welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


pipparose & aaren || hot coffee
avatar
Művész
Kor :
24
Hozzászólások száma :
23
Reagok száma :
15
Tartózkodási hely :
● montreal
Foglalkozás :
● actress
Play by :
● katherine grace mcnamara

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: pipparose & aaren || hot coffee Vas. 26 Aug. 2018 - 23:20
***
Vissza az elejére Go down
avatar
Művész
Kor :
24
Hozzászólások száma :
23
Reagok száma :
15
Tartózkodási hely :
● montreal
Foglalkozás :
● actress
Play by :
● katherine grace mcnamara

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: pipparose & aaren || hot coffee Vas. 26 Aug. 2018 - 23:32

pipparosie  & aaren
what the hell?

Megannyi fájdalom van a lelkemben. Emlékképek kúsznak elő amelyekről nem is tudtam, hogy még emlékszem rájuk. Szinte teljesen idegenek hatnak mégis leírhatatlanul fájdalmasak. Hiányoznak a szüleim, a kishúgom, aki talán egész életében az agyamra ment mégis még az is hiányzik, hogy az esetek többségében púp volt a hátamon. Mégis minden apró hülyeség vele kapcsolatban hiányzik. Ahogyan az otthonom falán minden egyes karcolás, minden egyes folt a szőnyegben valami emléket idéz fel, ami tüskeként mar a szívembe. Nem hiszem, hogy annyira jó ötlet volt ide visszatérnem, de nem kerülgethettem a forrókását. Bár határozottan nem volt jó ötlet tényleg szó szerint idejönni úgy, hogy még abban a lakásban élek, amelyben azóta nem voltam, hogy elveszítettem a családomat.. Őrültség volt, de ez olyasmi, amit magamra vállaltam és semmi pénzért nem sétálnék el anélkül, hogy ténylegesen küzdenék és azért, hogy jobb legyen. Legalább meg kell próbálnom. (...)
Kellemesebb volt egy kicsit a friss levegőn tölteni az időt, mint egy szinte szellemekkel teli házban, amely a múltat hordozta magában. Mégis néhány utcán is képes voltam felidézni egy-egy emlékképet, néhány helyen eléggé el is bambultam, de valahogy nem zavartattam magam. Voltak, akik megbámultak, de inkább nem is figyeltem oda rájuk igazán. Valahogy még nem voltam abban a pozícióban, hogy minden léptemet valaki meg akarja akadályozni egy közös képért, vagy beszélgetésért. Bár egyszer remélem, hogy majd olyan híres lehetek, mert az azt fogja jelenteni, hogy megannyi dologban szerepeltem már. Ez pedig minden vágyam. Kiszakadni a saját életemből és elmerülni valami teljesen másban. (..)
A következő pillanatban forró nedű teríti be a mellkasomat, amitől kis híján fel is sikítok és szinte hátrálni próbálok a testemet borító anyagtól, miközben lépek hátra párat és próbálom óvatosan csipkedve távolabb húzni a bőrömtől az anyagot, mintha ez könnyíthetne a helyzetem. - Forró, forró, forró.. - Motyogom a nyilvánvalót és, ha nem nyilvános helyen lennék valószínűleg le is dobtam volna magamról a felsőmet. Határozottan kellemesebb lett volna, de ez az egész helyzet már így magában is kínos a számomra. A fehér felsőm teljesen barna lett..
Vissza az elejére Go down
avatar
Egyetemista
Hozzászólások száma :
9
Reagok száma :
4
Tartózkodási hely :
& Montreal
Foglalkozás :
& Egyetemista
Play by :
& Evan Peters

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: pipparose & aaren || hot coffee Szer. 5 Szept. 2018 - 22:07


Clumsy kids
Megint eltévedtem. Egy nyomorult hete vagyok Montrealban és már legalább hatodszorra tévedek el, valahogy nem vagyok jó a térkép olvasásában, a GPS sem segít, egészen menthetetlennek tűnik a helyzet. Bújom a telefonom, kezemben kávé, amibe néha belekortyolok mégsincs meg  keresett utca, olyan fájdalmasan béna vagyok, hogy szégyellem magam. Megbeszéltem egy találkozót egy itteni japán fiúval, aki szeretné javítani az angoltudását, de nagyon úgy nézem, hogy semmi nem lesz ebből a mai órából, hiába vár rám olyan lelkesen. Érdekes, hogy otthon valahogy el tudtam tájékozódni, itt meg…egész konkrétan örülök, hogy ha haza tudok majd menni, amilyen ügyesen sikerült elkeverednem itt a város közepében. Bár belegondolva jelenleg nem tudom összemérni Stamfordot Montreallal, meg valószínűleg sokat nem is profitálok belőle, ha ezzel kezdek próbálkozni.
Hamarosan rá kell döbbennem, hogy jó eséllyel körbe-körbe sétálok, ugyanis a dél francia stílusú éttermet a sarkon már vagy harmadszorra látom, de még mindig nem nagyon fűlik a fogam ahhoz, hogy bárkit is megkérdezzek róla, hogy mégis merre járhatok pontosan. A telefonomon a GPS már negyedszerre tervezett újra öt percen belül, így kezdtem úgy érezni, hogy a technika is teljesen becsavarodott tőle, nem csak én tőle. Sosem rossz az életben egy kis kölcsönösség, ahogy anya szokta mondani, de nem pont erre a fajtájára vágytam. Dühösen állok egy kereszteződésben és nyomogatom a telefont, Dominicot, a lakótársamat próbálom elérni, de mindhiába, hiszen nagy esély van rá, hogy éppen dolgozik szerencsétlen és nem tud a balfék angol barátocskáján segíteni. Mivel jelenleg ő az egyetlen ember, akit ismerek a városban úgy is mondhatjuk, hogy egyedül maradtam nagy bánatomra, a japán fiút, Shojit felhívhatnám ugyan, de van rá némi gyanúm, hogy ő sem kifejezetten mozog még itt otthonosan. Ahogy a zebránál forgolódom kínomban, hirtelen érzem, hogy valaki meglök, pontosabban valakinek sikeresen nekivetődtem a nagy szenvedésben, én csak ezt érzékelem, amit viszont látok az egy szerencsétlen  vöröshajú lány a felsőjén jókora kávéfolttal, aminek forrása csak tőlem eredhet.
-Jézus ereje-lepődöm meg fennhangon saját ügyeletlenségemen- Kérlek ne haragudj, tudok valamiben segíteni?
Kérdezősködöm, de már papír zsebkendővel törölgetem, hátha sikerül valamit felitatnom a kávéból.


Vissza az elejére Go down
avatar
Művész
Kor :
24
Hozzászólások száma :
23
Reagok száma :
15
Tartózkodási hely :
● montreal
Foglalkozás :
● actress
Play by :
● katherine grace mcnamara

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: pipparose & aaren || hot coffee Csüt. 6 Szept. 2018 - 10:40

pipparosie  & aaren
what the hell?

Nyomorult érzés, mikor a felsőd eszeveszetten szívja magába a nedvességet, mintha muszáj volna és azon csodálkozol, hogy ilyen meleg nedűtől mégis, hogy nem lobban lángra. Hihetetlen, de elkapott az érzés, hogy én itt helyben mindjárt lángra fogok lobbanni, ha már a felsőm nem hajlandó óvatosan próbáltam elemelni a hasamtól, a testemtől nehogy még a végén tényleg valami apró égési sérülésem legyen a fehér felsőm anyagának apró szálaival.
- Hát, ha esetleg van valami jeges dolog a kezedben, ami lehűthetne, akkor ha azzal leöntesz talán még meg is köszönöm. - Az egyik zsepit kiveszem a kezéből, majd pedig óvatosan letörlöm a forró nedűt a pólóm alatt a hasamról, hogy legalább annyival jobb lehessen, de nem sokat segít, hiszen már így is sikerült felmelegítenie a bőröm felszínét, amiért az egész teljesen irritált.
- De, ha nincs akkor legközelebb jobban figyelj, hogy merre forgolódsz forró dolgokkal a kezedben. - A hangom koránt sem volt megvető vagy gúnyos egyszerűen inkább csak kicsit remegős, mint aki mindjárt pityeregni kezd. Nem akartam sírni, hiszen sok mindent átéltem már, ami miatt eleget sírtam egy egész életre, de valahogy a váratlan hőguta, ami egyenesen a hasamat célozta be valahogy egyáltalán nem jött most jól.
♥️ || i bet my life || kicsit rövid lett, bocsi  bújik
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: pipparose & aaren || hot coffee
Vissza az elejére Go down
 
pipparose & aaren || hot coffee
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 03. Montréal :: Villeray-Saint-Michel :: Montreal Olympic Park-
Ugrás: