni, annyira nem akarom megizzasztani, csak ha nagyon muszáj. Reggel nem voltam futni, hogy most egy kicsit se legyek kifáradva, és bírjam tartani a tempót, mert igencsak bírja Olivia is, és elég rosszul érezném magam, hogyha lefutna.
Most pont erre volt úgyis szükségem, hogy valamivel teljesen eltereljem a gondolataimat arról, ami otthon történik, mert minden egyre csak rosszabb, én pedig csak azt veszem észre, hogy minden esik darabjaira körülöttem. Mintha pár hónap alatt, minden a feje tetejére állt volna, és azon ügyködne az egész univerzum, hogy megint tök egyedül legyek, bezárkózva valami kis sötét lyukba, és tényleg szükségesem legyen arra a pszichonyuszira. Jó, szerinte most is szükségem van a segítségre, ahogy Carmen is gondolja, de én nem tudom, beszélni tényleg bárkivel lehet, nem fog varázsolni, vagy csodát művelni. Talán, ha minden nap ott ülne az ágyam mellett, és amint jönnek a rossz álmok simogatja a fejem, és mesét mond akkor elmúlik, de hát ez sose történne meg. Szerencsére. Egészen ijesztő lenne arra kelni, hogy ott motyog nekem valami hercegnőről, aki boldogan élt, amíg meg nem.
Az órámra pillantok, van még ide én értem ide hamarabb, mondjuk sose kések, ezért tenné jól Stella ha velem járna be kocsival, de nem, ő szenved a buszon, és inkább elkésik, csak tudnám miért. Vajon mit tettem ellene? Sosem bántottam egy szóval sem, nem tudom, hogy álljak hozzá, ez igaz, de sosem bántottam őt, nem is akartam. Nehéz lehet elfogadni, hogy a tanára az anyja párja, de azért ennyire nem hiszem, hogy az lenne ez. Lehet kikérem Olivia véleményét, hiszen mégiscsak hasonló korosztály, talán tud nekem tanácsot adni, hogy kezeljem, vagy elmondhatja mit csinálok rosszul. Vele még ilyen gondom nem volt, persze nagyon tudok kemény lenni vele is, de nem szokott hisztériázva olyan dolgokat vágni a fejemhez, hogy csak pislogni tudok értelmetlenül.
- És nem késtél,ennek örülök! - mosolygok a szőke lányra, de én már le is veszem a pulóverem, nekem nem kell, nem fázom szerencsére. - Kezdhetjük? Vagy van olyan, amit nem szeretnél esetleg? - mindig megkérdezem, mert ha valamelyik testrészét meghúzta akkor azt nem erőltetem, de nem is pihentetem, csak tudnom kell mit nem szabad nagyon. - Futással kezdünk akkor, futok veled, szerintem a pulcsit vedd le, ne izzadj bele, aztán majd felveszed, ha fáznál - kicsit azért bemelegítek a futáshoz is, remélem csinálja velem, ahogy szoktuk.
Vissza az elejére Go down
 
Oly & Ethan | just breath
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 03. Montréal :: Villeray-Saint-Michel :: Montreal Olympic Park-
Ugrás: