welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Vivian .....
avatar
Művész
Kor :
28
Hozzászólások száma :
23
Reagok száma :
13
Tartózkodási hely :
Montreál
Foglalkozás :
Színházigazgató, színművész
Play by :
Jung Taekwoon

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Vivian ..... Szomb. 08 Szept. 2018, 21:33

Vivian_______
Légy óvatos, kit engedsz be az életedbe, mert lesz olyan, aki nem óhajt távozni.

play by
Mai Davika or Shay Mitchell
kor
25-28
csoport
Művészek  
foglalkozás
Táncos
szexuális beállítottság
Hetero
információk a karakterrõl

Tanult, okos és értelmes lány vagy, gyakorlatilag együtt nőttünk fel apám színházában te táncosként, én színészként. Kapcsolatunk ennek értelmében már egészen kicsi korunkra tehető, ugyanis te magad is akkortájt kezdted a gyerekszínészetet, mikor én, csak ezt követően döntöttél úgy, hogy jobb szeretnéd a tánckarban kamatoztatni a később összegyűjtött, nagy szorgalommal elsajátított tudásodat. Balettre, modern táncra, társastáncra egyaránt kitanítottak nagyobbnál nagyobb "mesterek", akiket az apám biztosított a színház, és ezzel együtt a te számodra is. Fiatal kislány korodban is megcsillogtattad már tudásodat, bebizonyítottad, hogy a tánc mint olyan a véredben van, így vezető- és első számú szóló táncosa lettél a teátrumnak, ami nem csak a munkahelyed de az otthonod is lett az évek alatt. Barátságok, már-már testvérien erős kapcsolatok szövődtek a tagok között és ez volt az ami ott tartott azok ellenére is, hogy az évek előrehaladtával egyre kevésbé voltál képes elviselni apám zsarnokoskodását, keménykezűségét de főként a tényét annak, hogy imádja és falja a gyengébbik nem legszebb, legcsinosabb képviselőit...

Kapcsolatunk a gyermeki barátságból és bizalomból egyféle kölcsönös tiszteletté mint munkatárs, majd "se veled se nélküled" macska-egér harccá "edződött", mint férfi-nő értelmében. Ha szükségünk volt egymásra mindig szolgálatra készen álltunk, bármiféle igényről is volt szó, mikor benyújtottuk egymásnak. Ezernyi titkot mesélhetnek rólunk a színház falai, amiről esetleg nem tudott a vezetőség vagy a társulat több száz főt számláló tagja.
Bő fél évvel ez előtt mikor beadtam a felmondásomat, te magad is hasonlóképpen tettél, sokkal inkább a saját érdekeidet szem előtt tartva sem mint, hogy utánam jöttél volna. Az viszont, hogy átkerültél az én színházamba - aminek igazgatójává csupán néhány hónapja választottak - javarészt az én kezem munkája is.

Jelen állás szerint boldog párkapcsolatban élsz egy - szintén - a színházunkban tevékenykedő tánckari taggal - illetve úgy hírlik, hogy boldogok vagytok de tekintve arra, hogy semmi közöm hozzátok, nem tudhatok mindent -. Tisztában vagyok azzal, hogy nincs beleszólásom az életedbe mint ahogy a kapcsolataidba se, ergo ami régen volt közöttünk, már lezártnak tekinthető és csak és kizárólag a közös munkára kell koncentrálnunk... vagy mégsem?

Néhány hete meghallottad a néma segélykiáltásomat és kisebb-nagyobb kutatómunkák és kemény egyeztetések árán találtál nekem egy írót(Tybalt Girioux), aki a jelenkori irodalom egyik legnagyobb alakjává nőtte ki magát. A dús ismertségi köröd és baráti társaságod tette jóvá azt, hogy találkozhassak a férfivel így leegyeztetve egy esetleges újabb forgatókönyvet, vagy éppen darabfelújításra szánt szövegkönyvet. Így mindamellett, hogy táncosa vagy a társulatomnak, de a jobb kezem is lettél.

Mit hoz számunkra a közös munka?
Figyelembe vesszük azt ami elmúlt?...
Vagyunk elég fontosak egymásnak ahhoz, hogy újra kezdjük azt, amit annó már megszenvedtünk?
Lezárjuk a múltat és hagyjuk, hogy a jelenünk vize a saját medrében folyjon és hagyjuk egymást elevickélni a maga útján, vagy több is megadatik nekünk?

És még ezernyi kérdés, amit mind-mid szabadon hagyok Very Happy Hogy ki vagy és honnan jöttél? Milyen a családod? Kik a szüleid? Van-e testvéred, kiskutyád, kismacskád? Rád bízom! Ha kérdésed van vagy megalkotnád a lányzót, vágj hozzám egy PM-et jupi  juj
Várlak nagyon!
 
 
Vissza az elejére Go down
 
Vivian .....
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-
Ugrás: