welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Jilly Dison
avatar
Törvényen kívüli
Hozzászólások száma :
8
Reagok száma :
4
Play by :
Micah Truitt

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Jilly Dison Hétf. 03 Szept. 2018, 22:45

Jilly Dison
"We started with a simple hello but ended with a complicated goodbye"
Play by
Amber Heard/Jennifer Lawrence (ajánlhatsz te is, csak egyeztessünk)
kor
24-27
csoport
Művészetek
foglalkozás
táncos
szexuális beállítottság
heteroszexuális
információk a karakterrõl
Mindig is igazi tehetség voltál a színpadon, de az apád ezt soha sem értékelte. Sokat vert téged, az alkoholizmusa végett nem tudott uralkodni az indulatain. Hiába nyertél felvételt a revütáncosok világába, apád tartozásai végett nem tudta fizetni az iskoládat, így be kellett fejezned a tanulmányaidat. Apád elvette minden pénzed, tovább folytatódtak az otthoni harcok, s végül nem maradt más választásod, mint hogy elmenekülj otthonról.

Hirtelen pénz és fedél nélkül maradtál, s ázottan róttad a város utcáit, míg nem eljutottál a klubomhoz, ahol pechedre az arcodba lökték az egyik bajos vendéget, így a földre kerültél. Onnan pedig az irodámba, s miután kiderült hogy éppen munkát keresel, felajánlottam, hogy akár dolgozhatnál nálam is. Talán korábban nem volt ínyedre a sztriptíz, lehet hogy ódzkodtál is tőle, nincstelenül még ez is jó üzletnek bizonyult.

A hónapok alatt összemelegedtünk, később pedig már egy párt alkottunk, noha egyikünk sem mondta ki ezt igazán.

Szenvedély uralta a kapcsolatunkat, talán mély érzések is összekötöttek minket, de a tetteim mindezt megmérgezték. Túl sokat követeltem tőled, s mivel szerettél, megtetted értem azokat a dolgokat.

Mindez persze nem maradt meg benned nyomtalanul, hisz nem tudtál megbocsájtani magadnak, sem nekem. Undorodtál már a gondolattól is, hogy ezt kértem tőled, s néhány alkalom után úgy döntöttél, nem folytatod tovább. Bármennyire is szerettél - ha szerettél - elszöktél előlem, s a kapcsolatunk elől.

Azóta már két év telt el, Te pedig váratlanul állítottál be az ajtómon, hogy közöld, van egy fiam, neked pedig már csak alig néhány hónapod van hátra, hisz haldokolsz.


(Kedves Érdeklődő, ha eddig eljutottál, remélem az vagy Smile Ez nem egy szokványos hirdetés, hisz ahogy írtam is, a karakter haldoklik, s csupán néhány hónapja van hátra. Ettől függetlenül hiszem, hogy a kis történetből jó kis játékokat hozhatunk össze, akár a múltból, akár a jelenben.
A karaktered nem szeretném megkötni, és szeretném a játéktérre hagyni, hogy hogyan alakul a két karakter kapcsolata. Ha tetszik a hirdetés, és felkeltette az érdeklődésed, akkor kérlek, dobj egy pü-t. Az avatár változtatható, s a név is, ha egyáltalán nem jön be, csak egyeztessünk róla.)
Vissza az elejére Go down
 
Jilly Dison
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-
Ugrás: