welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Max exe (majdnem menyasszony)
avatar
Kereskedő
Kor :
35
Hozzászólások száma :
77
Reagok száma :
52
Tartózkodási hely :
Vancouver / Montreal
Foglalkozás :
Cuprum Mining Ltd. egyik vezetője / részvényese
Play by :
Cillian Murphy

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Max exe (majdnem menyasszony) Pént. 24 Aug. 2018, 23:13

Ruth/Madeline/Jasmine/Raelynn
Walk with the devil
play by
Yvonne Strahovski
Emily Van Camp
Teresa Palmer
Katherine Heigl
Jennifer Morrison
Laura Prepon
kor
34-37
csoport
egészségügy/elit/oktatás  
foglalkozás
neurológus/egyetemi tanár
szexuális beállítottság
hetero
információk a karakterrõl
Pedig már a gyűrű is megvolt! Szerette. Olaszország után akarta volna Max megkérni a nő kezét, de a két hétnyi "szabadság" után, a nagy semmire tért haza. A nő a közös otthonukból mindent kipakolt, ami az övé volt. Egyetlen ruhát, egyetlen kozmetikumot sem hagyott maga mögött. Calderone ultimátumot kapott, vagy elutazik Szicíliába, vagy pedig éli a kanadai "unalmas" életét a továbbiakban is.
Mennie kellett. Meg kellett tennie, hagyni, hogy vér tapadjon a kezéhez. A penge hűvös acélja simult a tenyerébe, bíborvörös folyammá olvadva a kiontott vértől. Életében először és utoljára okádott, ott, a hulla mellett, de a kezében volt az örökség, az, amiből a jelenben él. Részvényes egy igen jövedelmező vállalatnál, ahol ráadásul kamatoztathatja is az egyetemi tanulmányait.
Imádja. És egyszerre gyűlöli is, mert a nő emiatt hagyta el.
És hogy mit csinált Max?
Nem ment a nő után. Tudta, hogy ez lesz a vége, és mégis tudja, hogy mi történt az elmúlt öt évben a nővel. Vannak kapcsolatai. Az olasz maffia polipként tárja ki a karjait a világ minden tájára. Elég csak egyetlen szó, egy pletyka, egy név, és az emberek úgy csiripelnek, hogy azt öröm nézni. Leginkább hallgatni.
A nőnek fogalma sincs az indítékról. Arról, hogy tulajdonképpen mindenki valaki más kurvája. Mással adóznak, mást áldoznak fel az életükből, de mindenki az. És mindenki felett áll valaki, mindenki befolyásolható és megfenyegethető. Megvásárolható.
Vagy azt gondoltad, hogy Max önként fog ölni?

Hogy a nőnek azóta milyen a családi állapota, az a megalkotótól függ. Az avatár (és a név) sincs kőbe vésve, közös megegyezéssel ötletelhetünk, rengeteg lehetőség van. Szőke hölgyet szeretnék, vagy olyat, akinek van szőke hajú pb képe is.
Ahogy az is kérdéses még, hogy hogyan és mint csöppen be az olasz életébe a nő, ellenfelek? Vagy a hivatalos szerveket próbálja meg Max-re küldeni a nő? Vagy egyszerűen öt év után teljesen érdektelen már Max irányában?
Nem szeretnék meghatározni semmit sem, szabadon alkotható a karakter, de ezek a közös pontok mindenképpen szükségesek. A hölgy Massimiliano múltja, a jövőben nem szeretnék intim viszonyt kialakítani vele (múltban játszódó játékoknál persze előfordulhat).

Bármilyen névvel is jönnél, dobj meg egy pm-mel, nagyon várnám a hölgyet Wink

Max előtörténete ITT olvasható.
 
Vissza az elejére Go down
 
Max exe (majdnem menyasszony)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-
Ugrás: