welcome to montreal!

you can't buy happiness, but you can live in canada


Ophelia Brady
avatar
Szolgáltató
Kor :
25
Hozzászólások száma :
7
Reagok száma :
2
Tartózkodási hely :
Montreal ♡
Foglalkozás :
I bake cakes ♡
Play by :
Lily James ♡

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Ophelia Brady Pént. 24 Aug. 2018, 12:05

Ophelia Brady
For you, there's nothing in this world I wouldn't do
play by
Elizabeth Olsen
kor
30
csoport
média és művészet  
foglalkozás
amíg nem tudja beindítani a saját divatmárkáját, addig szabadúszó fotósként tartja el magát
szexuális beállítottság
heteroszexuális
információk a karakterrõl
Drága Ophelia,
Az elmúlt hét év eléggé rányomta bélyegét a kapcsolatunkra. Hiába, a rák nem válogat, akkor pedig engem választott ki magának, de jól tudom, hogy nem csak nekem gyűlt meg a bajom a betegséggel... hiszen az egész családunkat szétcincálta. Miattam kellett otthagynod az egyetemet, az álmaidat, s habár sose nehezteltél rám emiatt, nekem akkor is mardos a bűntudat. Pedig tudom, hogy csak mellettem akartál lenni arra az esetre, ha hirtelen beütne a krach és nem élném meg a másnapot.
Az elmúlt években te is és a szüleink is azon dolgoztatok, hogy nekem jó legyen. Hogy véghezvigyek mindent, amit valaha elterveztem, hogy megtöltsük élettel a hátralévő napjaimat. Elhallgattatok előlem minden rossz hírt, minden nehézséget. Nem haragudhatok rátok, hiszen tudom, hogy ezt is azért tettétek, hogy megóvjatok engem és nekem csak a rákkal kelljen foglalkoznom. De akkor is... Tudnom kellett volna ezekről.
Hiszen most, megannyi küzdelem és áldozat után végre tünetmentessé váltam! Egészségügyileg ugyan helyrejöttem, ugyanakkor most hirtelen minden rám zúdul. És jól tudod, hogy ezzel nem sajnáltatni akarom magam, csupán... azt kívánom, bárcsak tudtam volna ezekről korábban.
Anyáék válása vagy éppen a te meddőséged. Ezek mind-mind fontosak és én nem tudtam segíteni nektek átvészelni életetek talán legrosszabb időszakát, hiszen nem is tudtam arról, hogy megéltétek ezeket.
Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott melletted, mikor fény derült a terméketlenségedre. Egyedül az a tudat nyugtat, hogy a vőlegényed végig ott volt veled.
De most már én is itt vagyok és ígérem nem megyek sehova, sőt, ha szeretnéd, még az örökbefogadásos papírok kitöltésében is segítő kezet nyújtok. Csak engedd, hogy ott legyek neked, úgy, ahogy te is mellettem voltál mindig is.

A név és a pb is kötött, de ha foglalkozásán vagy a csoportján változtatnál, abba nem szólok bele. Ugyanígy abba se, ha megfűszereznéd a karakter háttér történetét valami sötét titokkal, nem várt csavarral. Az előtörténetemben is esik néhány szó rólad, úgyhogy azt majd légy szíves olvasd el. Ha pedig megjöttél, írj egy üzenetet, hadd járjak el egy örömtáncot.  pirulo  
 
Vissza az elejére Go down
 
Ophelia Brady
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
French Moments :: 02. Karakteralkotás :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-
Ugrás: